Batine i život posle njih

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.909
Imam jedno pitanje za mužjake sa foruma... gdje drugo nego na krstarici možeš naći toliko CHADova na jednom mjestu..
Onako iskreno da mi odgovore
Da li ste u svom mladom burnom životu nekad primili(popili) batine... od drugog mužjaka (što je ajde da kažemo ok ako je 1vs1) ili više njih u čoporu (što je pičkasto samo po sebi)...
Kako ste reagovali na to?
Jeste li se svetili? Revanširali?
Ili čekali da Bog, karma ili u šta god vjerujete odradi svoje?
Imam jednog druga koji je pre nekog vremena popio dobre batine od nekih klošara tu iz kraja...
Pričam tako sa njim o tome pa vidim da je uznemiren, kaže da loše spava, budi se u toku noći znojav, kao da mu đavo traži osvetu..
Dajte neki savjet, neko iskustvo, šta da radi,šta da mu kažem... hajde, chadovi moji... znate da češto trolujem i zajebavam ali moram kazati da sam ovdje dosta toga pametnog i korisnov naučio...

Je li ovo jos jedna od onih tema "pitam za druga"?
Naravno da sam popio batine kao klinac. Pred celom skolom. I to zbog neke cure. Lik sedmi razred, ja sesti. Meni se svidela njegova cura i ja je nesto kao muvao jer se spremali za neko takmicenje iz istorije. Sustina je da me prebio

Nisam se svetio i skroz mi proslo ok. Mada sam tada poceo da treniram borilacke vestine zbog toga.

Je li ovo jos jedna od onih tema "pitam za druga"?
Naravno da sam popio batine kao klinac. Pred celom skolom. I to zbog neke cure. Lik sedmi razred, ja sesti. Meni se svidela njegova cura i ja je nesto kao muvao jer se spremali za neko takmicenje iz istorije. Sustina je da me prebio

Nisam se svetio i skroz mi proslo ok. Mada sam tada poceo da treniram borilacke vestine zbog toga.
Pričaš o klinačkim batinama u školi
To smo svi prošli
Mada današnje generacije su još luđe
Opališ mu šamar a on se iskompleksira i može da te ubode ili ispuca
Ovo što pitam su malo ozbiljnije stvari

Tri puta sam dobio batine u životu(ako ne računamo batine koje sam dobio od žena :rotf: )

1. Prvi put od drugara koji me je mnogo matretirao(čitaj zezao). Ja skupio hrabrosti da mu uzvratim i dobih batine :lol:

2. Drugi put sam se nešto posvadjao sa svojim nekim svojim drugom iz komšiluka. On dovede nekog tada za dve glave višljeg i krupnijeg od mene za mene do tada nepoznatog druga i istuče me bukvalno ispred stana.
Kasnije što je jako zanimljivo, jeste da sam sa tim "glavonjom" koji me pretukao postao jedan od najboljih prijatelja. Družili smo se, išli na utakmice...I dan danas kad se vidimo se pozdravimo kao dva stara dobra prijatelja

3. Treće batine sam dobio od tada najboljeg druga. Sedeli smo na času Hemije, nešto pričali, zezali se. Odjednom ta zezancija postade svadja. Ja mu opalih tada toliko jak šamar da me opomenu profesorica, a on meni "Videćeš me posle časova" I zaista posle časova ja pred celom školom dobih zadnje batine u životu(od muškaraca :lol: ). Sećam se da je cela škola navijala za mene, ali sam bio toliko mršav i slab da sam se obrukao. Bukvalno je i rukama i nogama ko u nekim filmovima dokazao silu nadamnom slabim i nejakim. Sećam se i da dok sam "išao po svoje batine " da sam čuo drugaricu "Sad će da ga istuče zbog.... Obojica su do ušiju zaljubljeni u nju"
I sa tim drugom sam se pomirio, ali više ipak nije bio moj najbolji drug. Družili smo se i dalje sve do mog fakulteta kada je definitivno svako otišao svojim putem.

Imam jedno pitanje za mužjake sa foruma... gdje drugo nego na krstarici možeš naći toliko CHADova na jednom mjestu..
Da li ste u svom mladom burnom životu nekad primili(popili) batine... od drugog mužjaka (što je ajde da kažemo ok ako je 1vs1) ili više njih u čoporu (što je pičkasto samo po sebi)...
Imam jednog druga koji je pre nekog vremena popio dobre batine od nekih klošara tu iz kraja...
Pričam tako sa njim o tome pa vidim da je uznemiren, kaže da loše spava, budi se u toku noći znojav, kao da mu đavo traži osvetu..
Dajte neki savjet, neko iskustvo, šta da radi,šta da mu kažem... hajde, chadovi moji... znate da češto trolujem i zajebavam ali moram kazati da sam ovdje dosta toga pametnog i korisnov naučio...
И примао и давао.
****** зависи какав ти је ментални склоп и у каквој си се ситуацији налазио.

Uvek ce biti onih koji su jaci od tebe, pojedinacno, ili u grupi, i koji su spremni na izivljavanje
Osveta je jelo koje prija hladno, i treba biti dobro planirana

ja sam recimo dobijao batine kao dete od jednog nesto starijeg lika koga sam sretao kad sam isao da kupim hleb i molio sam boga da ga toga dana ne sretnem..zagorcao mi je zivot.Kasnije kad sam napunio 30 taj dosao da se zaposli u redakciji u kojoj sam ja radio..Prepoznao me no u meni nije postojala zelja za vracanjem..napustio je posao nakon mesec dana..pretpostavljam imao je problema sa samim sobom..

Bude precizniji koji period zivota
Pa 30+
Sve treba sagledati realno. Malo povredjen ego, ako su ti klosari opasni, a on sam, sta moze?
Pa ima nacina za revans, uvjek
И примао и давао.
****** зависи какав ти је ментални склоп и у каквој си се ситуацији налазио.
Svaka cast. Povredjen ego, nije mu lako... a ovi debili nastavljaju da se kurce..
Dobio sam jednom batine od starijeg lika u prvom osnovne.

Četrdeset godina kasnije, taj lik je nestao pod sumnjivim okolnostima.
Nikada se nisam potukao. Sada nekako vidim da je to lose. Ljudi ce vam reci da se tuku oni: nezreli, glupi, iskompleksirani itd ali ja ne mislim tako. Drugo su one sirovine koje hoce da se dokazuju ali mislim da tu skolu svi trebaju da prodju. Desice se situacija kada se stvarno trebas odbraniti ili odbraniti nekoga a ti ces se bojati udariti jer nisi se nikada potukao.
Bilo je nekoliko ljudi u zivotu koji su me provocirali i koji su istinski zasluzili batine tj da to rijesimo sakama ali kad sam ja kukavica pa se bojao da cu slabo da udarim pa da ce ta osoba da mi se smije kako sam slabo udario.

Back