Lancier
Elita
- Poruka
- 15.143
nego ne pije mi se kafica ako nije ona, nego hoće li mi se neko pridružiti sa ovim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo moram saznati šta je tonego ne pije mi se kafica ako nije ona, nego hoće li mi se neko pridružiti sa ovim? Pogledajte prilog 909392

nego ne pije mi se kafica ako nije ona, nego hoće li mi se neko pridružiti sa ovim? Pogledajte prilog 909392

Auu... to nije za mene jer retko jedem morske plodove"Sol", autentično meksičko pivo... volim ga uz calamari tj pohovane lignje... eventualno nešto slično dolazi u obzir... ali samo ako su plodovi mora u pitanju...![]()

Hvala kao da jesam, pivo ne pijem.nego ne pije mi se kafica ako nije ona, nego hoće li mi se neko pridružiti sa ovim? Pogledajte prilog 909392

To jedem i dan danasMoji baka i deka su lubenicu jeli viljuškom i nožem, roditelji takođe, nznm čije gene sam povukla kad sam prosta trenutno, leba, mas' i aleva, toga ovde nema....
MLogo ste miko fo, znate!!!
Ali ste difni!![]()

A rezance s makom?To jedem i dan danas![]()

A rezance s makom?![]()

...ne znam ni šta je to niti kako se sprema... nikada probala nisam...![]()

Ne znaš šta propuštaš. Za mene rezanci sa makom i rezanci sa orasima, mrtva trka...ne znam ni šta je to niti kako se sprema... nikada probala nisam...![]()

Sad me nećete 'teti u društvu, a Svet proputovlala, iz goCpoCke porodice, obrazoFana, al' volem Vojvodinu i njenu kuhinju....![]()

I ja isto!To jedem i dan danas![]()

Ti kao ugledni novinar treba da slažeš nekadaSad me nećete 'teti u društvu, a Svet proputovlala, iz goCpoCke porodice, obrazoFana, al' volem Vojvodinu i njenu kuhinju....![]()