Begstvo!

• Začetnik teme Začetnik teme fokka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kazu "Pametan ide tamo gde mu je bolje a budala tamo gde je navikla"...onda sam definitivno budala, mada s godinama sve cesce razmisljam u stilu " a kako bi bilo da odemo negde...daleko od svega ovoga".
Ipak, jos uvek me nesto veliko veze za ovo tle, ali jednog dana, who knows...

hteo sam nekad... ali sam onda odlucio da jos malo ostanem i srusim ovaj sistem vlasti u zemlji i svetu i uspostavim svoj novi poredak gde cu ja biti novi kralj i vladar, tako da ce mnogi onda razmisljati da imaju bekstvo od mene... Pridruzite se mojoj revoluciji i bice mesta za vas na mom dvoru, zamku... nudim vam besmrtnost zauzvrat, a vi meni finansijska sredstva za izgradnju tvrdjave, dvora odakle cu vladati.

Jedno milion puta- ali sam shvatila da ako npr. uzmem jedno 500 evjra i samo sednem na avion, vrlo verovatno cu kroz 2 meseca biti negde ispod mosta. Znam da ima ljudi koji su se samo doelili u neki velegrad sa 2 dolara u dzepu i onda napravili bogatstvo, ali sanse za to su mi 0,00001%...
Tako da, ostaje mi da ucim i da strpljivo sacekam neki voz.

Kakav god da jeste moj zivot u ovim trenucima, on jeste ipak moj. Moj sa svim prednostima i onime sto prednostima nazvati ne mozemo.
Borim se, bijezati ne zelim. Niti sam ikada zelio. Borim se, znam, jedino cu tako moci da prevazidjem sve.
Ovaj zivot jeste dug, duzi jos kada su problemi dijeo istoga. Ali ne, to ne znaci da ne mogu pronaci srecu negdje tamo, u svome nastavku ovoga zivota....ovakvog kakav jeste....

Back