BELI ZUBI

• Začetnik teme Začetnik teme coler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
macane ja sam sad na faxu i josh je veci blam da palim icq a i nema ga ovde, mora icq2go a i to je samo degradacija mene da sam fejs sad bih ucila s kolegom i navatala bih nekog za ucenje iskljucivo a ne da biovladam. tj da flertujemm,ne bih biovladala

biovlast je kad si glup
a flert kada je simpa? je l ok?
sta je biovlast vishe

jagodica:
kako si se povampirio na net, i ti si zavistan...e kad shvatis, mnogo je bolje!
bole me ledja :(
i nisam pitala lika
ma..ebesh lika..
da...odlep totalni...ahahahahha...jeste..sada mi je bolje...kao "ok...bolestan si...eto..sada si toga svestan...znachi to je napredak...znachi ozdravicu..."..premise su ok...ali me zakljuchak ebe....

i mene ledjales otkidaju....e...evo ga ICQ

e....deshava mi se poslednjih dana da imam blank osecanje....ne mozesh da zamislish....pomilio bih da je to praznina...ali nije...to je horor...
pa sam se tripovao na hakslija i the doors...i kako neke stvari dozivljavam pogreshno....
ma sve neki losh film...e super mi je ovako da pricham sa tobom.... :D ....
ali mi taj blank ulece na trenutke...samo me izflashira....jako chudno....
imash to??
kako je danashnji zivot usrano paklen i kako smo svi spavachi....ne apokaliptichno usran...vec dosadno sveden....
ma fuj fuj...evo malo chas sam imao to osecanje....aaaaaaaaaa
ma to je bre ovaj ebeni rachunar...polupacu ga

e to se i meni desava...mislim da je to net paranoja :) samo kod mene nije blank
nezadovoljan si sobom!!!! ne mozesh da menjas okolinu ali mozes svojom promenom da utices na ostatak kazhem ti dodji na predavanja hahha sekta
nije samo racunar :I nego nemash cilj!!! imash li cilj?!?!?!
evo ja ne smem da odogvaram hahah pa sam doshal ovde

ma jok...ne treba meni pomoc...
ne..nije nezadovoljstvo...nemam nekog posebnog razloga za to...
pre ce biti da sam sit zadovoljstva...
nisi bre skapirala o chemu pricham
bash neki totalno indiferentan osecaj...
jednostavno sam osetio sadashnjost u jednom trenutku...sadashnjem :lol: ....
i to mi se tako ponavlja...nema veze sa depresijom....ja nemam nikakve misli u tom trenutku...ne kalkulishem...sav sam u osecaju...zoooom...bude tu par trenutaka i nestane...a nije LSD...da se razumemo :lol: :lol:

ma...nije ni bitno...sada sam rekao pa ce da prodje...

ipak je bolji ICQ...
ovo traje...
e...2:25...stahotno...a ja se nisam video sa svojom kucom :cry: :cry: :cry:
sada imam bivalentan osecaj...navuchenosti i zaljubljenosti....vechito se kajem i nerviram...i preispitujem i maltretiram procesor....
a za chem???pitam ja tebe....el ce mi to doneti dobro...a kada prestanem da razmishljam...e..onda mi je nejveca frka ebo te....

znam...bicu sada gladan neko vreme.....iz gladi se javlja bes...a bes je produktivan i kreativan...radan...da...to cu da uradim...
e...aj lkn

ej mi bash chatujemo a gazdarica!!!
ok gazdo brishi ove sve poruke
(ovo je primer slihtanja, ili radi ili nemoj)
jao mora da mi se smeju ovi tipusi
e sise su i oni
:I
daj batali to
uchi uchi
ako ne ucis, onda ces da lupish, pa ces onda da se osvestish
nemash cilj!
ma ja ti neshto pricam :I
pitaj krvoloka sta da radish

Back