Bela Ladja...

Ako nisi znala "saucesce' se izjavljuje kada neko umre tvom bliskom prijatelju, rodjaku... i to je verovatno "iskreno". S obzirom da je to malo osetljiv komentar, pripazi ubuduce kada ces da ga upotrebis! I kome ces da ga uputis.
Toliko o tome...mislim beloj ladji i lanjskom snegu...

Nemoj da pricas! E pa vidis gospo'ice, ja ga obicno izjavljujem kad naidjem na nizak IQ... po meni, glupos' je najveca tragedija koja u zivotu moze da te snadje... tako da... jos jednom, moje najiskrenije saucesce.

Znas kako, o tvojoj inteligenciji je suvisno govoriti jer u tvom slucaju ona ne postoji, a kamoli da je niska. A posto ne znas kada se izjavljuje saucesce u tom slucaju mi te je jako zao!
Rdjavoj ovci i runo smeta!

Poslednja izmena:
E, bas to! Umesto da gledaoci u tim osobinama prepoznaju svoje mane, one postaju obrazac ponasanja kao nesto sto je jako duhovito i pozitivno. Zato sam protiv ovakvih serija, koje jos vise zaglupljuju ionako zatucan narod.

Ma serija ne zaglupljuje narod već je narod suviše glup da bi seriju gledao malo dublje i da bi prepoznao neke metafore. Narod gleda komične scene i to je to, ali čak ni te komične scene ne ume da rastumači. Većinom.

Znas kako, o tvojoj inteligenciji je suvisno govoriti jer u tvom slucaju ona ne postoji, a kamoli da je niska. A posto ne znas kada se izjavljuje saucesce u tom slucaju mi te je jako zao!

Ja se stvarno trudim da imam obzira prema tebi, vidim da si nova, i da pokusavas da se snadjes... ali ako nisi u stanju (a dokazala si da nisi), da shvatis da postoje ljudi koji ne razmisljaju kao ti (a postoje)... onda ne znam sta trazis ovde. Ocigledno ti je Soic prirastao k srcu, ali ne shvatam sto si navalila na mene, ko smrt na babu. Prozvala si me, citirala, pokusavas da me spustis svojim detinjastim komentarima, jako povrsno procenila a da nisi procitala ni deseti deo mojih postova... Razumem da si nova i da pokusavas da se dokazes, da svi vide kako si zahebana, kur'cevita i recita... al samo se brukas, veruj mi. Vidim da si mlada, zato ce ovo da bude moj poslednji post upucen tebi. Iskuliraj malo... samo se igramo.
203.gif

Na zalost Sojic mi nije prirastao k' srcu (odgledala sam svega dve serije). I cenim da neko ima drugacije misljenje, ali cinicne komentare i "udaranje po inteligenciji" poprima druge dimenzije. U tom slucaju se igramo, zar ne? Vidis, i ti meni ostavljas utisak da zelis da ljudi vide kako si ti za'eban igrac!
Posebno komentari da je narod glup, primitivan i prost. Pa kako se to generalizuje jedna nacija. Zasto stalno mislite da smo kao narod najgori, najprostiji, primitivni.... Da li znate kakve su neke druge proste nacije pa ste napravili poredjenje na osnovu emisija koje gledaju?

Na zalost Sojic mi nije prirastao k' srcu (odgledala sam svega dve serije). I cenim da neko ima drugacije misljenje, ali cinicne komentare i "udaranje po inteligenciji" poprima druge dimenzije. U tom slucaju se igramo, zar ne? Vidis, i ti meni ostavljas utisak da zelis da ljudi vide kako si ti za'eban igrac!
Posebno komentari da je narod glup, primitivan i prost. Pa kako se to generalizuje jedna nacija. Zasto stalno mislite da smo kao narod najgori, najprostiji, primitivni.... Da li znate kakve su neke druge proste nacije pa ste napravili poredjenje na osnovu emisija koje gledaju?

Eto ponovo generalizujes... ko to mi? Ja govorim u svoje ime, i jedino u svoje ime. Iz mog ugla jesmo primitivni i zaostali, nazalost i oni koji nas vode i mi koji ih pratimo. Ti ocigledno imas problem sa tim i napadas. A kad me napadaju, branim se... Kad "udaris na inteligenciju" prva, budi spremna na to da ti pokazem gde ti je mesto. Nema sta da ti dokazujem, to je tako. Ne mogu ti ja zabraniti da gledas seriju i da idealizujes Soica... poshtujem tvoje misljenje, prosto se ne slazem sa tobom i izlazem svoje. To sto si se ti pronasla u mom postu i napala me, je tvoj problem, zar ne? Toliko.
@ Nimil : Ne slazem se. Tvorci serije vrlo dobro znaju koja je njihova ciljna grupa... 100% nije namenjena intelektualcima.

Serija je vrh ! Nemojte molim vas da uporedjujete ovu seriju sa Farmom ili Dvorom.. Farma I dvor su po meni nesto najgluplje sto su mogli da prikazuju. Nista pametnog nema tu..Nisam valjda blesava da po ceo dan sedim i gledam Bokija 13. :D

Večeras počonje peta sezona, ali je Košutnjak film već najavio i šestu sezonu sledeće godine. Znači nije još kraj.

Nije prvi put da su rekli da neće više biti, a onda ipak najave još. Ameri bi mogli nešto da nauče od nas :D jer su tokom godina otkazali gomilu dobrih serija i nisu ih obnavljali.

Meni je ta serija neverovatno dosadna, i smatram da ne može ni da priđe Tesnoj Koži, čija je kopija.
Ali dobro, vidim, mnogima se sviđa...

Ali ja uopste ne bih poredio to dvoje.
Tesna koza je komedija koja prikazuje jedno vreme i malog coveka.
Bela ladja je samo uzela lik Soica kao jednog takvog preletaca, sitnog mufljuza koji je prolazio kroz rezime i postao narodni poslanik i potencijalni ministar u jednoj zemlji devalviranih vrednosti kao sto je Srbija. Bela ladja je stoga satira i nije tematski vezana za Tesnu kozu, osim sto je dakle geneze radi uzet lik iz Tesne koze - sitni prevarant koji je kroz godine napredovao i mali covek koji je do kraja ostao mali.

A slazem se da se Kralj nije bas najbolje snasao. A realno, tesko je posle Nikole Simica :)

ma dajte ljudi objektivno gledano serija je stvarno dosadna...Jedino sto vrijedi je Sojic i njemu se upravo svi i smeju,ali kad zanemarimo njega (uzgred budi receno i njegov juznjacki govor brzo postane kao gramofonska ploca) sam koncept serije je veoma amaterski,pokusava da iskarikira trenutno stanje u drustvu ali to radi na nespretan i nezanimljiv nacin.Jedan od forumasa je lepo primjetio da se nepotrebno ubacuju likovi iz nekih predjasnjih Pavicevih serija sto takodje rusi popularnost Tesne koze,a odluka producenata da Kralju (koji je stvarno kvalitetan glumac) povere ulogu Pantica je i najveci promasaj citave price...

a odluka producenata da Kralju (koji je stvarno kvalitetan glumac) povere ulogu Pantica je i najveci promasaj citave price...

Za ovo se slažem. Kralj jeste odličan glumac ali Simić je bio neprevaziđen kao Pantić. I jeste, nije baš da je mnogo zanimljiva serija, ali gledam je zato što sam voleo kvartet filmova "Tesna koža"; da ih nisam gledao, ili da mi se nisu dopali, verovatno ne bih gledao ni "Belu lađu".

I jeste, nije baš da je mnogo zanimljiva serija, ali gledam je zato što sam voleo kvartet filmova "Tesna koža"; da ih nisam gledao, ili da mi se nisu dopali, verovatno ne bih gledao ni "Belu lađu".
Naravno, da nije Tesne koze retko ko bi prihvatio celu pricu. Ruku na srce: Bolji zivot, Srecni ljudi pa i Porodicno blago su imali pricu. Kod serije Dolari stizu videlo se da je prica po prvi put u corsokaku i da se Pavic vrti u krug, a to se nekako preslikalo i na ovu seriju, koja me podseca na hibrid predjasnjih serija u nedostatku ideja za nesto sto nismo do sad videli...

Back