Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Bаздухопловне власти турске одузеле дозволу јату за чартер
Stvarno, ova monopolisticka goveda iz JATa trba razbucati. Deru nas godinama, naj skuplji su u Evropi a ne daju nam neki drugi izbor.Sami formiraju cene kolko im se svidja a na kraju ce ispasti da su i oni gubitasi (kao i NIS) . Zar sa takvima hocemo u Evropu?
A zašto ti menjaš moju originalnu poruku u citatu ? Gde sam ja to napisao super u ovodnoj poruci teme ? Ti si kao neki moderator ovde i bar ti bi trebalo da znaš da je PRAVILNIKOM ZABRANJENO MENJATI ORIGINALAN TEKST CITIRANE PORUKE ! Dakle, nisam nigde napisao super nego sam stavio smajli a ti si potpuno zlonamerno to promenila u citatu moje poruke !
A super je to što je konačno neko dao po p**ci monopolisti JAT-u koji dere putnike u Srbiji jer je preskup. Skuplji je od mnogih evropskih i svetskih avio-prevoznika !
Nisam verovao da cu da navijam za Turke ikad u zivotu. Ali kad je borba protiv beskurpuloznih monopolista, lopova i kriminalaca, NAPRED TURCI!!!!!!!!!!!!
Tako je. Srbija i turska su poznati po svom vekovnom prijateljstvu. Steta sto nam vi kvarite to, vasim bezobzirnim losim odnosom prema njima i albancima takodje.