Beba u rijalitiju "Zadruga"

[a sve i da je za pare mora imati neku granicu
jel bi ti npr krao za pare, jel bi prebio nekog za pare?
realiti nije ni krađa ni prebijanje..ili na tom heroinu koji si spomenui al je na sličnom nivou
valjda ljudi imaju neke principe...ili ne?

Nenormalni ljudi nemaju granice. Pa ja sam par puta sedeo sa pripadnicima Zemunskog klana. Oni ne razmisljaju kao normalni ljudi, pa tako ni ovi pajseri sto se vuku kod jednog bivseg dilera i jednog kokainskog zavisnika po rijalitima.

Sad ce da se dignu zastitari :lol:

Bolesno bi mi bilo i da je lutka u pitanju (mada to je najmanja steta).

Eno digli se. Mitrovic vec drugi dan emituje svoje "Otvoreno pismo Boskicu" zbog toga sto su jedino Dveri ntrazile da se zabrani rijaliti i zloupotreba dece. Trazili su to od nadleznog drzavnog organa REM-a. Koji recnik koristi Mitrovic, ne treba opisivati. Ali, mene cudi cutanje svih drugih, narocito tzv. gradjanske opozicije. Nije potrebno ni naglasavati da su radikali jedva docekali da se prikljuce Mitrovicu u napadima na Dveri i Boska O.
Ali, i9 vasi komentari ovde dokaz su kako je manipulisano sa najavom. Ili, mozda je bas reakcija ono malo zdravorazumskih sprecila nameru Mitrovica. Kako god, AV je uspeo da u vreme kada njegova "Srpska lista" ulazi u koaliciju sa Haradinajem, narod preusmeri na rijaliti i ismevanje retkih koji ukazuju na svu8 stetnost ovakvih programa.
Da ne bude zabune, jedna beba (cerka ubijene pevacice) je vec uvedena u taj program i ostvarila cilj. Rasplakala glasacku masinu SNS,SPS,SRS,...

Back