- Poruka
- 9.306
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko od njih je verovatno to primetio ranije,ali je zaboravio.A ja ne zaboravljam!dmauka:Ti znas nesto sto vecina ne zna?![]()
Nešto više.Uz povremene padobrance.Ali on je poseban.dmauka:Znaci li to da je ovo u stvari skup od 25-35 ljudi koji se vrte u krug?
E vidiš...vruće..VRUĆE!!sevilja:Ja se sećam kad bila četvrti razred gimnazije, moja razredna, inače jedna sjajna sociologičarka, ispredavala nam je lekciju o nama Srbima kao narodu i našem mentalitetu.
Sećam se da je stavila akcenat na to da smo mi narod koji se prži na harizmatične likove.( i navela za primer Tita, pa Miloševića)
Djindjić je bio harizmatičan, definitivno energičan, pun života, pun ideja ( nebitno dal' su bile sprovodive u delo), i to je nažalost mnogima bilo dovoljno .
Jabučilo je lepo rekao, ko nam je kriv što smo birali demokratiju, umesto diktaturu....diktatura naprosto ide uz naš mentalitet.
Opasan si ti Karlito.Original postavio Karlito Brigante
A ja mislim da bi Atreid trebalo da vam se predstavi,da znate s kim pričate.Osnove lepog ponašanja kad se negde razgovara nalažu da kažeš ko si.
Eh, pa nije on džabe Karlito Brigante.Original postavio dmauka
Ti znas nesto sto vecina ne zna?
E,pa sad...neće moći.Ja sam mala maca.sevilja:Opasan si ti Karlito.![]()
Mmmm...vruće kažeš.Karlito Brigante:E vidiš...vruće..VRUĆE!!![]()
Nije ista priča.Kod mene je bila zubarka.sevilja:Mmmm...vruće kažeš.![]()
![]()
![]()
Ma da, bila je socilogičarka i dobra riba.![]()
Da, da, odaješ utisak male mace.Karlito Brigante:E,pa sad...neće moći.Ja sam mala maca.![]()
Pa neću baš da zabavljam forum.Talenat mora da se naplati.sevilja:Da, da, odaješ utisak male mace.![]()
Od starta!![]()
Nisam ni sumnjala da je neka doktorka u pitanju, pa makar i za zube.Karlito Brigante:Nije ista priča.Kod mene je bila zubarka.![]()
![]()
![]()
krvavi_labud:A šta misliš za šta je služila ta operacija Sablja? pa zato da se sklone i zaštite one grupe mafijaša koji su odgovarali sadašnjoj vlasti, a to su ove lopine koje kupuju navodne propale fabrike za siću. Ma koga su pod rednim brojem dva razbili? koju to kriminalnu grupu? misliš na ove Surčince? Nema vajde od toga, ako se zna da je bagzi sve do skoro bio na slobodi, a on je u većini ubistva glavni čovek pri izvršavanju, a tek pored njega još ljudi za koje javnost i nezna"! Nego ovim svedočenjem u sudu razotkriće se šta je i sa kim sve sarađivao krepali Điki! Samo neznam ko će krečiti ulice koje su preimenovane u njegovo ime? Sigurno da neće Radikali!
E sad lepo obrati paznju na bold....kome ti verujes ccc ccc . Njemu verujes , a Djikiju nisi mogao?Viorija:Ђинђић и његова влада у вези са мафијом
Александар Симовић, припадник „земунског клана”, оптужен за серију убистава, три отмице и тероризам, изјавио је јуче у Специјалном суду да је покојни премијер Зоран Ђинђић са вођом криминалне групе Душаном Спасојевићем, шверцовао цигарете. – Спасојевић се богатио у шверцу цигарета, са Лимуном, Пецонијем, Салетом бананом, Екремом Луком. Део новца је пласирао са Владом Трефом и Бојаном Бајрушевић. Другу групу чинили су Милорад Додик, Борислав Микелић и Зоран Ђинђић.
цео текст:
http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=41289
Ово није изненађење. Кад се зна да је Ђинђић тражио да нато што јаче удари по Србији. Стигла га клетва Цара Лазара и 9 Југовића.