Be Bitch&Hitch

• Začetnik teme Začetnik teme MAXMA
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vise bih krivila nju ako mi je bas bila dobra drugarica, mada kad bolje razmislim krivla bih njega jer je tako ljigav i skrnav, a sebe bih krivila sto sam svoje vreme protracila na dve osobe koje to nikako ne zasluzuju

Dinna:
Ja sam imala situaciju da je drugarica (zajednička, i moja i njegova) veoma intenzivno muvala mog momka, a njemu se to svidjalo. A i meni je jednom prilikom rekla kakva mu (provokativna) pitanja postavlja, kako su je negde pitali:" Je l' ti to momak?" , kako je njeni zezaju za njega- kao da su u šemi, i tako... Tokom tog razgovora sam videla koliko je ona naložena na njega, prosto euforično mi je pričala sve to (što za mene nije normalno, ne razumem baš tu psihologiju, em da startujem momka od drugarice, em da joj sve to pričam), i ja se lepo povučem iz te situacije, jednostavno, neću da budem budala, ali i ne krivim nikoga... On me je ubedjivao da je ona njemu samo drugarica, ali da ne zna šta je on njoj! Raskinuli smo, a on je dve godine posle našeg raskida pošao sa njom. Mislim da su bili u vezi jedno 6-7 godina, pa su se i venčali. U'vatila ga na bebu :lol: Imala sam mnogo lepše mišljenje o njoj, a sad ne znam ni sama, gledam je kao neku drugu osobu, shvatila sam da je ne poznajem...
Hm, meni ovaj navod ne govori bas da je ona qucka, mislim da je prava, ne bi ga "smuvala" posle 2 g, a "uhvatila na Bebu" :shock: posle 6-7 :confused:
Gde ste tu tvoj momak i Ti ? Posebno ti...u odluci da ga ostavis ...
malo confuzna postavka...

sta da radim nek idu ako su se nasli
ne bih verovatno bas mogla da se druzim sa njima
muvala se meni jednom jedna drugarica oko momka ali bez ikakvog uspeha hehehe
ja sam bila bas razocarana, ali znam da je nesigurna, sujetna, da umire da bude u centru paznje pa mi nekako bi i zao sa druge strane

E pa nečastivi Kliče, meni se NIKAD nije svideo ničiji pevaC :D ali najstvarnije - nikad. :) Onoga momenta kad vidim da se neko meni poznat/blizak zacopao u lika, taj lik postaje samo drugar, gubui sve odlike polnosti i u mojim očima - zar može drugačije? :) Nisam ja lik iz španske serije, nije mi toliko dosadno u životu :lol:
A jesi ti nekad akao tuđu koku? :P

psst, DD...da vidim oće li Kličina priznati da li je akao tuđe koke... :D

Radni dan, planiraj. Juče smo shvatile da ne samo štone znamo
1. razliku između masovnog ubice i hakera
2. razliku između protivpožarnog alarma i video nadzora
nego i :
3. razliku između guske i patke
4. razliku između guske, patke i labuda :lol:

Sava je ....ma...šta da ti pričam, samo plivaju patke preko nje :D (ili ipak behu guske? :roll: LJabudoFI domaće proizvodnje :P )

Betty:
E pa nečastivi Kliče, meni se NIKAD nije svideo ničiji pevaC :D ali najstvarnije - nikad. :) Onoga momenta kad vidim da se neko meni poznat/blizak zacopao u lika, taj lik postaje samo drugar, gubui sve odlike polnosti i u mojim očima - zar može drugačije? :) Nisam ja lik iz španske serije, nije mi toliko dosadno u životu :lol:
A jesi ti nekad akao tuđu koku? :P
Chestita Beti.. ni sumnjao nisam ce$ drugachije odgovoriti na pitanje, a moje replay se sastoji od jedne rechi.. NISAM!... osim ukoliko me neke dotichne nisu slagale, ali to je vec posao za istrazhne ograne.. ja sam tu bio samo izvr$na vlast. cLick - OR - Die.exe ..xe

Ljudi,super ste! Znate sta ja misliim o tome? Ona nikada nije kriva! Nikada! Bila bih u stanju da sam tom zenom popijem kafu i slatko se ispricam bez obzira koliko me boli cela situacija. On nije malouman da moze neko da ga navuce. Sve sto radi radi sa sopstvenom odgovornoscu. ako se nekoj devojci svidi i ona pozeli da ga ima,postoje dva odgovora na koja moze da naidje> DA i NE. Samo je na njemu sta ce da uradi. Ukoliko govorimo o ''svetoj vrsti'' kucki,koja je u stanju da mesecima pokusava i ne odustaje postavljajuci mu i najneverovatnije zamke,jos lakse. Ako na takvu osobu(lepo neko gore rece da su takve ribe pune kompleksa) padne onda je definitivno za zaljenje,prvo zbog gluposti,drugo zbog sudbin koja ga je kaznila. Ako vas decko voli i siguran je da ste vi prava osoba za njega,to se jednostavno nece dogoditi. I ne zato sto je on cvrst,vec zato sto je njegova ljubav prava. Sve ostalo je sranje kojeg se otarasite bas preko kucke! Uostalom,svako ima pravo da proba,a na njemu je da pristane ili odbije. mislite da sam u pravu?

ma naravno da si u pravu, niko ih ne lupa po ušima, neka snose odgovornost sami za sebe....a ne treba ni TI da prihvataš odgovornost za TUĐE postupke ;)

Lojalnost je zaboravljena osobina? :rolleyes:

:lol:
cLick - OR - Die:
Bre.. nego jeste li se vi chestite devojke sa foruma nekada muvale oko prijateljichinog pevca i kako je to izgledalo?

Pa sta da ti kazem KLIKI!!! Menjas temu :mad: Al' dobro! Evo ja da ti kazem...meni jeste...i bas mi se dopadao i ja njemu i sve je to trajalo,trajalo...imala sam erotske snove,nocne more,smrsala sam 8 kg zbog njega i sve to...ali ga dotakla nisam! Bila je to toliko jaka sila medju nama da sam na trenutke pomisljala da se preselim na drugu planetu. To su oni trenuci kada ti se mraci um i pocinjes da gubis sav moral i sve sto je dobro. Ali,nisam ja ta koja treba da resi taj problem. On ima devojku a zbog mene ne moze da spava. Ja nisam imala taj problem. Moj je bio da li da kazem svojoj naj naj naj drugarici sta joj decko radi iza ledja. Nisam ni pomisljala da se predam svemu tome iako i danas mislim da bismo nas dvoje prosto bili savrseni jedno za drugo. Mislila sam ako je sudjeno bicemo jednom u zivotu zajedno i bice to za ceo zivot. Ali mi se nije nosilo breme coveka koji je izneverio necije iskreno prijateljstvo,povredio na smrt nekog ko me voli i veruje mi. Mozda bi mi malo seksa sa njim promenilo misljenje...mozda i ne bi...Ali sa svojom prijateljicom nisam imala ni jedno "mozda" u odnosu. Izabrala sam njen mir...znam kako bi je i koliko sve to bolelo da nisam,jer ga je stvarno mnogo volela...i tada i sada kada su u braku. Prestala sam da je vidjam samo zato da joj ne bih donosila stid,jer je na kraju od njega saznala sta misli o meni,pa nisu neko vreme bili zajedno,bla,bla...Ako ga voli neka to cini dostojanstveno. I dalje je volim i bas zato me nema u njenom zivotu. To je bio moj izbor u toj situaciji KLIKI,ne znam da li je najpametniji,ali tako sam uradila.

Eto , muke i nauke....

Šta vi podrazumevate pod ukrala?
Da si ga probala par puta, kao drugarica, komšinica svima bi bilo jasnije.
On bi bio verniji jer bi bolje znao koja mu odgovara.
Ti bi bila vernija jer nebi bilo lažnog morala.
Jedino što je loše kod probanja je što različiti ljudi , različite klice i virusi i bolesti.
A sa kondomom probanje je kao probanje kolača sa čačkalicom.

A možda bi i saznala kako je to biti odbijen na finjaka.

MAXMA:
To je bio moj izbor u toj situaciji KLIKI,ne znam da li je najpametniji,ali tako sam uradila.
Svetlana i ja se slazhemo sa tobom...

svetlanaza2.jpg

Back