BEDA KAO USUD...........

Ma vidi likova sto su se nasli u tekstu a tek prva stranica, nemrem bilivit :lol:

Tekst vam i smeta jer je tacan. Ali da vas utjesim, dosta toga se moze primijeniti i na druge narode oko vas, samo vas boli jer mislite da ste iz nekog razlogi bolji nego drugi.
Ma jok, svesni smo mi da smo stoka. Samo, u poredjenju sa vama zapadnim susjedima smo ebeni salt of the Earth. To nas donekle tesi.

Mnogo ljudi samo sedi kod kuce, mozda samo prepricava dogadjaje sa komsijama ili forumasima - i nista ne preduzme. Naravno - ne da preduzima tako sto pravi haos okolo i dize revoluciju (jer to ne daje rezultate) - nego da poveca svoje sposobnosti.
Onda i nije toliko bitno u kojoj se drzavi zivi. Sta mene briga ako je ova drzava slaba ako ja imam dobar posao? Isto, ne vredi ni da sam otisao u Nemacku - ako sam nezaposlen tamo.

Ta, genetska , urodjena navika da se savija kichma pred gazdom ili agom......a da se sa druge strane , kompleks kisne gliste leci na svakome ko je srBi na bilo koji nacin podredjen, bilo da je to potcinjeni na poslu, ili zena i dete kod kuce........dovela je Srbiju u ovu , tako ponizavajucu , tako jadnu i bednu , a opet , prirodnu poziciju , evropskog prosjaka, kojeg niko nece , a on , besan i bedan, ljut i uvredjen pljuje na drustvo koje ga odbacuje, ubedjujuci sebe da je jedini pametan i ispravan, samo sto je neshvacen........

Kako si sam sebe lepo opisao

Autor, inferioran u svakom smislu i ogranicenog pogleda kroz anus koji svako jutro vidi u ogledalu, nema ni teoretsku mogucnost da zivot sagleda van slika i pejzaza koje je sam sebi nacrtao. Covek prepun mrznje prema svom narodu i zatrovan sopstvenim kompleksima ima skracene poglede, uglvanom ogranicene na parcence zemlje na kojoj stoji. Nesto poput svinje koja vidi blato i samo blato, jer joj bioloska muskulatura ne omogucava da podigne glavu i prosiri vidike. Takodje ovaj ljudski sindrom, na svu srecu tesko prenosiv, manifestuje se kroz pripisivanje, putem opcije copy-paste na tastaturi, svojih osecanja i osobina siroj populaciji.

U nasoj zemlji najcesci pripadnici su bivsi titoisti i bivski jugosloveni, onemocali i udavljeni u propasti ideje koja im je citav zivot bila vodilja, posto bez vodilje i dadilje oni tesko obavljaju najosnovnije zivotne funkcije. Podlozniji su svakako intelektualno nezreliji i sivim celijama siromasniji pripadnici pomenutih slojeva, jer je njihovo misljenje zacrtano, a malobrojne celije u mozgu su ostale popunjene uprkos ruzenju ideja na kojima su pocivale. Alternative u vidu popune ostatka sivih celija novim shvatanjima nema, jer pomenute oni ne poseduju.

Autor, inferioran u svakom smislu i ogranicenog pogleda kroz anus koji svako jutro vidi u ogledalu, nema ni teoretsku mogucnost da zivot sagleda van slika i pejzaza koje je sam sebi nacrtao. Covek prepun mrznje prema svom narodu i zatrovan sopstvenim kompleksima ima skracene poglede, uglvanom ogranicene na parcence zemlje na kojoj stoji. Nesto poput svinje koja vidi blato i samo blato, jer joj bioloska muskulatura ne omogucava da podigne glavu i prosiri vidike. Takodje ovaj ljudski sindrom, na svu srecu tesko prenosiv, manifestuje se kroz pripisivanje, putem opcije copy-paste na tastaturi, svojih osecanja i osobina siroj populaciji.

U nasoj zemlji najcesci pripadnici su bivsi titoisti i bivski jugosloveni, onemocali i udavljeni u propasti ideje koja im je citav zivot bila vodilja, posto bez vodilje i dadilje oni tesko obavljaju najosnovnije zivotne funkcije. Podlozniji su svakako intelektualno nezreliji i sivim celijama siromasniji pripadnici pomenutih slojeva, jer je njihovo misljenje zacrtano, a malobrojne celije u mozgu su ostale popunjene uprkos ruzenju ideja na kojima su pocivale. Alternative u vidu popune ostatka sivih celija novim shvatanjima nema, jer pomenute oni ne poseduju.

Odlican tekst........:ok:

Ne slazem se sa napisanim.....:D.........ali tekst je dobar.......:super:

BTW......vidi se da si video sveta.......narocito Holandije.......;)

Back