malo slatko
Zainteresovan član
- Poruka
- 317
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sigurno pstoji razlog zasto se tako osecas. Pozovi drugaricu, druga, odite do parka , setaj se, ne znam , gledaj neki dobar film,,,, postoji mnogo nacina da preguras taj bedak.![]()
Ne bih da opterecujem drugarice sa tim,zatrpane su skolom.Pokusavala sam sve redom nista mi ne ide.Jednostavno nije mi ni docega.Treba da ucim,ali mi ni to nikako ne ide...:-(
Ljudi,bas sam u nekom bedaku nije mi ni do cega.Hajde na ovoj temi jedni druge da tesimoJel se slazete?Meni ce biti bolje,nadam se,pa ce opet neko upasti u moju fazu?Imate neki savet kako da se oraspolozim?Jednostavno nije mi ni do cega,nista mi ne ide...
Znam. I meni se nekad desi da se tako osecam. Imam utisak da nemam prijatelje, da me niko ne voli, da sam sama. Ustvari, to je samo period u zivotu, i on prodje. Tako da nemoj da se brines, proci ce.![]()
Idi na temu šta bi vas oraspoložilo ovog momenta, imaš gomilu saveta.
Dodji u Uzice da gledas predstavu Vrteska.
Jedan savet..ne koristiti ovu glupu rec.
kreni od nekih jednostavnih stvari, chisto da dokazesh sebi da mozesh kad hocesh... ako se recimo radi o uchenju kreni od predmeta koji trazi najmanje truda pa to odradi kako treba... nakon toga deo po deo i vishe necesh biti u "bedaku"...![]()
Da nisam bolesna otisla bih rado...
Nisi jedina koja se nasmejala.