Amelie_
Poznat
- Poruka
- 8.246
Samo da znate da sam upravo gricnuo morske plodove i neke dždža bidže sa lososom .....![]()
...losos je
... volim ga i ja uz prilog od krompir pirea sa blitvom i nekom finom salaticom... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da znate da sam upravo gricnuo morske plodove i neke dždža bidže sa lososom .....![]()
... volim ga i ja uz prilog od krompir pirea sa blitvom i nekom finom salaticom... 
O dobro jutro!![]()

ovo je bilo u nekom rolatu........losos je... volim ga i ja uz prilog od krompir pirea sa blitvom i nekom finom salaticom...
![]()
naravno, sve za ujutru u 13h spremno....sigurno da je "dobro jutro" za mene ovako kasno... kako si samo brzo zaboravio ko je ovde noćas razmeštao stolove, postavljao enterijer i birao muziku...
...da sve bude spremno za prvu jutarnju kafu...![]()

naravno, sve za ujutru u 13h spremno![]()

Slikaj...E samo da vam kažem šta danas imam za ručak.
Riblja čorba, pečeni šaran i krompir salata.
Nije kavijar, nisu plodovi mora nego prava domaćinska rana. Sve spremljeno napolju u prirodi![]()

)...

Uživajte!Biće prilike Amelie...u gužvi sam nekoj pa ne stigoh ni danas na kafu...(a nisam prespavala, časna reč)...
...u svakom slučaju hvalaa![]()
Hvala Đurđija i dobrodošla u cafe!

Znači gotov sam danas, kalorije otišle u nebo!...ukoliko ima zainteresovanih za dezert posle ručka, donosim vam moj omiljeni cheesecake sa malinama...
Pogledajte prilog 911492
ja ću da dodam....
Hvala, Lancier.. i bolje vas našla!Hvala Đurđija i dobrodošla u cafe!
Sve si nas obradovala sa... toplom čokoladom, čini mi se....
Dobro nam došla