Neno
Buduća legenda
- Poruka
- 25.840
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мо'ш мислити достигнућа...To je festival sa tradcijom kao i exit
Koliko se ne varam, glavni organizator je SKY MUSIC firma itekako bliska SNS-u. Firma koja ima postavlja bine i ozvucenje na njihovim mitinzima i skupovima i koja je od ovee vlasti dobila jezivo veliki ugovor i fakticki monopol za sve javne "priredbe" na kojima su potrebne usluge koje oni pruzaju.ali da li su oni organizatori ili samo promoteri?
a kad Ćaci organizuje 100€ tad niste blokaderi?Zato sto ga caci organizuju, sve sto oni organizuju sve treba bojkovati.
a kad Ćaci organizuje 100€ tad niste blokaderi?
da sam na Acinom mestu ja bih sproveo sledeće:
200€ svakom ko ispred banke na glas pet puta uzvikne "JA SAM ĆACI" ispred TV kamera
šukurac
savetodavne usluge su oslobodjene porezaЈел плаћате порезе и доприносе?
da, tako da mladima koji su vecinom protiv rezima nije do svirke, ali moguce je i daОнај 16годишњак у Ваљеву коме су отказала оба Бубрега приликом сасвим непотребне ,прекомерне употребе Силе Органа Реда и Мира,је и даље у веома Критичном Стању.
ypravo je bebedonosna procena da bi se svako okupljanje uperilo protiv rezima, a neke lojalisticke paravojne formacije mogle da kresnu gradjanski rat - pa i sam av je najavljivao da ce neko da bude ubijen u nemirima, a ovakvi festivali su dusu dali da se nesreca desiDakle...
UDBA je trenutno u fazi gasenje kulturno-umetnickog programa sirom Srbije...
1) Ugasen Exit
2) Ugasen Beerfest
3) Ugasena Zajecarska gitarijada
4) Ugaseni Niski filmski susreti...
5) Proglasenje oficira oterano od Skupstine
...
O eventualnom doceku Kosarkasa da i ne pricam...mislim da Vucic cak navija da ispadnu sto pre...jer ce inace ako osvoje morati da pravda zasto ne moze tradicionalni docek kod Skupstine...a odakle je vec oterao cak i oficire VS..
PUMPAJ VRUĆU JESEN!!!Ovo ko da im Čale sastavljo
https://nova.rs/zabava/showbiz/ogla...uju-nastupe-trpe-ozbiljne-pritiske-i-pretnje/
To je to!!!Koliko se ne varam, glavni organizator je SKY MUSIC firma itekako bliska SNS-u. Firma koja ima postavlja bine i ozvucenje na njihovim mitinzima i skupovima i koja je od ovee vlasti dobila jezivo veliki ugovor i fakticki monopol za sve javne "priredbe" na kojima su potrebne usluge koje oni pruzaju.
Dakle - Caci
I usled sveopsteg bunta protiv SNS normalno je da je bir fest propao jer niko nece tamo gde su caci.
za 100€ nije bilo problema da stanete ispred cacija u red...Koliko se ne varam, glavni organizator je SKY MUSIC firma itekako bliska SNS-u. Firma koja ima postavlja bine i ozvucenje na njihovim mitinzima i skupovima i koja je od ovee vlasti dobila jezivo veliki ugovor i fakticki monopol za sve javne "priredbe" na kojima su potrebne usluge koje oni pruzaju.
Dakle - Caci
I usled sveopsteg bunta protiv SNS normalno je da je bir fest propao jer niko nece tamo gde su caci.
prakticno kad su oni preuzeli poceli su da naplacuju ulaz..i treba da puknu.
to je nekad bilo besplatno.
nije..samo jedna vrstaPa kao, suština je da je pivo neograničeno.
Najniži nivo ulaznice je 2000 dinara.
nije..samo jedna vrsta
a druga koliko sam cuo naplacuje se 600 din po casi.
meni je u startu bilo cudno da je "besplatno" pivo jer sam kapirao da ce onda svi uzimati ono najbolje/najskuplje
ispada da su mislili na to..neko jeftino dali uz kartu a ovo bolje se naplacuje i to puno.
po nekom mom misljenju beer fest bi trebao da je festival piva, da ima ono zilion vrsta piva, narocito ona koja ni ne mozes kod nas da kupis u slobodnoj prodaji..to je valjda sustina.Pa neka promene ime iz Beerfest u nešto drugo, onda.![]()
po nekom mom misljenju beer fest bi trebao da je festival piva, da ima ono zilion vrsta piva, narocito ona koja ni ne mozes kod nas da kupis u slobodnoj prodaji..to je valjda sustina.
ali bi trebao da ima izbor ..a ne dva brenda.Ко хоће да пије јефтино пиво и да ужива нека иде у подруме пића или неке дисконте. Бир фест никада није имао приступачне цене.
Ко је ишао на Бир фест, зна да је раније био избор, али да никада није било приступачно и јефтино. Улаз био бесплатан, а пиво је било скупље.ali bi trebao da ima izbor ..a ne dva brenda.
onda neka se zove "zurka na poljancetu" i neka prodaju pivo sa strane.
naravno..to je oduvek tako bilo...Ко је ишао на Бир фест, зна да је раније био избор, али да никада није било приступачно и јефтино. Улаз био бесплатан, а пиво је било скупље.
pa ne dolaze ti bendoviКада већ причамо о ценама, колико износе улазнице на рок фестивале на западу? Људи хоће да им дође Металика, Ајрон Мејдн, Рамштајн, Слипкнот или Мегадет и да уђу џабе.
Неко то мора да плати, а то се не схвата. И када дођу ови непознати састави, попту Лету штуке и сл. (ко слуша њихову музику?), мора за то да се намири.pa ne dolaze ti bendovi
za njih su paprene cene za koncerte i kod nas.
na exit dolaze i zvucna imena ali exit to placa debelo.. jel skoro bila prica koliko se iz budzeta daje exitu i da je sad zbog ovih blokada odluceno da se ne dotira exit iz budzeta i da zato ide u egipat.