- Poruka
- 131.358
ne.. ne pijem pivojes bio na svapskom-minhenskom birfestu-oktoberfestu?

ja sam i na beer festu isao samo u zabavni park i nekad poslusam neki koncert.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne.. ne pijem pivojes bio na svapskom-minhenskom birfestu-oktoberfestu?
ne pijem ni ja, ali sam isao da vidim a i na wurstne.. ne pijem pivo
ja sam i na beer festu isao samo u zabavni park i nekad poslusam neki koncert.
Bikovi mogu i ovde da te jure ako napraviš sranye u teretani.taj beer fest i da me jure bikovi u pamploni su mi u ideji da posetim![]()
Aleksandar Papić imao je veze i sa firmom Sky music, poznatoj po tome što dobija organizaciju svih velikih događaja, pa i mitinga SNS. Unosni poslovi, vredni miliona evra. Tako će Sky solutions, jedna od ćerki firmi Milenka Škarića, samo za projektovanje i dizajn audio vizuelnog sistema za EXPO, naplatiti skoro 40.000 evra.
ovo je tacnoZato sto ga caci organizuju, sve sto oni organizuju sve treba bojkovati.
Прошле године је пукла апликација па је било проблема са наплатом пићаOtvaram temu na politici zbog komentara na drustvenim mrezama.
Kao slaba je poseta jer su poceli da naplacuju karte umesto kao ranije da je besplatan ulaz (prosle godine je bilo pola/pola, besplatan ulaz do nekog vremena)
Нико га тако не зове. Али буквално нико.Ali ono sta sam primetio je da mnogi beer fest zovu caci fest
Егзит постоји од 2000.Zasto?
To je festival sa tradcijom kao i exit, mozda i duzom..poceo je na malom kalelmegdanu ispod tvrdjave pa se posle prosirio na usce..zasto ga zovu caci festival?
Фестивал постоји од 2003. нема везе са СНС-ом. Протеклих 12 година је било бојкота највише због efinity апликације и наплате улаза. Озбиљнијих бојкота (као за гитаријаду ове године) није било.Zato sto ga caci organizuju, sve sto oni organizuju sve treba bojkovati.
E ne moraš baš da nasedaš na svaku internet patku, za početak ne bi Topson ustaša nikada angažovao srpsku firmu da mu radi ozvućenje ,Jel bese Sky Music omogucio ozvucenje za Tompsonov koncert ,,, lepo ja kazem ustase nam na celu drzave.
Aha sigurno isto im verujem ko vucicu koji uvek govori istinu i samo istinu.E ne moraš baš da nasedaš na svaku internet patku, za početak ne bi Topson ustaša nikada angažovao srpsku firmu da mu radi ozvućenje ,
za takav koncert, malo logike pls.... a i oni su demantovali![]()
Pa dobro možeš i da veruješ da je U tompson angažovao Srbe da mu rade koncert, po volji ti.Aha sigurno isto im verujem ko vucicu koji uvek govori istinu i samo istinu.
Ne verujem nikome ko saradjuje s ovim rezimom.Pa dobro možeš i da veruješ da je U tompson angažovao Srbe da mu rade koncert, po volji ti.
Zasto?
To je festival sa tradcijom kao i exit, mozda i duzom..poceo je na malom kalelmegdanu ispod tvrdjave pa se posle prosirio na usce..zasto ga zovu caci festival?
Samo u Mitrosu kupujem.18 jula bio je...koncert .GNR da li je to bio Ćaci koncert?
Live nation i SKYMUSIC .
e to bi bio hit na drustvenim mrezamaPa dobro možeš i da veruješ da je U tompson angažovao Srbe da mu rade koncert, po volji ti.
To Zeljko Mitrovic drzi.Samo u Mitrosu kupujem.
ne razumem, kazes da ga organizuju caci jer si to negde procitao ali u sustini nemas pojma ko organizuje i da li su zaista caci.
Одкуд знаш то? Мислим... Митрос је тезга са перецама за Митровића, који ће му?To Zeljko Mitrovic drzi.
Dobar je zex.To Zeljko Mitrovic drzi.