BCCS

• Začetnik teme Začetnik teme doxi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam tamo...hmmm.... nije lose, samo losa organizacija... uzasno slabo sam naucila programiranje... a inace, super je ideja i sve... samo... eto, nisam zadovoljna... narocito jer jos uvek nemaju status skole, nego KURSA.... tako da, razmisli... mada, ocekuju da predju u status vise skole... videcemo...
Pitaj slobodno sta te zanima... :wink: 8) :D

Nadya:
Ja sam tamo...hmmm.... nije lose, samo losa organizacija... uzasno slabo sam naucila programiranje... a inace, super je ideja i sve... samo... eto, nisam zadovoljna... narocito jer jos uvek nemaju status skole, nego KURSA.... tako da, razmisli... mada, ocekuju da predju u status vise skole... videcemo...
Pitaj slobodno sta te zanima... :wink: 8) :D
To sto slabo stojis sa programiranjem;jel' tvoj ili njihov propust?
Kakva je situacija sa predmetima koji se ticu hardvera i mreza!
S cim nisi zadovoljna,konkretno?
Konacno,jel se isplati ili ne,iskreno!?

Anonymous:
To sto slabo stojis sa programiranjem;jel' tvoj ili njihov propust?
Kakva je situacija sa predmetima koji se ticu hardvera i mreza!
S cim nisi zadovoljna,konkretno?
Konacno,jel se isplati ili ne,iskreno!?

S obzirom da ja nisam znala sta je bit a sta bajt kad sam upisivala skolu, smatram da je to njihov propust, mada... ruku na srce i ja sam trebala mnogo vise da radim. Mada, dosta udela u tome ima to sto smo im mi prva godina, pa smo i laboratorijski pacovi i na nama sve isprobavaju... I mnogo je komplikovana prica, ali eto... neka je krivica obostrana.
Sto se tice mreza i hardvera, evo ja sad bas spremam Racunarske mreze i mogu da ti kazem da je skroz dobro odradjen predmet, inace radimo iz knjige koja je dosta opsirna. A hardver, paa... u prvoj godini je predmet Arhitektura racunarskih sistema i tu ucimo iz dve knjige, ali to je samo u jednom semestru predmet.
A da li se isplati ili ne, to je na tebi... nije svaki covek isti. Zavisi koliko se trudis i zelis to. Mislim, sve u zivotu zavisi samo od tebe... :wink:

Back