Bećarima za prvi brak 3.000 evra

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
JAGODINA - Jagodina je verovatno jedini grad ili opština u Srbiji, koji
će budžetsku 2010. godinu završiti sa suficitom, jer nam je ovogodišnja
realizacija budžeta 125 odsto, izjavio je gradonačelnik Jagodine Dragan
Marković.
glavni-becari.jpg

Marković je na proslavi 10. rođendana TV Jagodina rekao da pri tom ne misli na suficit na računu, već u izgrađenim objektima i novcu koji je otišao u porodice, prenosi jagodinska TV Palma plus.

Prema njegovim rečima, ovakva realizacija budžeta je rezultat činjenice, između ostalog, da se u dve ulice u dužini od 250 metara, gradi 13 zgrada, u neposrednoj blizini turističko-sportsko-zabavnog kompleksa, u čijem sastavu su gradski stadion, Akva park, Muzej voštanih figura i zoološki vrt.

"Zahvaljujući atraktivnosti naših turističkih destinacija, zemlja u njihovom okruženju postala je primamljiva za investitore i to je jedan od segmenata punjenja gradskog budžeta", rekao je Marković.

Gradonačelnik je najavio da će Skupštini grada Jagodine predložiti da od 1. januara 2011. godine sve neženje u jagodinskim selima, starije od 38 godina, kada se ožene ili udaju, a da im je to prvi brak, dobiju po 3.000 evra iz gradskog budžeta, jer, kako je rekao, u selima ima mnogo neudatih i neoženjenih i to je još jedan vid borbe protiv bele kuge.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/srbija/glas-javnosti-15-12-2010/becarima-za-prvi-brak-3-000-evra

Дообар овај Палма.Ко може нека мазне ових 3000 а женама поклоните ове две бурме са слике,да не раде за џабе.:klap:
 

Back
Top