BDSM, Fetish i ostalo

Da li ste submisivni, dominatni ili switch (jedno i drugo)

• Ukupno glasova
    5
  • Anketa je zatvorena .
Pasivan ti je u gej odnosima. Aktivan i pasivan. Ako na to mislis. Ovde je pasivan neko ko je submisivan. Ok, hajde moze i bukvalno pasivan. Ali tada ona uzima strap i td. Ali nije nuzno. Na protiv u vecini sl rekao bih da to nema veze sa time.
Brkate terminologiju ali ok, ionako je čitav taj bdsm za isfrustrirane i seksualno nesrećne osobe koje ne mogu ili jedva doživljavaju orgazam.

Наравно да волим те ствари 😶 Ја то не морам да имам у вези ако би некој био проблем, али ако би она показивала гађење према таквој идеји не би могла да ми буде девојка, једно је "не могу" а друго је гађење, шта ће ми неко ко ме не разуме? Иначе, немам никаквих искустава са тим а привлачи ме, без тога секс је само "онако" и без неке страсти.

Волим (тј. волео бих) да мењам улоге али сам више субмисиван.

Никад изгледа нећу наћи девојку :D

Poslednja izmena:
Наравно да волим те ствари 😶 Ја то не морам да имам у вези ако би некој био проблем, али ако би она показивала гађење према таквој идеји не би могла да ми буде девојка, једно је "не могу" а друго је гађење, шта ће ми неко ко ме не разуме? Иначе, немам никаквих искустава са тим а привлачи ме, без тога секс је само "онако" и без неке страсти.

Волим (тј. волео бих) да мењам улоге али сам више субмисиван.

Никад изгледа нећу наћи девојку :D

paaa možda obzirom da si submisivan ne trebaš da tražiš devojku, odmah se oženiš i slušaš, nema druge :mrgreen: kakvo menjanje uloga tko je to vidio :nono2:

Back