Beer fest

pa ne dolaze ti bendovi :D

za njih su paprene cene za koncerte i kod nas.

na exit dolaze i zvucna imena ali exit to placa debelo.. jel skoro bila prica koliko se iz budzeta daje exitu i da je sad zbog ovih blokada odluceno da se ne dotira exit iz budzeta i da zato ide u egipat.
sve su sveli na okvir da bude jel kao u kapitalizmu, da nema nista dzabe, samo nisu rekli da ovo nema blage veze sa kapitalizmom vec samo sa ranim feudalizmom.

posto to zivimo.

Неко то мора да плати, а то се не схвата. И када дођу ови непознати састави, попту Лету штуке и сл. (ко слуша њихову музику?), мора за то да се намири.
on i jeste bio zamisljhen za afirmaciju bendova..jedan jaci bend u udarnom terminu i ostalo afirmacija.. uostalom pogledaj ko je nekad tu nastupao po godinama

https://sr.wikipedia.org/wiki/Београдски_фестивал_пива

pre nego sto se zaletis i kazes da su tu i neka jaka imena seti se da se radi o periodu od pre 23 godine i da su neka od tih imena tek bila u probijanju..za takve bendove i jeste bio osmisljen beer fest.. da pijes pivo i slusas muziku bendova u povoju..

posle su ga komercializovali.

pa ne dolaze ti bendovi :D

za njih su paprene cene za koncerte i kod nas.

na exit dolaze i zvucna imena ali exit to placa debelo.. jel skoro bila prica koliko se iz budzeta daje exitu i da je sad zbog ovih blokada odluceno da se ne dotira exit iz budzeta i da zato ide u egipat.
Da, nije došla Metallica nikad. Ni Rammstein. Ni Stonesi. Ni AC/DC. Ni Slipknot. Ni Megadeth. Nikad.

gde sam to rekao?
cak sam i naglasio da su imali koncerte po paprenim cenama

kad sam rekao da ne dolaze mislio sam da oni ne dolaze na beer feest

i jos sam naglasio da su dolazili na exit.

umesto da se trudis da mi kontriras, nekad malo procitaj sa razumevanjem sta pisem.

za 100€ nije bilo problema da stanete ispred cacija u red...
100€ nasih para. Ne Vucicevih.
Koje btw jos nisam podigao.

Veci je priblem sto ti za 20€ + sendvic stiojis u redu slustenih gaca i cekas da ti gazda odradi pentraciju i uz to imas obavezu da se smeskas....
Em sto ce te boleti anus (taj bol ces valjda preboleti) ostaju da bride obrazi od bruke i srama.
To ce ti ostati vecno...parafraziram Njegosa.

100€ nasih para. Ne Vucicevih.
Koje btw jos nisam podigao.

Veci je priblem sto ti za 20€ + sendvic stiojis u redu slustenih gaca i cekas da ti gazda odradi pentraciju i uz to imas obavezu da se smeskas....
Em sto ce te boleti anus (taj bol ces valjda preboleti) ostaju da bride obrazi od bruke i srama.
To ce ti ostati vecno...parafraziram Njegosa.
kako ti voliš da kakiš
zamoli moderacoju da ti promene nick u
NIKOLA PAMPERS

Back