BAZEN

Ja se sećam kad bila četvrti razred gimnazije, moja razredna, inače jedna sjajna sociologičarka, ispredavala nam je lekciju o nama Srbima kao narodu i našem mentalitetu.
Sećam se da je stavila akcenat na to da smo mi narod koji se prži na harizmatične likove.( i navela za primer Tita, pa Miloševića)
Djindjić je bio harizmatičan, definitivno energičan, pun života, pun ideja ( nebitno dal' su bile sprovodive u delo), i to je nažalost mnogima bilo dovoljno .
Jabučilo je lepo rekao, ko nam je kriv što smo birali demokratiju, umesto diktaturu.:)...diktatura naprosto ide uz naš mentalitet.

sevilja:
Ja se sećam kad bila četvrti razred gimnazije, moja razredna, inače jedna sjajna sociologičarka, ispredavala nam je lekciju o nama Srbima kao narodu i našem mentalitetu.
Sećam se da je stavila akcenat na to da smo mi narod koji se prži na harizmatične likove.( i navela za primer Tita, pa Miloševića)
Djindjić je bio harizmatičan, definitivno energičan, pun života, pun ideja ( nebitno dal' su bile sprovodive u delo), i to je nažalost mnogima bilo dovoljno .
Jabučilo je lepo rekao, ko nam je kriv što smo birali demokratiju, umesto diktaturu.:)...diktatura naprosto ide uz naš mentalitet.
E vidiš...vruće..VRUĆE!!:D

krvavi_labud:
A šta misliš za šta je služila ta operacija Sablja? pa zato da se sklone i zaštite one grupe mafijaša koji su odgovarali sadašnjoj vlasti, a to su ove lopine koje kupuju navodne propale fabrike za siću. Ma koga su pod rednim brojem dva razbili? koju to kriminalnu grupu? misliš na ove Surčince? Nema vajde od toga, ako se zna da je bagzi sve do skoro bio na slobodi, a on je u većini ubistva glavni čovek pri izvršavanju, a tek pored njega još ljudi za koje javnost i nezna"! Nego ovim svedočenjem u sudu razotkriće se šta je i sa kim sve sarađivao krepali Điki! Samo neznam ko će krečiti ulice koje su preimenovane u njegovo ime? Sigurno da neće Radikali!

Tacno, ali su sabljom indirektno i nesvesno uklonili pojedine org. kriminalne grupe koje su bile povezane sa zemuncima, zato kazem prvi korak...a naravno da im to nije bio cilj.

Viorija:
Ђинђић и његова влада у вези са мафијом

Александар Симовић, припадник „земунског клана”, оптужен за серију убистава, три отмице и тероризам, изјавио је јуче у Специјалном суду да је покојни премијер Зоран Ђинђић са вођом криминалне групе Душаном Спасојевићем, шверцовао цигарете. – Спасојевић се богатио у шверцу цигарета, са Лимуном, Пецонијем, Салетом бананом, Екремом Луком. Део новца је пласирао са Владом Трефом и Бојаном Бајрушевић. Другу групу чинили су Милорад Додик, Борислав Микелић и Зоран Ђинђић.
цео текст:

http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=41289

Ово није изненађење. Кад се зна да је Ђинђић тражио да нато што јаче удари по Србији. Стигла га клетва Цара Лазара и 9 Југовића.
E sad lepo obrati paznju na bold....kome ti verujes ccc ccc . Njemu verujes , a Djikiju nisi mogao?
Sto je najgore silan narod pada na te markentishke fore...jutros u Press-u isto to na naslovnoj,i eto ti nekih mojih kolega kako psuju i Chedu i sve bas kao papagaji isto sa istom plitkoumnom logikom.
Sto je najgore vi takvi imate pravo glasa ! To je isto kao kada nepushachi udju u prostoriju punu dima i onda ih oni -loshi jos i isteraju napolje .
Od vase logike nashoj majci Srbiji je lose! Unistavate je a niste svesni toga.
Bas kao u bibliji "oprosti im oche jer neznaju sta rade"

Back