Battlefield 3

MiskeShadow

Obećava
Poruka
58
Pa .. Ovde mozemo pisati sve o BF3..Sad zelim da cujem kako vam se cini grafika,kampanja,online igra i jos mnoge stvari u vezi ove igrice .. Sto se mene tice preso sam je , i grafika je veoma kvalitetna (igrao na ultra) kampanja je mozda prekratka ali slicna Black Ops-u zbog silnih flashbackov-a.Neki nivoi oduzimaju dah od prelepe grafike,ali samo ako imate neku jaku graficku i veci monitor (Radeon HD 6770 i LED 22" moji ) Online je najbolji u celoj igrici.Kao prvo zbog zabave onda timskog rada i mnogih drugih stvari.Pa ajde sad malo wi pisite kako vam se svidja igrica :zelenko:

Inace igrica je nominovana za 80-ak nagrada a dobila 48 tako da uzmite u obzir da to nije malo.z:lol:z:)

Tako da :tick: ili :cross: vi odlucite !

igra je puna grafickih gliceva..kao npr ceo tvoj tim prodje kroz ZATVORENA vrata ati ne mos ni kroz otvorena
Da,da cuo sam za takvu vrstu gliceva.Meni se nije desio ni jedan glinc u toku igre.I da,ja isto igram sa RELOADED i radi mi super , samo sam extractovao igru , instalirao je i poceo da igram :D I da nikbos , moja prica je obrnuta meni BAS svaka igra hoce koja je RELOADED xD :D

Da,da cuo sam za takvu vrstu gliceva.Meni se nije desio ni jedan glinc u toku igre.I da,ja isto igram sa RELOADED i radi mi super , samo sam extractovao igru , instalirao je i poceo da igram :D I da nikbos , moja prica je obrnuta meni BAS svaka igra hoce koja je RELOADED xD :D

mozda je u pitanju sedmica kod mene isntalirana OODAVNOOO sa gomilom instaliranih pa deinstaliranih i igara i aplikacija koji obicno ostavljaju repove za sobom..ima i toga bez obizra na updatevanost sistema drajvera DX i ostalih dzidzabidza

mozda je u pitanju sedmica kod mene isntalirana OODAVNOOO sa gomilom instaliranih pa deinstaliranih i igara i aplikacija koji obicno ostavljaju repove za sobom..ima i toga bez obizra na updatevanost sistema drajvera DX i ostalih dzidzabidza
I ja imam Win 7 Ultimate .. MW3 i BF3 mi rade bez problema.Ali upravu si mozda si pokupio neke repove za sobom pa ti se sve pomesalo :D

Miske upravo je igram. Slazem se sa tvoim ocenama. Zaglavio sam posle unistavanja aviona u vazduhu i unistavanja meta na brodu nemogu da unistim onu veliku naradžanstu pokretnu metu. Ja je markitam po sto puta avion pogadja ali nemože da je unisti. Mora da postoi neka caka pa te molim recimi kako da predjem ovaj nivo. Hvala

Miske upravo je igram. Slazem se sa tvoim ocenama. Zaglavio sam posle unistavanja aviona u vazduhu i unistavanja meta na brodu nemogu da unistim onu veliku naradžanstu pokretnu metu. Ja je markitam po sto puta avion pogadja ali nemože da je unisti. Mora da postoi neka caka pa te molim recimi kako da predjem ovaj nivo. Hvala

Kako se zove misija ? Moram opet da je predjem da bi ti reko ;)

Nisam nigde procitao da moze pirat za multiplayer, a solidno pratim forume.
Igram je jedno 2 nedelje, nema bas toliko gliceva, sve manje vise lepo radi, grafika je neverovatna, jedino su citeri problem. Razvalise igricu, ali kad vidis idiota nadjes drugi server.
U Uscu je 50e disk, ekspanzija 15e, ali ko hoce moze da nadje i za 20-25e rusku verziju, daju im neke zesce popuste da se probiju na njihovo trziste, a neki nasi se snasli pa diluju jer nije ograniceno po regionima. Samo zamenite par fajlova da meni i glasovi igraca budu na engleskom.

Nisam nigde procitao da moze pirat za multiplayer, a solidno pratim forume.
Igram je jedno 2 nedelje, nema bas toliko gliceva, sve manje vise lepo radi, grafika je neverovatna, jedino su citeri problem. Razvalise igricu, ali kad vidis idiota nadjes drugi server.
U Uscu je 50e disk, ekspanzija 15e, ali ko hoce moze da nadje i za 20-25e rusku verziju, daju im neke zesce popuste da se probiju na njihovo trziste, a neki nasi se snasli pa diluju jer nije ograniceno po regionima. Samo zamenite par fajlova da meni i glasovi igraca budu na engleskom.
Naravno da ne moze . ;)

Molim malo za pomoć šta mi je potrebno da bih igrao ovu igricu(nalazim razne linkove za download ali sve nekako uvrnuto) I ako može neko da me uputi ka dobrim linkovima za download..Želeo bih da igram i online..

Back