Bear Grylls:Ultimate Survival-Man vs Wild

Ja mislim da je ta životinja bio medved

Ne ,ta zivotinja je bio slon ,a to gov*o je bilo bas veliko :eek: !

Kako ste vi naivni!?

A zasto naivni :confused: ?
Ja sam citao negde da on nadje bezbednu lokaciju i onda se vrti 20-ak metara u jednom precniku ...pa malo u sumi ,malo na kamenu ,malo na tvrdom ledu ...izvodi on te vratolomije i svaka mu cast ,ali u sustini se ne izlaze prevelikoj opasnosti i riziku !
Bez obzira na sve ,on je po meni bas faca :ok: !

Ne ,ta zivotinja je bio slon ,a to gov*o je bilo bas veliko :eek: !

A zasto naivni :confused: ?
Ja sam citao negde da on nadje bezbednu lokaciju i onda se vrti 20-ak metara u jednom precniku ...pa malo u sumi ,malo na kamenu ,malo na tvrdom ledu ...izvodi on te vratolomije i svaka mu cast ,ali u sustini se ne izlaze prevelikoj opasnosti i riziku !
Bez obzira na sve ,on je po meni bas faca :ok: !

Ja sam vec pisala o njemu. Ma, on je obican folirant, bre. Rekla sam vam sta je bilo u Panami.

Ja sam vec pisala o njemu. Ma, on je obican folirant, bre. Rekla sam vam sta je bilo u Panami.

Smaras.Ostavi se vise bera i informacija koje ti smisljas, o tome kakav je on perverznjak i kako je hteo da se snima sa tobom. Briga njega za tebe, covek ima zenu i dva sina tako da ga jedna umisljena devojka poput tebe ne zanima nimalo. :rtfm:

Bear Grylls back in risky business
63241268.jpg

Bear Gylls, right, and Jake Gyllenhaal in Iceland during the show "Man Vs. Wild 6." (Steve Rankin, Discovery Channel / July 17, 2011)

Poslednja izmena:

Back