BDSM Test: What kind of sexual deviant are you?

== Results from bdsmtest.org ==
89% Vanilla
75% Voyeur
42% Daddy/Mommy
37% Exhibitionist
34% Switch
32% Experimentalist
24% Non-monogamist
18% Primal (Hunter)
18% Dominant
16% Brat tamer
14% Primal (Prey)
11% Submissive
10% Rigger
4% Boy/Girl
2% Brat
1% Master/Mistress
1% Slave
1% Owner
1% Pet
0% Rope bunny
0% Ageplayer
0% Degradee
0% Masochist
0% Degrader
0% Sadist

Ima li neko da nije u najvecoj mjeri vanila ? :D
Ja
Mislim da mi je vanila ispod 50%
Onoliko volim ukus vanile, al posle ovakve primene tog termina postaje mi nekako :neutral:

******* Domination Sadism Masochism.
E sad posto je to zapadna kultura pa vole da uokviruju, izvorno je to bilo, a sada ti je bilo ko ko ima malo nastranosti. Pa tako devojka koja voli da se obuce u emo princeza leptirici i voli da je tetosi neko spada u bdsm grupu. Kao sto kod nas svakoga ko radi za kompom svrstavaju u IT sektor i misle da umeju da ih opravljaju.

******* Domination Sadism Masochism.
E sad posto je to zapadna kultura pa vole da uokviruju, izvorno je to bilo, a sada ti je bilo ko ko ima malo nastranosti. Pa tako devojka koja voli da se obuce u emo princeza leptirici i voli da je tetosi neko spada u bdsm grupu. Kao sto kod nas svakoga ko radi za kompom svrstavaju u IT sektor i misle da umeju da ih opravljaju.
Jel to vezivanje i hardcore.

Jeste, mozes da joj atavis kuglicu u usta zato sto te smara da je slusas kako lazno stenje ili nesto pridikuje i onda ri lepo obavis svoje. Naravno to se i njoj dopada.
A jel se ta kuglica primenjuje samp tpkom sexa, ili može i u drugim prilikama?
Ono, sedneš da gledaš ligu šampiona, a ona počne tiradu - a ti onda primeniš kuglicu i nastaviš da gledaš ligu šampiona

Back