Bela Ladja...

Seriju je napustio Milan Gutović, jer RTS nije bio spreman da plati honorar koji je tražio.

Ipak bez obzira na sve, serija se nastavlja i to bez dva glavna glumca. Postoje najave da će Šojića igrati Branimir Brstina.

Kako se i očekivalo, Brstina će postati glavni lik serije Bela lađa. Šojićev lik biće izbačen iz serije, poslat u zatvor ili nešto slično, a Brstina će igrati glavnog lika, a to neće biti Šojić već neko novi.

Lane Gutović potpisao je juče ugovor sa Prvom i snimaće Tesnu kožu 5 i 6 sa starom ekipom.

Gutović je jedno veoma neobično čeljade. Neki mutan tip. Glumi neku facu. A kad čovek pogleda toliko je ova zemlja dala velikih glumaca da može i bez njega. Gledala sam neke emisije u kojima je gostovao. Dodje u emisiju i onda kao on je veliki frajer i bude veoma neprijatan i arogantan prema voditejima, sve nešto razgovara sa visine i na pola usta. Čemu onda uopšte gostovanje?! Pa opet kad malo bolje razmislim jedan Šojić, pa to je smejurija i sprdnja, pa ta uloga nikoga ne može napraviti bardom našeg glumišta. Dobro je da mu nisu dali honorar, možda sa Brstinom počnem da gledam Belu ladju kao što sam i Tesnu kožu gledala zbog Nikole Simića.

Gutović je jedno veoma neobično čeljade. Neki mutan tip. Glumi neku facu. A kad čovek pogleda toliko je ova zemlja dala velikih glumaca da može i bez njega. Gledala sam neke emisije u kojima je gostovao. Dodje u emisiju i onda kao on je veliki frajer i bude veoma neprijatan i arogantan prema voditejima, sve nešto razgovara sa visine i na pola usta. Čemu onda uopšte gostovanje?! Pa opet kad malo bolje razmislim jedan Šojić, pa to je smejurija i sprdnja, pa ta uloga nikoga ne može napraviti bardom našeg glumišta. Dobro je da mu nisu dali honorar, možda sa Brstinom počnem da gledam Belu ladju kao što sam i Tesnu kožu gledala zbog Nikole Simića.

Bona. :ok:

Ocekivano.
Gutovic je, odavno poznato, vrlo alav na lovu, a obzirom da Prva deli sakom i kapom, ovaj transfer se mogao naslutiti.
Mada je Lane ispao jajara prema Pavicu u ovoj situaciji...

To je tačno, ali ipak i ja sam navijao da pređe na Prvu i da sa starom ekipom sve uradi. E to će biti pravi nastavak Tesne kože, dok mu bela lađa više dođe kao "nastalo po motivima..".

A sada me zanima i kako će Bela lađa izgledati. U kom će se pravcu kretati nova priča itd. Serija će svakako imati puno novig glumaca da nadoknade gubitak dva glavna glumca. Iz toga može i nešto dobro da izađe.

Zbogčega neko ko je dobar u onome što radi u javnosti, nekim javnim poslovima: glumi, muzici, ili slično,mora da bude dobar, kvalitetan i ostalo?
Ne mora, Ako volimo njegovu ulogu ne moramo da ga volimo kao čoveka. Jer mi njega kao čoveka ni ne znamo.
Mi ga vidimo kroz ono čime se bavi.
Pa ako ga volimo, ubeđeni smo da je divan čovek, sa divnim manirima, i ostalo. A ako ga mrzimo, pljujemo ga kao kompletno biće.

Nije sve tako. I mi smo recimo negde nekome nesimpatični, arogantni, ili sebični. Drugi nas nekada baš tako vide.
Nekome smo dobri, nekome baš sjajni.
Nismo javne ličnosti (možda neki jesu) i stoga nema onih koji razgraničavaju naše privatno od poslovnog. A vrlo je važno u tim nekim medijskim eksponiranja to razlučiti.

Seriju je napustio Milan Gutović, jer RTS nije bio spreman da plati honorar koji je tražio.

Ipak bez obzira na sve, serija se nastavlja i to bez dva glavna glumca. Postoje najave da će Šojića igrati Branimir Brstina.

Koliko ja znam,Šojiće se više neće pojavljivati u novim epizodama ukoliko RTS ne postigne dogovor sa Milanom Gutovićem.A Branimir Brstina se pojavljuje u ulozi ''ujka Žitka''.

Činjenica je da je Gutović malo ''težak'' u stvarnosti kao čovek.Ali je činjenica da je potpuno besmisleno snimati nastavak ''Bele ladje'' bez Milana Gutovića.Voleli ga ili mrzeli,on jednostavno odskače od cele glumačke ekipe u toj seriji.To je veoma jasno uočljivo.

Pa nisu bre ovo spanske sapunice pa da imaju 400 epizoda......ova serija je morala imati kraj najkasnije na 70 epizoda.....ovako nista nije ostalo,nema sojica,nema pantica glavnih likova na kojima se zasnivala prica.....sada je ovo neka potpuno druga prica koja gubi smisao,a brstina igra pogubljenog lika (sta on opste glumi ponasa se kao slucajan prolaznik) sav zvanican isto radi ko Vasa S Tajcic iz novog serijala......bacene pare.......na kraju sto je najcrnje pavic ovako ne moze zavrsiti ovu agoniju,pa ce morati ipak nesto jos da smisli ili da moli gutovica za naredni serijal.......prica je bila zamisljena kao satira koja kritikuje danasnjicu a onda sad ispada da nije tako lose danas i da pravda kad tad sustigne,politicki prihvatljivo nema st.a.......

sto se gutovica tice pazite on je sad drzao u saci pavica jer ga je postepeno cela ekipa napustila onda je sojic trazio ili ce i on otici i tako je ostao sam........ima dosta elemenata koji izlaze iz realnosti,a ovo ubacivanje reality show-a je dno

Back