Beba, leba i s leba

Ja nisam trol. Ja za sve sto kazem imam dokaze. Ako kazem da meso nije zdravo na primer, imam dokaze zasto. A ti kazes da je zdravo a nemas pojma zasto. A tako je i sa bilo cim drugim. Ali nazalost takvi su svi matori ljudi danas, prosli kroz sistem, ispran im mozak, nista ne znaju, glupi kao tocak.
e ja sam matorim bejah i tim vegetarijancom i anticarski rez aktivistom i dojenje supporterom i da ti kazem nesto....sve ti je to gubljenjem vrijemena

Pa to,ako hoces elektricnu ljuljalicu,ona kosta 45000 :D ali nije ti potrebna

Grčevi, druga nedelja npr, da se izvrnem na glavu ne bi mu prošli, žmu već mahnito traži magično rešenje, ja našla tu električnu ljuljalicu za trideset hiljada kao dobra varijanta, srećom kuma glas razuma rekla bolje uplatite odmor negde za te pare, pa sam se malo umila i otvorila oči ipak.

Kad za sebe napise da ima dvadeset i nesto godina...
To „nesto“ se dodaje kad predjes odredjene godine, pa ti je svaka velika.
Tako da ne verujem u tu forumsku mladost, koju vecito poteze kao neki kvazi argument.
A i malo je reci da je glupo da neko tako „mlad“ jednoj zeni koja ima iskustva sa gajenjem i vaspitavanjem dece objasnjava kako se to radi... :)

Tako da ne verujem u tu forumsku mladost, koju vecito poteze kao neki kvazi argument.
A i malo je reci da je glupo da neko tako „mlad“ jednoj zeni koja ima iskustva sa gajenjem i vaspitavanjem dece objasnjava kako se to radi... :)
A?

Više nervira ta mistika koja se navodno dodaje kad pređeš određene godine, ili dobiješ decu, a među roditeljima i glupih i bezobraznih i dece im iste takve

Niko nikome nije objašnjavao kako se radi, ič me ne interesuju roditeljski stilovi, samo šta su preferencije kad je novac u pitanju. Niko ko nema decu ne sme da zucne sa koliko novca želi da ih odgaja?

nije glupo jer je iz najbolju namjeru
medjutim stavivsi se u prakticni dio situacije ipak ce se ostat na ,savjeti,,

Back