rechner27
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Ako ti ne vidis da Marko Marin pravi razliku i na evropskoj sceni (a ne samo u nasoj ligi, kako si napisao dole ispod) onda imas gadan problem sa vidom ili ni ne gledas utakmice ili si toliko bezobrazan da namerno lazes i lupetas. Nesto od ta 3. Docekao si sad ovu jednu utakmicu (koju je odigrao odlicno) ali nije ni dao gol ni asistenciju i odma kreces sa pljuvacinom po igracu koji je jedno 3-4 klase iznad svih vasih Leonarda i ostalih vedeta...
Kakvo je to relativizovanje, ulazio sa klupe.. Zaista ne razumem.. Pa kakve ima veze sto je ulazio sa klupe..
To tvoje uzdizanje Olympiakosa kao nekog top kluba tumacim kao ispoljavanje i refkleksiju tvojih nadanja da se Zvezda nece najesti leba protiv njih... A Olimpijakos je zapravo u rangu Krasnodara i Salcburga, verovatno i nesto slabiji od njih...
Jel cinjenica ili nije da imamo 12/12??? Opet relativizujes kao sa Marinom.. Ko te pita dal je bio remi, bitno je da je Zvezda prosla, nije joj niko poklonio, zasluzila je. Koliko puta se slicno desava i sa vecim klubovima u nokaut fazama, pa nikome na pada na pamet da kaze kako je Totenhem prosao Siti sa golom u gostima.. Prosao je i to je to. To jedino ostaje za istoriju...
Ne zaboravljam ja goleade, one su nesto ocekivano, ali priznaces bilo je i mnogo podviga za ove 2-3 godine.. Da. Ja mislim da je Zvezda sada jaca nego prosle i pretprosle sezone i da ima dobre sanse da ovde bude 3. u grupi i prodje u LE.
I jos jednom naglasavam, ovo sa Bajernom je bila ubedljivo najteza utakmica iz razloga sto je to najjaci rival u grupi i sto je rec o gostovanju. Zato malo oladite.
Pa ja i rekoh da pravi razliku i da je sasvim ok. A Leonardova klasa nije, da jeste, igrao bi za mnogo vece pare bilo gde, a ne za Terzine pare od agrobanke. I nisam ja nista docekao, on gol nije ni dao od Suduve, i nemam sta da cekam, ja ne navijam ni za ni protiv. Samo se trudim da gledam stvari realno, koliko toliko.
Pa kako nema veze covece, kada ti igrac udje u 91 minutu da ukrade vreme, ili kada igra od pocetka? Pogledaj ekipu U21 iz 2009 gde je Neuer, Boateng,Khedira, Schmelzer.. 'Odigrao' je on 4 od 5 utakmica, bez gola, sa zutim kartonom. U finalu, nije ni primirisao teren. Lomio je Neuer nogu, pa se vratio, da je samo zdravlje razlog sto on nije nastavio sa igrama za seniore, ne bih rekao.
Ne uzdizem ja nista, ako su vice prvacima iz -2 dali 2, ne treba ja da trosim reci na njih. Uostalom, videcemo. Ja sam i rekao da je sve ok, i cak super ako uspete da obezbedite LE.
Pa gde je tebi 12 od 12 u kvalifikacijama? Ja tebe to pitam? Kako 12? Kada je zadnje 2 sezone 2 od 2 ako gledamo LS? I spada li onda JB u taj krem koji si naveo gore?
Podvig je ulazak u LS, to je podvig, podvig je LE u februaru, podvig je, veliki, ali vrlo kratkorocni i pobeda nad Liverpulom, sve to stoji. Ali je i upravo izuzetak koji potvrdjuje pravilo. Vise nijedan klub nece doci u BG bez full sastava. Da nisu pre u BG dosli i bili motivisani Neymar, M'bape i Di Maria pitanje je da li bi bilo 1-4... Veliko pitanje.
Posle godina mraka u evropskom fudbalu, nesto se dogadja, to je podvig. Ali, budimo realni, uzdizanje u nebesa, posebno sa dna kace, ne moze biti razlog za slavlje i snove. Mislim, moze, ali zbog razocaranja koje moze da usledi, nije dobro. Ti verujes da moze 3 mesto u grupi, ja kazem ok. Ako prodjete super za vas. Ja ne verujem, ali da me nesto pogadja u srce ispadanje ili prolazak zvezde, ne pogadja me. Mislim da Bajern nije nista strasno, i da ce vec u narednom kolu u Engleskoj pokazati jesu li favoriti br1 ili ne. Vama skripi napad u zadnje vreme, i to vas moze kostati u LS. A i ceo taj pritisak 'mora 3 mesto' nije dobro da postoji. Ne zaboravi da vise nije pitanje samo bodova, vec i golova. Morate obe dobiti, i nekom bod uzeti. Od klubova kakvi su Bayern i Tottenham ne mozes to ocekivati. A hoce li Grci da skinu gace u BG i u Grckoj pred vama?
Evo vidis mentalitet Srbije na Partizanovoj utakmici sa AZ. Cist primer. 'Ma mozemo mi to'. Sad ce da pogube naredne 2 utakmice kao ovce. Pobeda u takmicenjima kao sto je LS za klubove kao sto je CZ ili Dinamo ili Partizan dolazi gotvo redovno neocekivano i kao izuzetak. Jesi li verovao u 2 -0 pre utakmice sa Liverpulom? O tome ti pricam.