BEDA KAO USUD.........

@zna on vrlo dobro

Ma zasto ljudi?
Bas je ponekad lepo procitati nesto tako dubokoumno od nekoga ko je toliko plitak(vrlo verovatno slab pokusaj prepisivanja, ili jos verovatnije tekst koji cak ni oni napolju nisu hteli da plate).
Inace je stvarno Basara bio u pravu:
Sve polazi od bede....
Intelektualne bede u koju je ova zemlja upala, kada takve kao ti neko smatra normalnim(nesto vise od toga "normalan" je nemoguca mislija za tebe, pa makar svi bili totalni idioti).

Srbija, na zalost nikada nije bila bogata i prosperitetna zemlja, sem u kratkom periodu Brozovog vladanja, i to samo u periodu sedamdesetih godina proslog veka........
................

ova zuta frustracija je sve glasnija i glasnija.

besno to - pa udri i pljuj na koga stignes, sve mu je lakse sem da promeni misljenje i sam sebi prizna da se zayebo sto je birao i simpatisao te koje je simpatisao i koji ga vuku za nos.

da ocekujes neki intelektualni integritet, samokriticizam kod borisovih glasaca, nacekaces se do smrti.

Ma ja ne znam shto se uopshte trudite da postujete na ovako debilnim temama.
Ovo samo treba ignorisati, to je ovom "umnom" choveku najgora kazna, uvrede su mu dushevna hrana.

treba se baviti ovim, treba, nije on jedini kod nas je to zastupljeno. kod nas se politicari smatraju za neke zvezde granda, ja volim ovog a ti volis onog i to do smrti.
navijanje i simpatisanje umesto logickog razmisljanja.

ovaj sto je napisao ovaj topik, pa covek se napljuva i istorije, ispljuva seljake, emigrante, golje, patrijote itd..
to mu je nekako lakse, da pusti otrov svoje mrznje ovde nego da se zapita sta zaista nije u redu posle 9 gdina, jer ocigledno nesto nije u redu.
to ne sme da se zapita jer mu se kosi sa osecanjima simpatije a i kako ce sad sam sebi da prizna da se zayebo, da su ga zayebali i vuli za nos pa onda ajd udri po svemu sto moze.
i po patriotama koji mu ne daju da zivi u iluziji jer mu serviraju informacije i misljenja koji mu se ne svidjaju.

i sto je najtuznije od svega, covek u svom tekstu opisa sebe od glave do pete.
posebno ovde:

Ta, genetska , urodjena navika da se savija kichma pred gazdom ili agom......a da se sa druge strane , kompleks kisne gliste leci na svakome ko je srBi na bilo koji nacin podredjen, bilo da je to potcinjeni na poslu, ili zena i dete kod kuce........dovela je Srbiju u ovu , tako ponizavajucu , tako jadnu i bednu , a opet , prirodnu poziciju , evropskog prosjaka, kojeg niko nece , a on , besan i bedan, ljut i uvredjen pljuje na drustvo koje ga odbacuje, ubedjujuci sebe da je jedini pametan i ispravan, samo sto je neshvacen........

Odlican opis naseg mentaliteta i jada, u stvari istina je da ima kod nas istovremeno sve sto navodis i ti i Wtf Dule...potpuno sizofreni narod.

Mislim da greshish. Ne bi da ispadnem arogantan,ali zaista mislim da sam barem u ovoj temi potpuno u pravu. Zamisli da smo se ulizivali Nemcima onda kada je trebalo, pa im lkepo okrenuli ledja pa se onda malo ulizivali Amerikancima. Onako kako to rade sve male zemlje koje su svesne svoje uloge u svetu velikih.....Gde bi nam kraj bio? Nas problem je taj sto se preterano bunimo i inatimo sa celim svetom i mislimo da smo najpametniji. Voleo bi da jesmo onakvi kakve nas je postavljac teme opisao jer bi danas bili i te kako pogodni velikim silama i ne bi nas sveli na Bg pasaluk.

Back