Batinaši upali na Univerzitet u Novom Pazaru

Preterujes, kapetan je postao mudriji i uvideo mnoge stvari, imao sam ja rasprave i sa njim itekako.
nisam postao mudriji , smao je bilo potrebno da se studenti iz beograda i srbije javno i glasno distanciraju od GRUPE STAV OD PSG OD MILE PAJIC PERJANICE DINKA GRUHONJICA u novom sadu , koji su zajahali novosadske studente i cim su to ucinili 01.02.2025 na ogromnom protest u ns i grupu stav nazvali saboterima blokada, ja sam potpuno stao na njihvou stranu

dotad sam bio skeptican jer znam da su grupa stav , dinko, marija vasic, canak i ta mantra udbaske njuske

ti todbor znas da sam to govorio o njiam od pcoetka protesta i to mi je smetalo dok se nisu javno do njih distancirali

a ona , ona iz bosne nekog ovde u srbiji naziva izdajnikom... gadna je to kleveta
mnogo si daje za pravo

ona od kad se danas pojavila u ovoj temi skace na mene i ako moej psianje u ovoj temi je apsolutno na strani gradjana pazara

cak je potvrdila da je cula kako se na nsimku cujerec da neko psuje policajcima SRPSKU majku i ako se ne cuje

cuje se majka ali ne to srpska...

reko bih kao da joj u stvari odgovara rezim koji je u stavri izdajnicki po srpsku stranu i kao da zeli da opravda maltene ovu hajku na gradjane bosnjake u pazaru koj ise danas pokusavaju rpedstaviti nekim muslimanskim ekstremistima

ne razumem drugacije napad na moje pisanje ovde

ono od pre razumem, to je bilo bas po toj bosanskoj liniji jer sam zastupa uvek vosjku rep srpske a ona je cesto imala retoriku sa genocidnim pecatom koji nam se pokusava nametnuti

imam u pvt kad mi se i izvinjava za provokacije u stilu ''spavas li mirno kapetane'' kojim su me inace bosnajci iz bosne ovde po forumu provocirali ili optuzivali za zlocine po bosni...

izvinjavala se. ali nsiam se hteo upustiti u polemiku na pvt sa njom

Poslednja izmena:
Sad ce vucic da zagrmi "uhapsite 100 muslimana za jednu pandursku razbijenu glavu ".

Вучић грађанин? @inhumane шта ти мислиш о овој слепој грани еволуције?

Људи па то не постоји у чипуљићима, ма ни у Бугојну, можда има/било у Сарајеву па су пострадали од обе стране у унакрсној ватри....

Вучић грађанин? @inhumane шта ти мислиш о овој слепој грани еволуције?

Људи па то не постоји у чипуљићима, ма ни у Бугојну, можда има/било у Сарајеву па су пострадали од обе стране у унакрсној ватри....
Samo ukazujem ono vucic-"mir i stabilnost" kako bi nam tek bilo u ratu kuku majko....

Samo ukazujem ono vucic-"mir i stabilnost" kako bi nam tek bilo u ratu kuku majko....

Нема рата већ 25 год.

спремни смо за тотални пораз, осим ако жекс не буде продао Вучићу дронове

Изгинуће сиротиња на фронту од глади.

Чипуљичка епопеја

Нема рата већ 25 год.

спремни смо за тотални пораз, осим ако жекс не буде продао Вучићу дронове

Изгинуће сиротиња на фронту од глади.

Чипуљичка епопеја
Ima nepravde jos vise a za slobodu se moramo boriti i izboriti.

evo sta im je poenta ....

Đurđević Stamenkovski: Scene iz Novog Pazara podsećaju na Kosovo 1981. godine

Pogledajte prilog 1763139
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski oglasila se povodom incidenata u Novom Pazaru u kojima je načelnik policije Nermin Ljajić, inače Bošnjak i musliman, povređen nakon što su ga ekstremisti pogodili flašom u glavu.

- Dok je vršio svoju dužnost u zaštiti javnog reda i bezbednosti građana, jedan deo nasilnika uzvikivao je: "Ovo je Sandžak!" Drugi su nam psovali srpsku majku. Ta slika, nažalost, neodoljivo podseća na prizore iz 1981. godine, kada su albanski separatisti na Kosovu i Metohiji, pod plaštom studentskih protesta, isturili decu i mlade u prve redove, a iza njih nosili parole: "Kosovo Republika" - izjavila je ministarka.

опасно хушкање банде системске

али то су отрцане изђанђале форе
A ona nije bila ni u mislima ....rođena 1990 god. I Prica o Kosovu 1981 god.dobro da nije rekla 1968.god.
:mrgreen:

dobro je ne dizi tenziju

ko da su gradjani muslimasnke veroispovesti u sbriji nesto posebniji ili vise zaebani ako na njima vrsis teror sa batinasima krimosima naspram sotalih gradjana u srbiji...

sve su to gradjani srbije

mi smo ujedinjeni narod...

Nekad smo bili i braća dok ti nisi uzeo pušku da ratuješ sa njima.

Sns krimose zajedno proteruju Srbi i Bosnjaci. Radja se neka bolja Srbija.
uvek je srbija bila dobra

ali su je trovali vasi titoisti koji i danas vladaju

sada je to palo u vodu a tek ce sve da ispliva pa i oni pokusaji genocidnog pecata na nasa pleca

sve ce to da ispliva , ko je i kako ubijao tamo u srebrenici.... pogotovo oni koji su prvi usetali a to je 10ti diverzantski odred ozloglaseni odred vosjke rs, koji je imao dva voda a kojim su komandovali slovneac franc kos , hrvati i muslimani koji su ubaceni u taj vod 1995 mesec dva pred srebrenicu...pre toga su bili u zng, pa hvo pa tzv armija bih...

danas se u pazaru pokazuje da titoisticki sistem i dalje koristi istu mantru

ali narod vise nije slep ....

srbija je uvjek bila za sve svoje gradjane to pokazuje i cinjenica da su svi grajdani bez obzira na nacionalnost otkupili stanove 1992 za tepsiju ribe dok su u hrvatskoj 1991 i 1992 oduzeto 40 000 stanrskih prava nosiocima koji su bili srbi...

ovo nije nista novo ovo istina isplivava a narod je progledao i udbasku bagru tera

Back