jabajagi
Beautiful Desert Rose
- Poruka
- 159.054
Ih, sad će ljudi pomisliti da prodajem novine u trafici, em volem leba i mas'.Ti kao ugledni novinar treba da slažeš nekada![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih, sad će ljudi pomisliti da prodajem novine u trafici, em volem leba i mas'.Ti kao ugledni novinar treba da slažeš nekada![]()

Ma kakvi, prilagodimo jelovnik za svačiji ukus...ne volim ni mast i hleb... nisam ni kao dete... zapravo, ne volim ništa masno u hrani...
...kako stvari stoje, sad vi mene nećete hteti u društvu zbog svih mojih primedbi na jelovnik...![]()
Ukusi su ukusi, volim ja svašta nešto...moj deka je govorio; da su svi isti, ceo Svet bi moju ženu voleo....ne volim ni mast i hleb... nisam ni kao dete... zapravo, ne volim ništa masno u hrani...
...kako stvari stoje, sad vi mene nećete hteti u društvu zbog svih mojih primedbi na jelovnik...![]()

Ma kakvi, prilagodimo jelovnik za svačiji ukus![]()

Tvojm deki, šarm nije falioUkusi su ukusi, volim ja svašta nešto...moj deka je govorio; da su svi isti, ceo Svet bi moju ženu voleo.![]()

Pu prva...nisam ni sumnjala ko će da se prvi zapljune...
...a pomislila sam kako bi možda trebalo napraviti spisak pozvanih za prvu jutarnju kafu jer realno uglavnom svi spavaju u ovo doba...

Al si ti poranila!Pu prva
Ne vidim spisak![]()

Rano ležem rano ustajem. Budilnik namešten u 5h a ja ustanem pre njegaAl si ti poranila!![]()

Neozbiljno, kako može?Amelie spava![]()
Amelie spava![]()
Što jes jes. Ona htela spisak za jutarnju kafu a sad je nemaNeozbiljno, kako može?

Ja spremila.Što jes jes. Ona htela spisak za jutarnju kafu a sad je nema
Sreća pa nisam ponudila doručak![]()
Šta je to?