Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
Vazi. Kakva saradnja....dobra vest je da ću biti još bolje, budeš li mi ispunio muzičku želju...
...recimo Dave Gahan... nek bude po tvom izboru nešto... a kafa ne treba... to može i nekom drugom prilikom...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vazi. Kakva saradnja....dobra vest je da ću biti još bolje, budeš li mi ispunio muzičku želju...
...recimo Dave Gahan... nek bude po tvom izboru nešto... a kafa ne treba... to može i nekom drugom prilikom...![]()

...dobra vest je da ću biti još bolje, budeš li mi ispunio muzičku želju...
Skoro da smo u slovo pisali isto....reci...saradnja kakvu samo poželeti možeš... skoro pa savršena...![]()

Skoro da smo u slovo pisali isto.![]()

Nadam se da ih me citas bas sve....hoćeš reći: "čitam ti misli"...?![]()

Ja sam jutros na ovome..
A, neki slatkis nista, m?...sreća pa sam ja tu... kafa je već gotova...
![]()

A, neki slatkis nista, m?![]()
Jao!...danas sam kao dobra vila izgleda... ispunjavam sve želje...
...čokoladni kolač sa jagodama možda...?
![]()

Jao!![]()
Dobra vilo, da pozelim jos nesto?![]()

Paaa... casu vode....ako misliš da je u redu biti tako neskroman danas... hajde, izvoli... poželi još nešto...![]()

Paaa... casu vode.
Ili da te svakog dana ubedim kako je Vaskrs.![]()

Da ja budem na tvom mestu i ti da se kladis?...možeš pokušati, samo ne znam koliko će biti uspešno... da sam na tvom mestu, ne bih se u to kladila...![]()

Dobro, ja ti ne bih zamerio i da si zaboravila....uz kafu i kolače ide i malo lepe muzike... zamalo da zaboravim...