Beban <3

JOooj ovde mi stomak smeta da se lepo okupam :)

Cik pogodi gde sam se sakriooooo?

Ove ptice me bas diraju,sad cu da im pokazem :)

E ovo je moja devojka :),slobodno je pohvalite,veurjte mi na rec,prava je cica i svaki dan dolazi kod mene kuci da rucka i bas se volimo :)

Gde ja okom ona tu skokom,buahaha :)

Epa dosta vam je za danas,nadam se da ste uzivali :)

joj, kako je lep i nekako mekan, kao lutka je : )
a cica maca je prava cica i preslatki su na onoj slici gde se on penje prvi, da istraži drvo, a ona za njim :heart:

joj, kako je lep i nekako mekan, kao lutka je : )
a cica maca je prava cica i preslatki su na onoj slici gde se on penje prvi, da istraži drvo, a ona za njim :heart:

Pa da svuda ga prati ,nego u zadnje vreme izadje pa ga nema do ujutru i onda dodju i zajedno ruckaju pa opet setaju pa dodju da odremaju i tako u krug vise ga nema kuci da spava tokom noci oko 6 se pojavi i to me brine ;S mislila sam da kastrirani macori ne lutaju toliko :(

24oq1xf.jpg

Opet Saska nije oprala tanjir za sobom,ipak moracu to da ucinim ja :),bas mi je tesko,uh...
28cfr4k.jpg

Upsss,ide neko...
dmqk9y.jpg

...E sad sam se sakrio :)...
so7orp.jpg

Sad kad sam pomogao oko sudova,mogu malo i da dremnem....
jb61yo.jpg

Aaaa ON (ipak je macor :S) ceka....Mislim da je Beban gej:sad2:
Posle odmora bacio sam se na lov i moje gazdarice samo sto se nisu onesvestile kad sam im doneo moj trofej :)
2ql5tp3.jpg

I tako izgleda jedan deo mog dana,kasnije sam zbrisao negde i nisu mogli da glume novinare vise :)...

Jao Saškice, pa nemoj tako - ne mora biti odmah gej ako ima drugara.
I on traži društvo svoga roda, baš je lepo što se tako slaže sa tim Žućkom. Verovatno je i taj mlad kao i Beban pa umesto da se tuku oni se sprijateljili.
Neka ih - živelo drugarstvo!:heart:

Jao Saškice, pa nemoj tako - ne mora biti odmah gej ako ima drugara.
I on traži društvo svoga roda, baš je lepo što se tako slaže sa tim Žućkom. Verovatno je i taj mlad kao i Beban pa umesto da se tuku oni se sprijateljili.
Neka ih - živelo drugarstvo!:heart:

Ma salim se ja,naravno da ne znaci i ja sam srecna sto ima prijatelja i cuvaju se medjusobno :),danas beban lutao negde a Zucko spava kod nas na pragu XD,bas su smesni,samo me nervira sto otkad je beki nasao Zucka slabije nocu spava kuci ;(

haha, pa preslatki su, i gaša je imao drugara, žuću, isto je bio i tako ga je dovodio kući redovno, da ih nahranim da odmore,pa nazad u zezanje: )
divni su i budi srećna što je tako :heart:
a beban je pravi kradljivac, baš ooprezno to radi: )

Pa napolju je otoplilo a mačke vole da šetaju noću. Neka ih, sad su dvojica pa im je zanimljivije, A možda i Žućko vodi Bebana kod svoje kuće, pa dok sve obiđu - posao je to!

Pa napolju je otoplilo a mačke vole da šetaju noću. Neka ih, sad su dvojica pa im je zanimljivije, A možda i Žućko vodi Bebana kod svoje kuće, pa dok sve obiđu - posao je to!

Nekako je stalno kod nas,bojim se da ne napravim stetu nekim ljudima ako ga cuvaju,ne izlazi iz naseg dvorista :S...ma srecna sam,samo nek se oni cuvaju :)

Back