Aruena*
Buduća legenda
- Poruka
- 34.821
Tvoje žurke su kasno a ja rano idem na spavanjeSledeći vikend Aruena je domaćin za vikend provode, ja dajem ostavku!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoje žurke su kasno a ja rano idem na spavanjeSledeći vikend Aruena je domaćin za vikend provode, ja dajem ostavku!![]()
Na kraju nisam ih tamo pravio, moraćeš da mi veruješ da sam bio u komšiluku, ali realno vreme je bilo katastrofa kad sam došao i jako sam kratko bio.... Ali sam po koju sliku napravio odavde:A di su fotke iz mog komšiluka?![]()
Dobro jutro... u 1 posle podneva!....

Malo ću da odmorim na tu temu....Dakle, ostavka je neopoziva?![]()

Malo ću da odmorim na tu temu....![]()

Dobar dan drugari
Ja bih ovde popila kaficu ako nemate ništa protiv
![]()

Samo se vi služite, ja u gužviDobar dan drugari
Ja bih ovde popila kaficu ako nemate ništa protiv
![]()

Slobodno se pridruži...kombinacija drveta i zelenila...kako je samo lepo ovde...
...ja bih da ti se pridružim, ako nemaš ništa protiv...![]()

...kakva slučajnost... mogu i ja kad budem završila sa poslom...mogu kad se vratim sa posla, a tad mi se nešto ne pričao o arhitektonskim hobijima![]()

evo muzike u pozadini razgovora .....![]()

...ova me muzika asocira na neki mali café negde na obali Jadranskog mora...![]()

Gde je ovo?
"Grotta Palazzese", čuveni restoran u pećini, isklesan u stenama, na liticama italijanskog grada Poligano a Mare. Zapravo, reč je o hotelu u čijem se sklopu nalazi i ovaj čuveni restoran i moglo bi se reći da je svojevrsna atrakcija; mesto odakle se pruža pogled na čitavo Jadransko more.Gde je ovo?