Disko Kauč
Elita
- Poruka
- 24.596
Dragi forumaši,
Koliko troši jedna beba? Pitam za druga.
I shall put a baby in that belly.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što ne postoji ":/" reakcija za ovakve postove...Још, ако ти је украдну, има добијеш и 10 000 евра (управо је закон на скупштини).
Није дао него је узео.Вучић дао повраћај ПДВ за бебе.
Још, ако ти је украдну, има добијеш и 10 000 евра (управо је закон на скупштини).
Да, али кад је беба мала не троши се претерано много новца на гардеробу јер нема сврхе, прераста за две недеље.Odelca su isto skupa. Igračke su skupe. Kolica su skupa. Ali hej, beba ne jede mnogo...
Вучић дао повраћај ПДВ за бебе.
Још, ако ти је украдну, има добијеш и 10 000 евра (управо је закон на скупштини).
Drug tvoj čeka bebu?Treba će mu puno za opremu i ostalo.Dragi forumaši,
Nemoj da mi diraš Vučića!Још једном да нагласим да је Вучић ОТЕО ПОВРАЋАЈ ПДВ-А ЗА БЕБИ ОПРЕМУ, НИЈЕ ГА ДАО.
Не бих га ја ни говњивом мотком, лепи, не секирај се.Nemoj da mi diraš Vučića!
Misliš lepa,vodi računa,nisam muškoНе бих га ја ни говњивом мотком, лепи, не секирај се.
300e evra najmanjeDragi forumaši,
A to sto ljudi dobijaju pare za svako dete? To nista a?Још једном да нагласим да је Вучић ОТЕО ПОВРАЋАЈ ПДВ-А ЗА БЕБИ ОПРЕМУ, НИЈЕ ГА ДАО.
To Miro, vodim te u Butik dvojku na limunadu heheNemoj da mi diraš Vučića!
misliš trojiku?To Miro, vodim te u Butik dvojku na limunadu hehe
Pampers je najbolji, kakve perive nije ovo srednji vek. Ako hoces da dete sve ima to kosta jbg. Samo da se ne kupuju one kasice iz prodavnice to je smrt za bebu. Pune su hemije i pojacivaca ukusa i stete zdravljuMnogo manje od odraslog coveka.
Ako se hrani prirodno,nista.
Pelene kostaju,sa druge strane mnogo su bolje perive,ima danas tih modernih varijanti.
Sve ostalo kolica,krevetac,odeca mozes da dobijes ili uzmes polovno.Da,imas kolica koja kostaju 1000 e ali ne vidim svrhu,voze isto kao ona od 100.Odece nadobija,sto nove,sto nosene,igracke isto.
Tako da suma sumarum,na mesecnom nivou beba kosta manje od svih nas
Pampers je golo sr.anje nekada je bio dobar.Plastika obicna u kojoj drzis dete citav dan.Pampers je najbolji, kakve perive nije ovo srednji vek. Ako hoces da dete sve ima to kosta jbg. Samo da se ne kupuju one kasice iz prodavnice to je smrt za bebu. Pune su hemije i pojacivaca ukusa i stete zdravlju
Ај иди ботуј на блицу или тако негдеTo Miro, vodim te u Butik dvojku na limunadu hehe
Zasto na Blicu, pa ja mrzim BlicАј иди ботуј на блицу или тако негде
Budala je u startu onaj ko vozi DaciuA malo vise od voznje dacije logan 1.4 benzin plin na mesecnom nivou