Белгијски краљ је 2020. године урадио ДНК ТЕСТ и догодио се НАЈВЕЋИ СКАНДАЛ У ИСТОРИЈИ ЗЕМЉЕ: 18 година је волео своју љубавницу као Бога, ...

AleksaJ

Buduća legenda
Poruka
37.570

Белгијски краљ је 2020. године урадио ДНК ТЕСТ и догодио се НАЈВЕЋИ СКАНДАЛ У ИСТОРИЈИ ЗЕМЉЕ: 18 година је волео своју љубавницу као Бога, а онда је викнуо у лице њиховој ћерки: „ТИ НИСИ МОЈЕ ДЕТЕ“​

https://zena.blic.rs/puls-poznatih/...odigrao-se-najveci-skandal-u-istoriji/1ycclwb

Какав народ таква монархија

Jesk9kpTURBXy80OTMzNzg0NmZlZGQwYTc4MWE2ZWRjMzk2YTUyY2ExZi5wbmeRkwLNAp4A3gABoTAF

Pa u principu svaka monarhija ti je takva, jer je prosto društveno i istorijski prevaziđen konstrukt.

Inače često ljudi imaju taj neko malograđanski ili romantizovan stav prema pripadnicima aristokratije i kraljevskih loza pa sad za tu neke Burbone, Vinzdore, Tjudore, Habsburge, Romanove i šta ja znam misle kako su oni bili divni ljudi, ne znam kako moralni, pobožni, kako su fini, odmereni, ispravni, obrazovani i šta ti ja znam.........a zapravo uglavnom su to bili teški degenerici, krvnici, sociopate i gotovo sve suprotno od toga i bili su ono teški džiberi pohlepni skloni svim mogućim izopačenostima (koji neretko nisu imali ni elementarne higijenske navike), bili su zapravo naprednjaci doba svog , mada naprednjaci (a znamo svi ko su i kakvi su) ono mogu maltene primer da im budu (jer ajde ipak je uprkos svemu ja verujem ipak civilizacija i ljudska svest evoluirala malo).

Back