Bayern vs Crvena Zvezda

Ako ti ne vidis da Marko Marin pravi razliku i na evropskoj sceni (a ne samo u nasoj ligi, kako si napisao dole ispod) onda imas gadan problem sa vidom ili ni ne gledas utakmice ili si toliko bezobrazan da namerno lazes i lupetas. Nesto od ta 3. Docekao si sad ovu jednu utakmicu (koju je odigrao odlicno) ali nije ni dao gol ni asistenciju i odma kreces sa pljuvacinom po igracu koji je jedno 3-4 klase iznad svih vasih Leonarda i ostalih vedeta...

Kakvo je to relativizovanje, ulazio sa klupe.. Zaista ne razumem.. Pa kakve ima veze sto je ulazio sa klupe..

To tvoje uzdizanje Olympiakosa kao nekog top kluba tumacim kao ispoljavanje i refkleksiju tvojih nadanja da se Zvezda nece najesti leba protiv njih... A Olimpijakos je zapravo u rangu Krasnodara i Salcburga, verovatno i nesto slabiji od njih...

Jel cinjenica ili nije da imamo 12/12??? Opet relativizujes kao sa Marinom.. Ko te pita dal je bio remi, bitno je da je Zvezda prosla, nije joj niko poklonio, zasluzila je. Koliko puta se slicno desava i sa vecim klubovima u nokaut fazama, pa nikome na pada na pamet da kaze kako je Totenhem prosao Siti sa golom u gostima.. Prosao je i to je to. To jedino ostaje za istoriju...

Ne zaboravljam ja goleade, one su nesto ocekivano, ali priznaces bilo je i mnogo podviga za ove 2-3 godine.. Da. Ja mislim da je Zvezda sada jaca nego prosle i pretprosle sezone i da ima dobre sanse da ovde bude 3. u grupi i prodje u LE.

I jos jednom naglasavam, ovo sa Bajernom je bila ubedljivo najteza utakmica iz razloga sto je to najjaci rival u grupi i sto je rec o gostovanju. Zato malo oladite.

Pa ja i rekoh da pravi razliku i da je sasvim ok. A Leonardova klasa nije, da jeste, igrao bi za mnogo vece pare bilo gde, a ne za Terzine pare od agrobanke. I nisam ja nista docekao, on gol nije ni dao od Suduve, i nemam sta da cekam, ja ne navijam ni za ni protiv. Samo se trudim da gledam stvari realno, koliko toliko.

Pa kako nema veze covece, kada ti igrac udje u 91 minutu da ukrade vreme, ili kada igra od pocetka? Pogledaj ekipu U21 iz 2009 gde je Neuer, Boateng,Khedira, Schmelzer.. 'Odigrao' je on 4 od 5 utakmica, bez gola, sa zutim kartonom. U finalu, nije ni primirisao teren. Lomio je Neuer nogu, pa se vratio, da je samo zdravlje razlog sto on nije nastavio sa igrama za seniore, ne bih rekao.

Ne uzdizem ja nista, ako su vice prvacima iz -2 dali 2, ne treba ja da trosim reci na njih. Uostalom, videcemo. Ja sam i rekao da je sve ok, i cak super ako uspete da obezbedite LE.

Pa gde je tebi 12 od 12 u kvalifikacijama? Ja tebe to pitam? Kako 12? Kada je zadnje 2 sezone 2 od 2 ako gledamo LS? I spada li onda JB u taj krem koji si naveo gore?

Podvig je ulazak u LS, to je podvig, podvig je LE u februaru, podvig je, veliki, ali vrlo kratkorocni i pobeda nad Liverpulom, sve to stoji. Ali je i upravo izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Vise nijedan klub nece doci u BG bez full sastava. Da nisu pre u BG dosli i bili motivisani Neymar, M'bape i Di Maria pitanje je da li bi bilo 1-4... Veliko pitanje.
Posle godina mraka u evropskom fudbalu, nesto se dogadja, to je podvig. Ali, budimo realni, uzdizanje u nebesa, posebno sa dna kace, ne moze biti razlog za slavlje i snove. Mislim, moze, ali zbog razocaranja koje moze da usledi, nije dobro. Ti verujes da moze 3 mesto u grupi, ja kazem ok. Ako prodjete super za vas. Ja ne verujem, ali da me nesto pogadja u srce ispadanje ili prolazak zvezde, ne pogadja me. Mislim da Bajern nije nista strasno, i da ce vec u narednom kolu u Engleskoj pokazati jesu li favoriti br1 ili ne. Vama skripi napad u zadnje vreme, i to vas moze kostati u LS. A i ceo taj pritisak 'mora 3 mesto' nije dobro da postoji. Ne zaboravi da vise nije pitanje samo bodova, vec i golova. Morate obe dobiti, i nekom bod uzeti. Od klubova kakvi su Bayern i Tottenham ne mozes to ocekivati. A hoce li Grci da skinu gace u BG i u Grckoj pred vama?

Evo vidis mentalitet Srbije na Partizanovoj utakmici sa AZ. Cist primer. 'Ma mozemo mi to'. Sad ce da pogube naredne 2 utakmice kao ovce. Pobeda u takmicenjima kao sto je LS za klubove kao sto je CZ ili Dinamo ili Partizan dolazi gotvo redovno neocekivano i kao izuzetak. Jesi li verovao u 2 -0 pre utakmice sa Liverpulom? O tome ti pricam.

Pa kako nema veze covece, kada ti igrac udje u 91 minutu da ukrade vreme, ili kada igra od pocetka? Pogledaj ekipu U21 iz 2009 gde je Neuer, Boateng,Khedira, .. 'Odigrao' je on 4 od 5 utakmica, bez gola, sa zutim kartonom. U finalu, nije ni primirisao teren. Lomio je Neuer nogu, pa se vratio, da je samo zdravlje razlog sto on nije nastavio sa igrama za seniore, ne bih rekao.

Svi igrači koje si pomenuo su stariji od Marka Marina, a to je u mlađim kategorijama jako važno.

Svi igrači koje si pomenuo su stariji od Marka Marina, a to je u mlađim kategorijama jako važno.
Pa ako je svetska klasa u cemu je problem? Bese li Messi decak kada je postao superstar? Sve je ok, ali da je stvarno takav talenat i svetska klasa kako ga u medijima (da ne kazem zvezdinim) slove, u cemu je problem da ne bude konstantno na tom nivou. Realno je da nije podneo pritisak, povrede, bolesti, i nije zadrzao taj nivo. Nije on napravio losu karijeru, daleko od toga, ali kada cujem konstantan spin da je on "vanzemaljac" i da ga se svi plase (pa i Bajern) stomak mi se okrece. Samo to. Nista vise. Samo zbog spina. Realno je da je igrac za ovaj nivo fudbala odlican i vise od toga.

Svaka čast za navijanje. Prvo poluvreme su se čuli samo Zvezdini navijači i to je za svaku pohvalu. Ja kao Grobar iskreno mislim da su Zvezdini navijači sigurno među najboljima u Evropi.

A utakmica... na kraju ste i dobro prošli. Žalite za Marinovom šansom a Bajern je pre toga imao jedno 10 boljih neiskorišćenih šansi tako da, rezultat je u najmanju ruku realan.
Na momente jeste pokazali neku solidnu pas igru i to i nije bilo toliko loše ali je na momente utakmica više ličila na Bajernov lakši trening.
Borjan je opet bio glavna figura ali je i odbrana bila dosta dobra. Po meni, Gobeljić je bio možda i najbolji vaš igrač (neračunajući Borjana i Marina) i raspadao se na terenu i to ne umanjuje ni činjenica da ga je Perišić oduvao kod prvog gola i da je kriv za drugi jer, ljudi, shvatite da nije lako igrati pod takvim pritiskom kada ti 90 minuta za vratom dišu Levandovski, Perišić, Kimih, Miler i ostali ludaci koji su u odnosu na naše timove totalno druga dimenzija.

E da je više ovakvih sagovornika na forumu kao Walken i Regenade NS.
Nemamo za čime za žalimo.Jesmo im bukvalno poklonili dva gola ali treba biti realan da je taj Bajern sa 50% svojih mogućnosti nas držao na terenu kao pijane ćurke.Odraz naše nemoći protiv jedne Inđije samo je preslikan protiv premoćnog Bajerna tako da treba još i da slavimo što nismo doživeli debakl.
Od ovakvih tralala taktika čuvanja svog gola,ispucavanja lopti na deo protivnika,to nije fudbal,to je mučenje od gledanja i strepnja za eventualnom katastrofom.
Jedina svetla tačka su bile naše Delije.Glasniji i konstantniji u navijanju tokom svih 90 minuta.
Imali smo mi mađioničare sa loptom tokom naše istorije ali još nije bilo tako vidljivo (i nažalost tačno) da nam sve zavisi od jednog čoveka - Marka Marina i možda još jednog koji će sve te atake protivnika neutralisati bravuroznim intervencijama - Borjana.
Pod hitno igru preokrenuti za 180 stepeni inače nećemo večito moći ovako da se provlačimo.
Želim da gledam hrabru Zvezdu a ne hvalisanje rezultatima (nerešeno,utakmice u kojima od velikih timova ne primiš više od 3,4 komada...).

Njihova filozofija jeste svi oko borjana , ako moze i miloje plus rezerva 30 odbrana borjana , uz jedan sut ka golu i ako im sneba padne penal....

Pa i cnrljavi kopenhagen ih je drzo u kaznenom da sramota bilo gledati...

Ti je njihova filozofija i miloja debilcine
I 40 minuta smo bili sa igračem manje.Nije bilo potrebe sa 10 igrača na terenu juriti rezultat (koji je bio u našu korist) a oni su tako mogli do besvesti kružiti oko našeg šesnaesterca.
Onda ako tako gledamo i vi ste bili vrljavi dok nije onaj iz AZ-a dobio crveni i dobili ste poklon penal.
Ali ko to još pamti,bitno je da su vas na sva usta nahvalili kako ste stvarali i promašivali šanse a do tih momenata nije vas nigde bilo.

I 40 minuta smo bili sa igračem manje.Nije bilo potrebe sa 10 igrača na terenu juriti rezultat (koji je bio u našu korist) a oni su tako mogli do besvesti kružiti oko našeg šesnaesterca.
Onda ako tako gledamo i vi ste bili vrljavi dok nije onaj iz AZ-a dobio crveni i dobili ste poklon penal.
Ali ko to još pamti,bitno je da su vas na sva usta nahvalili kako ste stvarali i promašivali šanse a do tih momenata nije vas nigde bilo.

Ma da, taj je pazi 'dobio' crveni karton, a nista onaj pas ka Asanu, nista sto je bila gol sansa. Jednostavno, karton je poklon? A i penal, za koji je isti analiticar sudjenja to vece rekao da nema sumnje oko penala. Koji rezon... Ti kao da nisi gledao tu utakmicu uopste . U najmanju ruku egal do primljenog gola, a gol je dat iz dugog pasa, kontre, kao i drugi. Posle se cudis sto nemas sagovornika na forumu i divis se samo onima koji hvale igru zvezde. I da, trebao je Partizan da pobedi, i sramota je velika sto nije, ali ovaj bod je ipak bod. Kada vi uzmete 1 ili 3 boda, onda ce zaista tih 1 ili 3 boda biti puno veca od Patizanovih. Na kraju krajeva, ako niste hteli Bajern ili koga vec, mogli ste da pustite YB, pa da igrate i LE... Onda bi zaista mogli pricati ko se manje a ko vise obrukao ili proslavio. Ako udjete iz LS u LE, kapa i naklon do poda od mene, do tada, pokazite nam sutra da ste bolji za tu klasu.

Da nije bilo crvenog koji je zasluzen mi bi pukli 3-0 ...
Mi smo ocajni, nemamo ni sa cim...

Vi ste mnigo boljeg kapaciteta...

Igra vam je sramotna...

Miloje bunkeras plus previse respekta...

Mi? Pa mi smo tim tutubana...

Želim da gledam hrabru Zvezdu a ne hvalisanje rezultatima
Pozdrav. Rekao bih da smo u posljednjih 10-ak godina najljepsu igru imali za vrijeme Roberta Prosineckog, ali ruku na srce nista ozbiljno nismo napravili u Evropi. Hocu da kazem da je nebitna igra, jer se danas rijetko ko sjeti kako je igrala Robijeva Zvezda, vec ostaju rezultati iza trenera. Meni se ne svidja licno ovaj Milojevicev fudbal, ali donosi rezultate, jer nam je u Robijevo vrijeme jedan Slovan drzao lekciju u 3. kolu. Bolje mi je ipak gledati Zvezdu koja se vraca na evopsku scenu fudbala, bez neke leprssave igre, negoli leprsava igra u domacoj ligi, bez ikakvog rasta kluba, vec iskljucivo stagnacije

Ma da, taj je pazi 'dobio' crveni karton, a nista onaj pas ka Asanu, nista sto je bila gol sansa. Jednostavno, karton je poklon? A i penal, za koji je isti analiticar sudjenja to vece rekao da nema sumnje oko penala. Koji rezon... Ti kao da nisi gledao tu utakmicu uopste . U najmanju ruku egal do primljenog gola, a gol je dat iz dugog pasa, kontre, kao i drugi. Posle se cudis sto nemas sagovornika na forumu i divis se samo onima koji hvale igru zvezde. I da, trebao je Partizan da pobedi, i sramota je velika sto nije, ali ovaj bod je ipak bod. Kada vi uzmete 1 ili 3 boda, onda ce zaista tih 1 ili 3 boda biti puno veca od Patizanovih. Na kraju krajeva, ako niste hteli Bajern ili koga vec, mogli ste da pustite YB, pa da igrate i LE... Onda bi zaista mogli pricati ko se manje a ko vise obrukao ili proslavio. Ako udjete iz LS u LE, kapa i naklon do poda od mene, do tada, pokazite nam sutra da ste bolji za tu klasu.
Šta pas ka Asanu?Govorim da je AZ bio bolji do crvenog kartona.I gde ja pominjem da je taj crveni bio poklon?Šta bulazniš !
Zaista stručno,nema šta.Čovek se sapleo o svoju nogu,smejurija.Ali tako je sa vama uvek kada igrate evropske,pamtite sve na vašu štetu a kada se provučete u grupnu fazu LŠ golom iz ofsajda,to nije smeo nijedan od medija u Srbiji da spomene.Skakali ste kao opaljene šiparice na sudijske greške Zvezdinim protivnicima u LE i LŠ u protekle 2-3 godine jer sve povezujete sa domaćom ligom i vašim fantaziranjem,a na Zvezdinu štetu ste se smejali.
E onda ja tebi da kažem jednu istinu - zato i nemate sagovornike na forumu jer sve što je vama suđeno na štetu vaših protivnika,to je za vas sve regularno uz "ovo nema svrhe ni komentarisati jer je sve čisto".
Poskakali ste na meč sa Inđijom i onim očiglednim previdom sudije kod našeg prvog penala ali zato koga još interesuje što je Zvezda na tom meču oštećena kada nam je sviran ofsajd kada je bilo jedan na jedan sa njihovim golmanom.
Još jedno u nizu ludila glodarskih lobanja.

Ko bi pobedio da nije iskljucen igrac alkmar?

Pa mi bi pukli jos vise...mnogo su brzi za cas dtignu do gola...igraju taktiku sa tri napadaca i morali su dvojicu zađenuti zbog iskljucenja...

Sa igracem manje nas natrce daju gol...sta bi da su bili kompletni,,????

Mi smo bili pukli do iskljucenja...
Tamo ce nas ubiti...

Potpisujem sto neko rece da je nasa fizicka sprema nula u odnosu na ostale ekipe. Realno ljudi, mi smo navikli u nasoj ligi da se vucemo, jer nam je to dovoljno za pobjedu i tri boda. Medjutim, cim dodju fizicki spremnije ekipe, pola Zvezde je palo poslije 80 minuta igre. Takodje, naveo bih da je nase kretanje bez lopte jednostavno katastrasno. S tim kuburimo jos od Robijeva vremena i ne vidim da ce skoro biti bolje. Previse je staticno, kada treba kontra da se razvije i da se iznese lopta iz sesnaesterca. Moramo biti realni da je danas 90% rezultata fizicka spremnost igraca i postavljena taktika, jer danas je veoma tesko da jedan znalac fudbala, kao sto su nekada to radilii El Fenomeno ili Ronaldinjo, napravi toliku prevagu, jer se ogromna paznja obraca na taktiku kod obe ekipe. Sve manje je u fudbalu vrhunskih driblera, jer je fudbal evoulirao. Ne dozvoljava se skoro nicija ekspresija, vec se sve svodi na ekipnu pobjedu sto mene pomalo smara

Šta pas ka Asanu?Govorim da je AZ bio bolji do crvenog kartona.I gde ja pominjem da je taj crveni bio poklon?Šta bulazniš !
Zaista stručno,nema šta.Čovek se sapleo o svoju nogu,smejurija.Ali tako je sa vama uvek kada igrate evropske,pamtite sve na vašu štetu a kada se provučete u grupnu fazu LŠ golom iz ofsajda,to nije smeo nijedan od medija u Srbiji da spomene.Skakali ste kao opaljene šiparice na sudijske greške Zvezdinim protivnicima u LE i LŠ u protekle 2-3 godine jer sve povezujete sa domaćom ligom i vašim fantaziranjem,a na Zvezdinu štetu ste se smejali.
E onda ja tebi da kažem jednu istinu - zato i nemate sagovornike na forumu jer sve što je vama suđeno na štetu vaših protivnika,to je za vas sve regularno uz "ovo nema svrhe ni komentarisati jer je sve čisto".
Poskakali ste na meč sa Inđijom i onim očiglednim previdom sudije kod našeg prvog penala ali zato koga još interesuje što je Zvezda na tom meču oštećena kada nam je sviran ofsajd kada je bilo jedan na jedan sa njihovim golmanom.
Još jedno u nizu ludila glodarskih lobanja.

Govoris sve vreme. Da nije dobio crveni, da nije dobio crveni... kao da se crveni dobija na lutriji. To kako se sapleo Asano i kako glavom asistira pa faulira golman Indjije tebi je za poredjenje... Ali ok. Daj mi taj ofsajd za LS da pogledam, a ja cu ti dati x utakmica gde je Partizan doslovno dotucen ofsajdima. Od Fenerbahcea do Viktorije Plzenj u BG. I sta, sudije kada naprave haos, o tome ne treba da se prica ili da se ne pamti? Pa logicno je da se smejes na Zvezdinu stetu kada ti pricas da je sve ok i sve regularno i sve apsolutno normalno, a znamo da nije. Najpre ste vodili kampanju protiv VAR-a, da bi sada Mrkela poceo da glumi pravednika. Jos uvek je na YT emisija od prosle godine gde on i Terzic na pinku pricaju tipa 'sta ce nam VAR' a sada pricaju da su oduvek bili za to. Ne zezaj me molim te.

I apropo AZ-a, sve jeste regularno dosudjeno. Ne zato sto ja kazem, ili neki navijaci, vec analiticari. I nemoj da se pravis da to nije istina, kada je vrlo lako proverljivo.

To kako je sve regularno i normalno pricaj za gram vutre u svom lokalnom oboru cetnika ili sta ti vec daju. Ako tebi ocigledni previdi u skoro svakom kolu u zadnje 2-3 godine nisu dovoljni da se malo zapitas zasto se dogadjaju, onda ti pomoci nema. I pre nego sto pocnes da pominjes Toleta, pronadji sta je Terzic rekao licno novinaru Panticu u emisiji, da li je i koliko je Tole pomogao Partizanu za vreme svog mandata. A ja cu ti opet reci, pomoci je bilo, ali ovo sto danas gledamo u ligi prevazilazi svaku meru. Ali tebi ako je normalno, onda odlicno. Ocekujem kavlitetnih 0-5 sutra jer je mali Partizan najgori klub i prosto je sramota sto svetski prvak mora da igra sutra tu utakmicu.

Ko bi pobedio da nije iskljucen igrac alkmar?

Pa mi bi pukli jos vise...mnogo su brzi za cas dtignu do gola...igraju taktiku sa tri napadaca i morali su dvojicu zađenuti zbog iskljucenja...

Sa igracem manje nas natrce daju gol...sta bi da su bili kompletni,,????

Mi smo bili pukli do iskljucenja...
Tamo ce nas ubiti...

Partizan je sam sebe unistio. I sa 11 bi bili blizu pobede. Ovde je rec o realizaciji sansi. Oni su od 2-3 suta dali 2 gola, i zato je tako kako je. Pogledaj ponovo utakmicu, i videces da je 'samo' realizacija bila problem, a po svakom drugom aspektu igre, Partizan je mogao da parira i da nadigra. 2 glupa gola, najgluplja u mrezi, i Sadik koji 1 na 1 gadja prvo u stativu...

Govoris sve vreme. Da nije dobio crveni, da nije dobio crveni... kao da se crveni dobija na lutriji. To kako se sapleo Asano i kako glavom asistira pa faulira golman Indjije tebi je za poredjenje... Ali ok. Daj mi taj ofsajd za LS da pogledam, a ja cu ti dati x utakmica gde je Partizan doslovno dotucen ofsajdima. Od Fenerbahcea do Viktorije Plzenj u BG. I sta, sudije kada naprave haos, o tome ne treba da se prica ili da se ne pamti? Pa logicno je da se smejes na Zvezdinu stetu kada ti pricas da je sve ok i sve regularno i sve apsolutno normalno, a znamo da nije. Najpre ste vodili kampanju protiv VAR-a, da bi sada Mrkela poceo da glumi pravednika. Jos uvek je na YT emisija od prosle godine gde on i Terzic na pinku pricaju tipa 'sta ce nam VAR' a sada pricaju da su oduvek bili za to. Ne zezaj me molim te.

I apropo AZ-a, sve jeste regularno dosudjeno. Ne zato sto ja kazem, ili neki navijaci, vec analiticari. I nemoj da se pravis da to nije istina, kada je vrlo lako proverljivo.

To kako je sve regularno i normalno pricaj za gram vutre u svom lokalnom oboru cetnika ili sta ti vec daju. Ako tebi ocigledni previdi u skoro svakom kolu u zadnje 2-3 godine nisu dovoljni da se malo zapitas zasto se dogadjaju, onda ti pomoci nema. I pre nego sto pocnes da pominjes Toleta, pronadji sta je Terzic rekao licno novinaru Panticu u emisiji, da li je i koliko je Tole pomogao Partizanu za vreme svog mandata. A ja cu ti opet reci, pomoci je bilo, ali ovo sto danas gledamo u ligi prevazilazi svaku meru. Ali tebi ako je normalno, onda odlicno. Ocekujem kavlitetnih 0-5 sutra jer je mali Partizan najgori klub i prosto je sramota sto svetski prvak mora da igra sutra tu utakmicu.
A šta bi ti,da je bilo 11 na 11? Naravno da je taj crveni bio presudan da se tek onda otvorite a do tada...ma eno šta ste nabaljezgali na vašoj temi u vezi te utakmice do tog momenta,nema nikakvih hvalospeva i euforije na vašu dotadašnju igru.
Ti si stvarno za posmatranje.Uporno vrtiš neku samo tebi znanu priču i tako u krug.Gde se to Asano sapleo?Zar nije bio Sadik!? Baljezgaš !
Ne prijatelju,te na vašu štetu su ovde propraćenje na 6 stepeni rihtera i o tim "traumatologijama" nije više potrebno vraćati se.Ali zato se naprimer čist gol Anderlehta (koji je poništen)nigde ne spominje (moja greška je bila kada sam rekao gol iz ofsajda) i to je normalno kao uostalom i sve kada postoji bilo kakva sumnja na štetu vaših protivnika.
Gde se ja to smejem da je sve regularno,daj mi barem jedan deo? Ili opet nedostatak kiseonika u tvojoj lobanji pravi smetnje.
Ne lupaj i ne izmišljaj.
Ne trebaju meni nikakvi "eksperti" (uostalom nisam ni gledao ko je šta od stručnjaka komentarisao za taj sramotno dosuđeni penal za vas protiv AZ-a) da vidim da je to bila smejurija.Eno imaš i jednog vašeg koji je ovde napisao da se Sadik sapleo sam o svoju nogu:
I još jedna stvar - za sav normalan svet,ono protiv Inđije je bio sramotno dosuđen penal za nas a za VEĆINU vas glodara (čast izuzecima) ono je bio čist penal.
I uvek će tako biti dok se ponašate bahato a sa vama samo tako i treba.

zrizhBi.png

A šta bi ti,da je bilo 11 na 11? Naravno da je taj crveni bio presudan da se tek onda otvorite a do tada...ma eno šta ste nabaljezgali na vašoj temi u vezi te utakmice do tog momenta,nema nikakvih hvalospeva i euforije na vašu dotadašnju igru.
Ti si stvarno za posmatranje.Uporno vrtiš neku samo tebi znanu priču i tako u krug.Gde se to Asano sapleo?Zar nije bio Sadik!? Baljezgaš !
Ne prijatelju,te na vašu štetu su ovde propraćenje na 6 stepeni rihtera i o tim "traumatologijama" nije više potrebno vraćati se.Ali zato se naprimer čist gol Anderlehta (koji je poništen)nigde ne spominje (moja greška je bila kada sam rekao gol iz ofsajda) i to je normalno kao uostalom i sve kada postoji bilo kakva sumnja na štetu vaših protivnika.
Gde se ja to smejem da je sve regularno,daj mi barem jedan deo? Ili opet nedostatak kiseonika u tvojoj lobanji pravi smetnje.
Ne lupaj i ne izmišljaj.
Ne trebaju meni nikakvi "eksperti" (uostalom nisam ni gledao ko je šta od stručnjaka komentarisao za taj sramotno dosuđeni penal za vas protiv AZ-a) da vidim da je to bila smejurija.Eno imaš i jednog vašeg koji je ovde napisao da se Sadik sapleo sam o svoju nogu:
I još jedna stvar - za sav normalan svet,ono protiv Inđije je bio sramotno dosuđen penal za nas a za VEĆINU vas glodara (čast izuzecima) ono je bio čist penal.

zrizhBi.png

Cekaj, cekaj, ti meni prebacujes nesto sto je neko drugi pisao o utakmici na nekoj temi? Neverovatno. I likove koje uzimas za primer strucnog misljenja, sa sve njihovim smajlijima i sprdanjem, a iste te ces za 2 posta nazvati budalama i cime vec? Razumem ja tvoju potrebu da budes bahat i da mislis da treba samo bahato, ali to ti ovde na internetu nista ne znaci. To sto pisis "glodari","lobanje" sa cime vec i kako vec, samo odaje utisak da si nezreo i nize obrazovan nego sto stvarno jesi.

Asano je fauliran, ali po tebi je sam pao, ono nije bio crveni, a Sadiku je poklonjen penal koji je po tebi smejurija? A sve to ti je isti lik koji sedi uvek u studiju rts- i komentarise sudnjenje na polivremenu prokomentarisao i obrazlozio. Ja ne znam u cemu je tvoj problem? Ne mozes da vratis program 7 dana unazad na tv-u ili sta?
Na svaki gol Andrelehta koji je ponisten, imamo gol nekog Krasnodara ili cega vec koji je isto tako ponisten i progurao vas je. Ja ne vidim sta je problem u tome da se to prokomentarise i sta je tu baljezganje?
Tebi je normalno da se sve ono vidjeno protiv Indjije posmatra samo kao "greska", a ja tu vidim namestaljku cele utakmice. Svako ofsajd koji je Zvezdi na toj ztakmici "ukraden" (pazi kakav izraz) jednostavno je vracen za par minuta sto od sudije, sto od golmana i igraca koji su jedva docekali da se svira taj penal. Niko ni da pisne? Realno, penal, idemo kuci. Ali zato, uprkos analizi, tebi je jednako smesan i crveni karton i penal protiv AZ-a? Kako poredis te dve stvari? Nije valjda da cenis misljenje forumasa koje sam nazivas "glodari" vise od bilo koje struke? I sam sam bio sumnjicav prema odluci sudije dok ovaj nije prokomentarisao, mozda je i taj lik pogresio i nema pojma, ali zasto bi? Po njemu, sansa za gol, crveni na mestu. penal, bilo je kontakta.

To sto je Partizan primio 2 gola iz 2 suta je za smejanje i tu cu ti se rado pridruziti, kao i na pravoslavlje Stojkovica pred drugi gol. Milion sansi sa 11-na 10 koje nisu iskoriscene su takodje za smejanje.

Partizan je sam sebe unistio. I sa 11 bi bili blizu pobede. Ovde je rec o realizaciji sansi. Oni su od 2-3 suta dali 2 gola, i zato je tako kako je. Pogledaj ponovo utakmicu, i videces da je 'samo' realizacija bila problem, a po svakom drugom aspektu igre, Partizan je mogao da parira i da nadigra. 2 glupa gola, najgluplja u mrezi, i Sadik koji 1 na 1 gadja prvo u stativu...

O cemu pricas????

Do iskljucenja bili smo jalovi a oni su u nspad stizali ko munje uz malo dodira lopte....

Imaju brzu napadacku zaktiku otvorenog garda, idkljucenjem su od tri napadaca zbo sile izmena spali na jednog....

Tek tada mi pocinjemo igru!!!

I tako slabiji , pretrcase nas ko magarce u kontri i dadose gol...ubice nas tamo....

Stvarbo preterujes.

Ne lupaj i ne izmišljaj.

zrizhBi.png
Penal je trebo odma svirati cim je sadik usao u kazneni a ovaj ga vuce za ruku i to dva tri metra...sadik je nastavio ali poljuljan time i onda ga ovaj jos malo dodirnuo i....

Ako si gledao protiv holandije u francuskoj kako je sviran penal nad jugovicem...

Dakle prvi kobtakt u tom duelu kada je sadik ostao jos na nogama dok ga vuce za ruku je faul, a faul u kaznenom je penal....

Vrati pa ces videti cist penal po ulasku u 16...

O cemu pricas????

Do iskljucenja bili smo jalovi a oni su u nspad stizali ko munje uz malo dodira lopte....

Imaju brzu napadacku zaktiku otvorenog garda, idkljucenjem su od tri napadaca zbo sile izmena spali na jednog....

Tek tada mi pocinjemo igru!!!

I tako slabiji , pretrcase nas ko magarce u kontri i dadose gol...ubice nas tamo....

Stvarbo preterujes.

Stizali su samo dugim loptama u prostor i zahvaljujuci nespremnoj odbrani. I iskljucenje je proizvod igre, kao i penal, a ne poklona i nazovi srece. Da smo imali bolje sutere, bilo bi jos opasnije po njihov gol jos od starta. U svakom slucaju, sudijske odluke su ciste, a nas je problem sto ne dajemo gol pod takvim okolnostima. Nista drugo.

Stizali su samo dugim loptama u prostor i zahvaljujuci nespremnoj odbrani. I iskljucenje je proizvod igre, kao i penal, a ne poklona i nazovi srece. Da smo imali bolje sutere, bilo bi jos opasnije po njihov gol jos od starta. U svakom slucaju, sudijske odluke su ciste, a nas je problem sto ne dajemo gol pod takvim okolnostima. Nista drugo.
Za duge lopte imaju munjevite igrace... Da du ostali sa tri napadaca ubiki bi nas...a mi imamo drtine u odbrani...a za napad nam treba brzina njihova... Mi samo kruzimo jalovo....

Nisi realan.

Ciste odluke jesu ali su uticale na mec...

Dok su bili kompletni puno su bolji i brzi a mi nismo uradili nista...

Za duge lopte imaju munjevite igrace... Da du ostali sa tri napadaca ubiki bi nas...a mi imamo drtine u odbrani...a za napad nam treba brzina njihova... Mi samo kruzimo jalovo....

Nisi realan.

Ciste odluke jesu ali su uticale na mec...

Dok su bili kompletni puno su bolji i brzi a mi nismo uradili nista...
A da su imali Ronalda, bilo bi 0-3... Ako je spalo da AZ ima sve bolje i da ce da nas ubije, onda i nismo za Evropu. Odluke sudija uticu na mec, no to je posledica necega, i sasvim je legitimno i pobediti golom iz penala, i dominirati aa igracem vise, pod uslovom da je sve cisto, a ovde definitivno jeste. I 66' je u revansu Partizan ubijen od Mancestera, pa jel trebalo reci, losi ste momci, mars u okruznu ligu? Kvalitet je jedno, okolnosti su drugo. Po svoj logici je prosle godine onaj Partizan trebao izgubiti sve derbije sa 4-5 u mrezi, pa nije. Ali zato je prosipao bodove u Lucanima. I nista jos nije gotovo, iako ja nisam optimista za LE. Onaj Mancester, AZ i Astana moraju biti neko merilo gde se ovaj tim nalazi, a po vidjenom, nalazi se u povremenim krizama u realizaciji. Imali smo mi protiv Kijeva 2-0 pa je bilo 2-3, doduse jedan iz ofsajda njihov, ali eto ti obrnute price. A tamo uzas... Sve je stvar okolnosti.

Jel ovo i ovde pocinju da guslaju o Robiju ko na b92?? Ne vidim cemu apostrofiranje njega u odnosu na ostale bivse trenere... Trener ko i svaki drugi, a stonoga koliko vidim ne moze nijedan komentar da upise da ga ne spomene.
Da nemam razlog da ga pominjem, vjerovatno ni ne bi. Realnost je da se najljepsi fudbal igrao u njegovo vrijeme, ali rezultati su bili jako losi, sto sam i pomenuo, bas kao i odnosi u klubu. Robi je dosao kada je trebalo gasiti pozar u Zvezdi i uradio je koliko je mogao, ali nista znacajno nismo uradili. Komentar je, prije svega, bio usmjeren na one koji govore o tome kako Milojeviceva igra nije lijepa za oko, sto je istina, ali isto tako bolje je imati ne tako lijepu igru, ali da su tu rezultati. To je bio cilj komentara o Robiju

A da su imali Ronalda, bilo bi 0-3... Ako je spalo da AZ ima sve bolje i da ce da nas ubije, onda i nismo za Evropu. Odluke sudija uticu na mec, no to je posledica necega, i sasvim je legitimno i pobediti golom iz penala, i dominirati aa igracem vise, pod uslovom da je sve cisto, a ovde definitivno jeste. I 66' je u revansu Partizan ubijen od Mancestera, pa jel trebalo reci, losi ste momci, mars u okruznu ligu? Kvalitet je jedno, okolnosti su drugo. Po svoj logici je prosle godine onaj Partizan trebao izgubiti sve derbije sa 4-5 u mrezi, pa nije. Ali zato je prosipao bodove u Lucanima. I nista jos nije gotovo, iako ja nisam optimista za LE. Onaj Mancester, AZ i Astana moraju biti neko merilo gde se ovaj tim nalazi, a po vidjenom, nalazi se u povremenim krizama u realizaciji. Imali smo mi protiv Kijeva 2-0 pa je bilo 2-3, doduse jedan iz ofsajda njihov, ali eto ti obrnute price. A tamo uzas... Sve je stvar okolnosti.
Dzaba nisi realan.
Do iskljucenja bili smo jalovi. Oni izbacuju dva napadaca i idu u bunker sto im nije prirodno. Otuda viktorije.
Tamo ce nas ubiti brzinom.

Ocajni smo

Cekaj, cekaj, ti meni prebacujes nesto sto je neko drugi pisao o utakmici na nekoj temi? Neverovatno. I likove koje uzimas za primer strucnog misljenja, sa sve njihovim smajlijima i sprdanjem, a iste te ces za 2 posta nazvati budalama i cime vec? Razumem ja tvoju potrebu da budes bahat i da mislis da treba samo bahato, ali to ti ovde na internetu nista ne znaci. To sto pisis "glodari","lobanje" sa cime vec i kako vec, samo odaje utisak da si nezreo i nize obrazovan nego sto stvarno jesi.

Asano je fauliran, ali po tebi je sam pao, ono nije bio crveni, a Sadiku je poklonjen penal koji je po tebi smejurija? A sve to ti je isti lik koji sedi uvek u studiju rts- i komentarise sudnjenje na polivremenu prokomentarisao i obrazlozio. Ja ne znam u cemu je tvoj problem? Ne mozes da vratis program 7 dana unazad na tv-u ili sta?
Na svaki gol Andrelehta koji je ponisten, imamo gol nekog Krasnodara ili cega vec koji je isto tako ponisten i progurao vas je. Ja ne vidim sta je problem u tome da se to prokomentarise i sta je tu baljezganje?
Tebi je normalno da se sve ono vidjeno protiv Indjije posmatra samo kao "greska", a ja tu vidim namestaljku cele utakmice. Svako ofsajd koji je Zvezdi na toj ztakmici "ukraden" (pazi kakav izraz) jednostavno je vracen za par minuta sto od sudije, sto od golmana i igraca koji su jedva docekali da se svira taj penal. Niko ni da pisne? Realno, penal, idemo kuci. Ali zato, uprkos analizi, tebi je jednako smesan i crveni karton i penal protiv AZ-a? Kako poredis te dve stvari? Nije valjda da cenis misljenje forumasa koje sam nazivas "glodari" vise od bilo koje struke? I sam sam bio sumnjicav prema odluci sudije dok ovaj nije prokomentarisao, mozda je i taj lik pogresio i nema pojma, ali zasto bi? Po njemu, sansa za gol, crveni na mestu. penal, bilo je kontakta.

To sto je Partizan primio 2 gola iz 2 suta je za smejanje i tu cu ti se rado pridruziti, kao i na pravoslavlje Stojkovica pred drugi gol. Milion sansi sa 11-na 10 koje nisu iskoriscene su takodje za smejanje.
Jel si ti blesav ili ti samo noge smrde ?!
Ti odmah dao pitanje i odgovor.Po čemu bih ja njih nazvao odmah budalama?Jbt ne može čovek ni da objavu komentar nekog od vaših koji je to objektivno video.Možda ćeš ga ti nakon ovoga nazvati budalom.
To što pišem glodari i slično,nemoj samo tvojoj uvređenoj lobanji da smeta u more raznih vređanja tvojih.Ako si toliko fina i alergična osoba na "glodarija,franjine bebe,ustaše,slinavci..." onda posećuj forum o štrikanju.
I stvarno:
gO7zj45.jpg

Da li ti sebe neki put mao preslišaš?Izvini ali stvarno si retard kada uporno vrtiš jedno te isto samo tebi znano.Prvo mi nisi odgovorio na moja pitanja od gore a već vrtiš nove idiotarije.
Po ko zna koji put te pitam: gde ja to spominjem da crveni nije zasluženo dobio taj iz AZ-a?
Eto vidiš,znaš da spomeneš da je Krasnodaru poništen gol ali isto nećeš (ili se bojiš) da kažeš da kada su dali gol da je igrao rukom.Takođe i onaj penal u Beogradu za njih.
Po čemu je cela utakmica protiv Inđije nameštaljka,daj majke ti objasni nam?
Čekalo se do 90.minuta da se svira penal a pre toga Inđija imala šanse da nam uvali još koji.
Kada ti nazovi stručnjaci penale za Zvezdu okarakterišu kao "da je ipak postojao" onda su to potplaćene Terzićeve i Kokezine pudlice a sada kada je očigledno da se Sadik sam sapleo o nogu i taj nazovi stručnjak kaže "da je bio penal" onda su vrhunski stručnjaci.Bravo.
Nije bilo milion šansi za vas već više od 12 miliona :lol:

Back