TheMilosh23
Zainteresovan član
- Poruka
- 500
Mozda i najbolja akciona igra ove godine...po mom misljenju svakako jeste...elementi arkade, avanture fenomenalna grafika i svetlosni efekti, odlicna atmosfera moja peporuka
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha Igras na easy ? Bzvze pitam cudno mi je nesto.
Ako si srusio onaj luster a jesi koliko vidim..oslobodis onu dvojicu dole i popricas sa jednim..on ti kaze da je dzoker odveo doktorku i dokumente..nesto tako, a dole kada ukljucis "detektiv mode", na jednom spratu u polici, u jednoj od knjiga naci ces papir sa formulom i nakon toga sledi video kad je spaljujes..onda se dzoker javlja i zove te da dodjes po doktorku. Na kraju izadjes iz zgrade i dobijes novi objectiv na mapi.
Btw ne znam sta si uradio sta nisi, jer pocinje video dok se bijes sa nekima a nakon toga dolazi deo koji je vec odradjen..pa zato ne znam sta si tacno uradio a sta ne.
Btw slabo se bijes Kad ga oboris na zemlju uradi ctrl+desni klik da ga ubijes odmah, i imas masu pokreta koje si dobio..btw ne znam da li si dobio i onu spravicu da mozes da iskljucujes ona magnetna polja, obrati paznju sta imas od tih spravica.
Ja kreriram na ofline ali mi opet pise da se nisam prijavio na profil i da ne moze da mi sacuva igru.Sta da radim???
Igra je extra. Obrnuo sam je celu. Znači sve zagonetke i to sam pronašao!