Belivuk se brani rafalom po SNS: Priznao da je rušio Savamalu, čovek za vezu bio Vulin

Ovo je bolesno.


Jeste brate , boles, ali treba je razumeti, ima mnogo toga da izgubi, ipak joj sloboda visi o koncu, pa sad da udari na Vucica sta bi time dobila, samo bi sama sebi nanela stetu, a i za koga bi radila tako nesto, jer za onu kilavu, nikakvu i licemernu opoziciju koju bas zabole za nju i sta ce biti sa njom i opoziciju koja je ista kao ova vlast ili koja je vec na platnom spisku vlasti, mislim realno bila bi luda kada bi se zrtvovala da bi ne znam Marinika, Boskic ili vec ko (koji je pritom ionako ne podnose) skupili poneki jeftin politicki poen preko njenih ledja, mislim ipak je ona samo sitna riba i sitni partijski aparatcik i dok recimo svi oni tipa Vucic, Dacic, Brnaba, Slinavko,Zorana, Suzi imaju ozbiljna ledja sto iznutra sto spolja a iza nje ne stoji niko osim te nesrecne stranke koja ju je pustila niz vodu (zato je i prosla tako), pa sad sut protiv rogatog ne moze i prakticno jedina joj je opcija da bude servilna, kooperativna i da se uzda u njihovu dobru volju i da se nada da ce makar robiju da izbegne ako nista drugo.

Mislim sad verovatno ni ona ne misli to sto je rekla ali to je politika, nema tu sad mnogo ni emocija ni iskrenosti.

Naravno sad ni meni se ne svidja to kako kazes javno botovanje i slihtanje ali je razumem, u dosta je nezavidnoj situaciji i nema bas mnogo izbora, sad zamerati joj zato sto pokusava da se iscupa iz te situacije (i prvenstveno izbegne robiju) je nerealno i vec pomalo idiotski,mislim lako ju je sad osudjivati i nazivati botuljom ali stavi se ti u njenu situaciju za trenutak.
 

Belivukovi vojnici na slobodi, slavlje u sudnici: Ukinut pritvor Karapandžiću kome se sudi i za demoliranje „Komiteta“​


1666349154-boris-karapandjic-2.jpg
Boris Karapandžić

Sudsko veće u postupku protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ukinulo je pritvor za nekoliko optuženih, među kojima je i Boris Karapandžić.

Inače, Karapandžić je široj javnost poznat nakon što je uhapšen, zajedno sa više navijača Partizana, zbog demoliranja kluba „Komitet“ u Beton hali. Tada su navijači Partizana upali u pomenuti lokal i razlupali inventar.

Pritvor je ukinut i za Miloša Lukića Selaka, Vlada Georgieva i Filipa Ivanovskog. Za pomenutu trojicu naloženo je da se redovno javljaju policiji.

„Prestali su razlozi za zadržavanje u pritvoru za ovu četvoricu“, rekla je sudija.

Inače, nakon ove odluke sudskog veća u sudnici je počelo slavlje među okrivljenima, koji su aplaudirali.

https://nova.rs/vesti/hronika/beliv...e-se-sudi-i-za-demoliranje-komiteta/?ref=push
 
da znam,ali tebe treba potopiti u bure sa vodom da se vidi gde se "pustas".Svako politicko ubistvo ima svoju pozadinu tojest motiv,izuzev ako se radi o nekoj psihicki poremecenoj osobi.Sada ti kome je sve jasno i logicno reci koji su motiv imali Legija i Zvecka ,sta dobijaju konkretno likvidacijom Djindjule.Izvoli
Mafiozi tako reaguju na raskid ugovora.
 

Belivuk se brani rafalom po SNS: Priznao da je rušio Savamalu, čovek za vezu bio Vulin​

HRONIKA Autor:Tanja Milovanović17. okt 202214:48
1666012025-Belivuk-Savamala-Zvonko-veselinovic-Vulin.jpg
Foto:N1, E-Stock_darja_balsic,MUP Srbije,Filip Krainčanić/Nova.rs,
Veljko Belivuk, vođa kriminalne grupe kojoj se pred Specijalnim sudom u Beogradu sudi zbog sedam likvidacija i drugih teških krivičnih dela, na samom počeku iznošenja odbrane u Specijalnom sudu, negirao je sva krivična dela. Istakao je da su on i Marko Miljković vođe ove kriminalne grupe, činili usluge za državu.

Podeli sa prijateljima​


„Ja sam član SNS i bio sam zadužen za Blok 45 i 50. Sa Aleksandrom Stankovićem sam vodio grupu koja je služila za potrebe države sve do njegovog ubistva, nakon čega sam nastavio ja to da radim“, rekao je Belivuk. Istakao je da su činili razne usluge za državu, poput sprečavanja mitinga, razbijanja demonstrancija, ali i rušenje u Hercegovačkoj ulici.
„Mi smo tokom noći poslali grupu mladića, jednu mi, jednu Zvonko (Veselinović prim.aut), da se sruši Savamala. Rečeno nam je da nijednom našem članu neće biti ništa i da je za sve zadužen Veselin Milić“, rekao je Belivuk.


Istakao je da je nakon njegovog izlaska iz pritvora 2019. godine došao Aleksandar Vidojević zvani Aca Rošavi i da mu je tada rekao da ga je poslao „šef“ i da treba da napravi navijačku grupu jer su tada na jugu postojale tri navijačke grupe.
„Vi znate da su navijači pokretačka snaga ove zemlje“, rekao je Belivuk.
On se potom osvrnuo i na inauguraciju predsednika Aleksandra Vučića, istakavši da je u obezbeđivanju pomenute ceremonije učestvovalo nekoliko navijačkih grupa, između ostalog oni su bili zaduženi za deo oko Skupštine.
Vođa ove kriminalne grupe istakao je i da je, navodno, bio u kontaktu sa Darkom Glišićem, te da mu je upravo on rekao da će sa njima na vezi biti Vidojević i da je on čovek od poverenja. Sa Vidojevićem su se viđali, međutim u jednom trenutku posumnjali su da on ne prenosi „šefu“ onako kako mu je rečeno.
„Vidojević je često dolazio s tim nekim zadacima, počeli smo da sumnjamo da on prenosi kako je rečeno i da ubacuje sebe, na šta mi je Darko Glišić rekao da nije tako“, istakao je Belivuk. On je potom govorio i o navodnom sastanku koji je imao sa šefom, Aleksandrom Vučićem, a koji se, kako tvrdi, dogodio u stanu voditeljke Katarine Šišmanović.
„Darko Glišić mi je rekao da oni znaju da ja dobro radim i da informacije imaju i preko moje komšinice Šišmanović, koja je dobra prijateljica šefa“, rekao je i onda se osvrnuo na sastanak.


1665991070-DRM_8979.JPG
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs
„Vučić, Miljković i ja smo se videli sa njim, rekao je da nije dobro da se viđamo često i da sa nama bude na vezi Aleksandar Vulin. Marko je to preuzeo na sebe, ja sam ga znao sa splavova, kada je dolazio vidno pijan“, rekao je Belivuk.
Belivuk je potom istakao i da s Vulinom nije hteo da sarađuje jer je znao da je on, kako tvrdi, konzumirao narkotike.
„Znam da se drogira, videli ste i sami kako pas na granici odmah skače na njega“, rekao je.
Belivuk je dodao i da je dugo radio na splavovima i da zna kako izgleda kada se neko drogira.

https://nova.rs/vesti/hronika/beliv...sns-priznao-savamalu-covek-za-vezu-bio-vulin/

Ljudi moji ovo je tako logicno , pa ne hapsi se Belivuk zato sto nije bio poslusan nego zasto je postao pretnja po ovaj regime ... bolje da ga cuvaju u tvorza nego da laje po Holandiji kao npr Visekruna.
Ovo je zapravo svako sa 3 grama mozga znao ko je i zasto rusio u izbornoj noci kada su pokradeni izbori po ko zna koji put.

jel istinita ova fotografija?!1675626354385.jpeg
 
Poslednja izmena:

Back
Top