Battlefield 1942

pa dobro nisam dao direktan link :lol:
ajde skupljajte se pa nam navratite ovih dana..igra se uglavnom uveche,oko 9-10 pocinju partije..
samo javite malo ranije kada hocete da dodjete na server,da se iskupimo..
mislim glupo je BF igrati 3 na 3... :D

Одлично, Зоол, усрећио си ме као нико

До сад сам играо са хрватима на њиховом серверу, али су ми мало досадили пошто су мноого увежбани :D

znachi bio si? :D
super,odradicu reklamu ja i na bureku,elitesecurity-ju itd.
slobodno copy\pastujte moj post na forume koje posecujete :thumbsup:
Serijski_Ubica,aj sad na BF na serveru. :wink:
i da sto se tiche botova,admin mi rece da ne mogu biti ubacheni,a i vecina ovih sto igra nece da igraju sa botovima.

Nikakav lekic ne teba, dovoljno je samo taj neoficijelni patch sa gamecopyworld.com

Juche sam 2 puta dolazio na server, ali nije nikog bilo ... videcu da upadnem malo kasnije

Sreća pa nisu neki igrači ti tamo šapčani ;) imao sam najviše killova

@Serijski_Ubica
ma nije nikome od nas cilj da imamo najvise ubistava,video si i sam da retko ko ide kao pesadinac,svi isprobavaju vozila,zezaju se.
videcu da se organizujemo veceras oko 22h da nas bude vishe.
poz

Zool, ajde, gde je taj marketing ? www.sk.co.yu/forum pa u mrežnim igrama stavi da je otvoren server ... Bio sam juče posle podne na serveru (naravno, nije bilo nikog) a mapa je ona ista koja je bila kad sam igrao pre 2 dana (Bocage) dal je moguće da niko nije igrao od tad ?

Klasična verzija BF1942, bez SP ili nečeg sličnog. verzija 1.6 pa pachovano na b

Igrica je extra, možeš da voziš Tiger tenk, Šermana, Self Propelled Artillery, Avione BF106, Spitfire, Flying Fortress, Zero, ... ruski samohodni višecevni bacač raketa Kaćuša :) itd itd, američki Jeep, oklopne transportere, možeš da koristiš stacionarne mitraljeze, Flak Gun-ove (nemački Flak88 :D ), da voziš transportne čamce, Destroyer, Battleship, Američki i japanski nosač aviona, da polećeš sa nosača, da koristiš ooogromne topove sa japanskih ostrva, .... a možeš i da ideš peške :D

e sad cu na skoro svim domacim forumima igrackim da postavim adresu servera,a sutra u uveche oko 21h (mozete doci i ranije ko nije pre igrao igru da se malo uvezbate) ce biti hrpa ljudi,jedan ortak dovodi ekipu sa klanRUR-a tako da ce biti ludnica.
planiramo da sutra bude nesto kao "test-veche" da vidimo kako se server snalazi sa vishe igracha,pa ako bude stucao da popravljamo.
svi ste pozvani! :)

Sinoc je bilo extra,bilo nas je oko 15.Jedino nam je cesto lagovalo,ali veceras ce admin doci na server da vidi da li stuca zbog servera ili zbog nasih losih veza...
veceras u 21h ce ponovo biti okupljanje,ocekujemo i nove BF-ovce :)
evo neka vam Serijski_Ubica prenese utiske od sinoc :)

Bio sam sinoć, extra je bilo. Nije kao na onim stranim serverima, definitivno :)

Otišao sam oko pola 12 da uhvatim rapid share (navio sam sat da mi zvoni) ali čim sam završio download, vatio sam se. Tad je već bilo kasno (ili rano, zavisi kako to gledate ) pa nas je bilo samo petorica. Ali je ipak bilo extra, Saito me je učio kako da radim onaj njegov fenomenalan dive bombing, rokali smo se samo avionima, negde do pola 4 ujutro :D
Mislim da sam se opasno napržio na igru

Back