Beli šengen možda tek 2010.

Politicka obecanja u Srbiji sve vise lice na Beketov komad " Cekajuci Gogoda ".
BTW ja nemam problema sa vizama , jer imam hrvatski pasos . Ukidanjem viza nece se resiti problem ,ako nemate para da tamo putujete , jer to kosta . Evo recimo ja sam hteo ko gospodin covek da odem na sedam dana putovanja kroz Francusku , Italiju i Austriju , da uplatim aranzman , da se ne bakcem sa onim studenstkim ekskurzijama i jebarnicima , mozete misliti koliko kosta . To je luksus , pozdravljam ja ukidanje viza , ali navodna ozarenost nekih mi lici kao kad na loto dobijete 20 dinara a uplatili ste 100 lisica .

Sve si rekao:ok: Mada ces tesko uveriti ljude u to sve dok se jednom stvarno ne ukinu vize pa sami shvate tu surovu realnost. Kao ni tebi, ni meni vize nisu potrebne, ali za svako putovanje potreban je novac
Ko ga nema, tesko da ce moci priustiti sebi luksus putovanja, sa ili bez viza, svejedno...

посла у европи нема а зараде оних који раде су се скоро преполовиле.не видим разлог за плакање.посветимо се себи.очистимо кућу,уништимо коров корупције и монопола...

сад ме подсет на ону рекламу са лабусом после петог октобра: имам плату две хљаде марака и децу сам први пут послао на путовање у иностранство!z:Dz:Dz:D а да и купио сам нов ауто! међутим ми смо још добри.хрватска је требала ући у унију 97. сада ништа не спомињу само се плаше да не уђу заједно са нама.макар месец дана раније ако је могуће.z:D

Back