NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Bar dan! Христос Воскресе!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vaistinu vaskrse! Srecan i tebi praznik.Bar dan! Христос Воскресе!
Dobro, ja ti ne bih zamerio i da si zaboravila.![]()

Na mužicki bas i nemam....aha, znam...to je zato jer uvek imaš primedbi na moj mužiči izbor...![]()

Jaaaooo koja steta sto moram ici uskoro. I tek sutra se vracam.....ups pogreših...
...a dobra vest je da sam danas ja zadužena za muziku...što znači da ćeš imati prilike da uživaš u mojim izborima...![]()

...ne brini ništa... imam ja spremnu playlistu i za sutra...Jaaaooo koja steta sto moram ici uskoro. I tek sutra se vracam..![]()

Ne znam sta pre da docekam. Tu playlistu ili ocekivano resenje za godisnji odmor....ne brini ništa... imam ja spremnu playlistu i za sutra...![]()

Ili, plodove mora od Amelie ili mast i leb sa crvenom paprikom uz mladi luk od mene i JageNe znam sta pre da docekam. Tu playlistu ili ocekivano resenje za godisnji odmor.![]()

Jao!Ili, plodove mora od Amelie ili mast i leb sa crvenom paprikom uz mladi luk od mene i Jage![]()

...obećana playlista je tu... zapravo jedan njen deo samo...Ne znam sta pre da docekam. Tu playlistu ili ocekivano resenje za godisnji odmor.![]()
...sve je ok dokle god se neko ne bude setio onih rezanaca...Ili, plodove mora od Amelie ili mast i leb sa crvenom paprikom uz mladi luk od mene i Jage![]()

Hm. Razmisljam... moozda sam za rezance.Ili, plodove mora od Amelie ili mast i leb sa crvenom paprikom uz mladi luk od mene i Jage![]()

Moze, al kad me udari u kolena moraces da me nosis do kreveta

Idem ja polako... samaU redu, jedna čašica i ni kap više... Ovo je ipak renomirani lokal.![]()

Eh, sta pospanost moze da uradi.Hm. Razmisljam... moozda sam za rezance.![]()

Sta bre cofee time, do sad sam dve popio!...dobro jutro... it's coffee time...
![]()

Sta bre cofee time, do sad sam dve popio!
Imas neopravdani za kasnjenje.
Dobro, uzecu jednu.![]()
![]()

Izbrisacu pola minusa zbog onog 'mozda'....ako budeš izbrisao taj neopravdani možda drugi put kafa i bude malo ranije...![]()

Izbrisacu pola minusa zbog onog 'mozda'.![]()

Ha! Mislis tek tako se na vodoravni minus dodaje i vertikalni? (Da, mislim na plus...a da ja pustim i muziku uz kafu i dam ti malo vremena...
...u medjuvremenu ćeš se sigurno predomisliti i obrisati i tu drugu polovinu minusa, jel' da?...![]()
)