egzorcista
Ističe se
- Poruka
- 2.674
DakleM, da otvorim dušu i priznam svoje grehe. Ja sam trgovac belim robljem. Kako je došlo do toga? Pa, imam je neku neprijavljenu kafanu. Nazvaćemo je "Dno dna". Tu pre možeš dobiti batine nego fiskalni račun. Kafana je na zlom glasu pa je zaobilaze i razni inspektori (u civilu i u uniformi). Nikom ne plaćam reket, ni porez, ni NIŠTA (naravno osim kirije, vode, struje, smeća, plata konobaricama, dobavljačima pića...) 
Zimus, jednog dana dok je duvala mećava, dođe meni u kafanu jedna ženska, plavuša oko 30 god. prilično utegnuta i pita me da joj dozvolim da "radi" u mojoj kafani. Šta da radi? Pa ona je prostitutka, posao joj slabo ide, ima dosta mušterija ali mušterije nemaju para a ona neće da podbija cenu, pa ako može da ona sedi kod mene u lokalu, pije na veresiju a čim nabavi mušteriju ona će ga terati da i on popije nešto kod mene a kad mu uzme pare onda će ona platiti svoja dugovanja meni. Ja se sažalim (meka sam srca)
i pristanem. Naravno da sam prvo morao lično probati robu, da vidim dal' to valja da ne podvalim mušterijama neki loš kvalitet.
I tako, počne ona da radi. Popije 6 pića, plati 4, pa popije 2, plati 3, pa...nagomila se tu nekog duga 2-3 hiljade dinara. Dovede ona nekad ponekog ko potroši neku paru. ali sve je to slabo. Kakva kafana takve i mušterije...niko nema ni za rakiju a kamo li za sex ( za orjentaciju kod mene je rakija brlja 30 dinara a pivo 90). Sad bi ja (po ugledu na američke filmove trebao da je tučem, isečem joj lice žiletom i nateram da mi plati dug). Međutim ja ćutim i čekam, zgodna je ona, možda i ulovi nekog parajliju. I BINGO danas dolazi ona u mercedesu "okonji" za ruku vodi nekog dedu od 65-70 god. kaže da joj je to novi "dečko"
koji radi u Austriji i čeka tamo penziju, on je vodi sa sobom tamo da je ženi i da žive sretno do kraja života...došla je da reguliše dugove sa mnom, vadi evre i pita šta je dužna. Pa nisi dužna NIŠTA, nek ti je sa srećom udaja....i da brzo naslediš penziju.
Ona se pozdravi i ode.
Eto takvi smo mi srBski trgovci belim robljem, ne znamo čestito da radimo ni taj posao.
Šta mislite, jel sam ipak trebao da je prebijem i isečem joj lice, kako nas uče edukativni filmovi zapadne "demokracije"?

Zimus, jednog dana dok je duvala mećava, dođe meni u kafanu jedna ženska, plavuša oko 30 god. prilično utegnuta i pita me da joj dozvolim da "radi" u mojoj kafani. Šta da radi? Pa ona je prostitutka, posao joj slabo ide, ima dosta mušterija ali mušterije nemaju para a ona neće da podbija cenu, pa ako može da ona sedi kod mene u lokalu, pije na veresiju a čim nabavi mušteriju ona će ga terati da i on popije nešto kod mene a kad mu uzme pare onda će ona platiti svoja dugovanja meni. Ja se sažalim (meka sam srca)

Eto takvi smo mi srBski trgovci belim robljem, ne znamo čestito da radimo ni taj posao.

Šta mislite, jel sam ipak trebao da je prebijem i isečem joj lice, kako nas uče edukativni filmovi zapadne "demokracije"?