gost 237967
Veoma poznat
- Poruka
- 13.188
Tako jeeeee! Bravoooo!
Najbolje emisije su "Farma" i "Dvor".
Sojic je bezveze, zaista.
stvarno, i to gledas? moje iskreno saucesce!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako jeeeee! Bravoooo!
Najbolje emisije su "Farma" i "Dvor".
Sojic je bezveze, zaista.
Kako se ti brines?! Bas ti hvala!
Ali, lose procenjujes, zao mi je.
E, bas to! Umesto da gledaoci u tim osobinama prepoznaju svoje mane, one postaju obrazac ponasanja kao nesto sto je jako duhovito i pozitivno. Zato sam protiv ovakvih serija, koje jos vise zaglupljuju ionako zatucan narod.
Znas kako, o tvojoj inteligenciji je suvisno govoriti jer u tvom slucaju ona ne postoji, a kamoli da je niska. A posto ne znas kada se izjavljuje saucesce u tom slucaju mi te je jako zao!
Ma serija ne zaglupljuje narod već je narod suviše glup da bi seriju gledao malo dublje i da bi prepoznao neke metafore. Narod gleda komične scene i to je to, ali čak ni te komične scene ne ume da rastumači. Većinom.
Na zalost Sojic mi nije prirastao k' srcu (odgledala sam svega dve serije). I cenim da neko ima drugacije misljenje, ali cinicne komentare i "udaranje po inteligenciji" poprima druge dimenzije. U tom slucaju se igramo, zar ne? Vidis, i ti meni ostavljas utisak da zelis da ljudi vide kako si ti za'eban igrac!
Posebno komentari da je narod glup, primitivan i prost. Pa kako se to generalizuje jedna nacija. Zasto stalno mislite da smo kao narod najgori, najprostiji, primitivni.... Da li znate kakve su neke druge proste nacije pa ste napravili poredjenje na osnovu emisija koje gledaju?
Večeras počonje peta sezona, ali je Košutnjak film već najavio i šestu sezonu sledeće godine. Znači nije još kraj.
Meni je ta serija neverovatno dosadna, i smatram da ne može ni da priđe Tesnoj Koži, čija je kopija.
Ali dobro, vidim, mnogima se sviđa...
Šteta. Živadinka nije neki bitan lik, ali mrzim kad mnjaju. Moglu su bar da izmisle da je dobila otkaz i da je ovo slavujka.
a odluka producenata da Kralju (koji je stvarno kvalitetan glumac) povere ulogu Pantica je i najveci promasaj citave price...
Naravno, da nije Tesne koze retko ko bi prihvatio celu pricu. Ruku na srce: Bolji zivot, Srecni ljudi pa i Porodicno blago su imali pricu. Kod serije Dolari stizu videlo se da je prica po prvi put u corsokaku i da se Pavic vrti u krug, a to se nekako preslikalo i na ovu seriju, koja me podseca na hibrid predjasnjih serija u nedostatku ideja za nesto sto nismo do sad videli...I jeste, nije baš da je mnogo zanimljiva serija, ali gledam je zato što sam voleo kvartet filmova "Tesna koža"; da ih nisam gledao, ili da mi se nisu dopali, verovatno ne bih gledao ni "Belu lađu".