Beba Popovic- ko je on i kakve veze ima sa srpskom politikom?

Ko je ovaj covek i zasto se stalno pojavljuje njegovo ime kao lajtmotiv u srpskoj politici?

Da li on ima nekim uticaj na srpsku politiku danas i da li je taj uticaj pozitivan?

Kad se nesto desi, cuju se glasovi kako je Beba Popovic "iza toga".

Imao je nekoliko intervjua i cini se da kad on prica emisije traju duze od regularnih.

Da li je Beba nepravedno napadan?

Ko je uopste Beba?
trenutno savetnik vucka i mila...
cia agent...

JOVICA STANIŠIĆ OTKRIO JEZIVE stvari u vezi Bebe Popovića!

U službenoj zabilješci MUP-a Srbije, načinjenoj 14. 3. 2003. godine povodom ubistva bivšeg srpskog premijera Zorana Đinđića, u koju je IN4S imao uvid, navodi se da je bivši srpski obavještajac Jovica Stanišić optužio Vladimira Bebu Popovića da je „opasan kriminalac, saradnik MI6 i uključen u ubistvo Zorana Đinđića“.

Naslov teme je neobican kao i Sonja Liht, ili neka sto je zavrsila srednju elektro a sad nas uci na televiziji o sloboddi koju daje nato , ili da je buducnost brakova u gej vezama.
To su likovi koji se pojave , odnosno koje je neko dresirao od malena za neke stvari .
......................................................................................................................................
To ime decenijama ( -Beba) procitas u novinama ali stvarno ko je i sta radi , u stvari da bi ista radio prvo neko mora da te plati , nemam pojma .

Poslednja izmena:
Naslov teme je neobican kao i Sonja Liht, ili neka sto je zavrsila srednju elektro a sad nas uci na televiziji o sloboddi koju daje nato , ili da je buducnost brakova u gej vezama.
To su likovi koji se pojave , odnosno koje je neko dresirao od malena za neke stvari .
to je to, plus na temi oddma masinerija botova vuckovih i bebinih...

ispade beba nevinašce

MI6 operativac jedan od glavnih za unistavanje nasih zivota.

Mislim da on za novčanu nadokandu sprovodi nečije ciljeve.

Беба Поповић је агент војне службе безбедности која је убила српског премијера јер је хтео да је расформира и направи нову.

Za koga radi ta služba?

trenutno savetnik vucka i mila...
cia agent...

Znači važna ličnost, a za koga radi ta cia?

Back