L
LocoR@dule
Gost
Sta ima Beogradjani ??? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On nije pitao za Novosadjane,vec za Beogradjane!!!Iggy:Ima EXIT u Novom Sadu!
Joj,ljudi,pa da li ste bili na koncertu???Ja sam bilaaaaaaa i mogu vam reci daa je bilo :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: NIKAAD BOLJE!!!!!!!!! Sve je bilo fenomenalno sem piva jer je kostalo 100 dinara,i predgrupe koja se zove "Van Gogh"BEOGRADJANKA '89:
STIIIDIII SE!!!!Matilda:Nisam bila na koncertu jer ih ne volim uživo-falširaju,mada mi je žao zbog celog spektakla.
Što se tiče Van Gogh-a (izvinjavam se ljubiteljima unapred)ali smarači su neviđeni![]()
![]()
![]()
Imash... Ko ne voli METALLICU,znaci da nema pojma shta je muzikaMatilda:Nemam zašto da se stidim-a i izvinila sam Vam se unapred.Ćao![]()