malo slatko
Zainteresovan član
- Poruka
- 317
Ne bih da opterecujem drugarice sa tim,zatrpane su skolom.Pokusavala sam sve redom nista mi ne ide.Jednostavno nije mi ni docega.Treba da ucim,ali mi ni to nikako ne ide...:-(Pa sigurno pstoji razlog zasto se tako osecas. Pozovi drugaricu, druga, odite do parka , setaj se, ne znam , gledaj neki dobar film,,,, postoji mnogo nacina da preguras taj bedak.![]()
kreni od nekih jednostavnih stvari, chisto da dokazesh sebi da mozesh kad hocesh... ako se recimo radi o uchenju kreni od predmeta koji trazi najmanje truda pa to odradi kako treba... nakon toga deo po deo i vishe necesh biti u "bedaku"...Ne bih da opterecujem drugarice sa tim,zatrpane su skolom.Pokusavala sam sve redom nista mi ne ide.Jednostavno nije mi ni docega.Treba da ucim,ali mi ni to nikako ne ide...:-(
Dodji u Uzice da gledas predstavu Vrteska.Ljudi,bas sam u nekom bedaku nije mi ni do cega.Hajde na ovoj temi jedni druge da tesimoJel se slazete?Meni ce biti bolje,nadam se,pa ce opet neko upasti u moju fazu?Imate neki savet kako da se oraspolozim?Jednostavno nije mi ni do cega,nista mi ne ide...
Hvala ti,svesna sam da je period koji treba da prodje,samo mi je bilo potrebno par saveta,da mi bude malo lakse....pozzZnam. I meni se nekad desi da se tako osecam. Imam utisak da nemam prijatelje, da me niko ne voli, da sam sama. Ustvari, to je samo period u zivotu, i on prodje. Tako da nemoj da se brines, proci ce.![]()
hvalaIdi na temu šta bi vas oraspoložilo ovog momenta, imaš gomilu saveta.
Da nisam bolesna otisla bih rado...Dodji u Uzice da gledas predstavu Vrteska.
Poslusacu te u buduce,los period,trenutna emotivna kriza,jel bolje tako?pozzJedan savet..ne koristiti ovu glupu rec.
Hvala ti,razmisljla sam o tome,samo mi treba neki posticaj,ako nista da bih bila srecnija znajuci da sam bar ista uradila kako treba.Najbolje ce rak- raka posavetovati....:-Ppozzkreni od nekih jednostavnih stvari, chisto da dokazesh sebi da mozesh kad hocesh... ako se recimo radi o uchenju kreni od predmeta koji trazi najmanje truda pa to odradi kako treba... nakon toga deo po deo i vishe necesh biti u "bedaku"...![]()
Dodji kad ozdravis.Da nisam bolesna otisla bih rado...
Jesam jedina. Bila sam sama kad sam pomislila "Bedak" i nikog nije bilo u blizini ni da me vidi, ni da ga ja vidim ili cujem. To je bilo juce.Nisi jedina koja se nasmejala.