febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.485
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
evo neki od prethodnih protesta
ima ih puno u maramama ...
nisam postao mudriji , smao je bilo potrebno da se studenti iz beograda i srbije javno i glasno distanciraju od GRUPE STAV OD PSG OD MILE PAJIC PERJANICE DINKA GRUHONJICA u novom sadu , koji su zajahali novosadske studente i cim su to ucinili 01.02.2025 na ogromnom protest u ns i grupu stav nazvali saboterima blokada, ja sam potpuno stao na njihvou stranuPreterujes, kapetan je postao mudriji i uvideo mnoge stvari, imao sam ja rasprave i sa njim itekako.
Znamo da je Vucic stabilna , visoko moralna i odgovorna diktatorska persona, i da bi on sa uzivanjem uvazio moje kritike![]()
Sad ce vucic da zagrmi "uhapsite 100 muslimana za jednu pandursku razbijenu glavu ".
Samo ukazujem ono vucic-"mir i stabilnost" kako bi nam tek bilo u ratu kuku majko....Вучић грађанин? @inhumane шта ти мислиш о овој слепој грани еволуције?
Људи па то не постоји у чипуљићима, ма ни у Бугојну, можда има/било у Сарајеву па су пострадали од обе стране у унакрсној ватри....
Preterujes, kapetan je postao mudriji i uvideo mnoge stvari, imao sam ja rasprave i sa njim itekako.
Onaj ko ga ovako savetuje, bolji posao nije mogao da uradi.Виолентни и непромишљен човек...![]()
Samo ukazujem ono vucic-"mir i stabilnost" kako bi nam tek bilo u ratu kuku majko....
Ima nepravde jos vise a za slobodu se moramo boriti i izboriti.Нема рата већ 25 год.
спремни смо за тотални пораз, осим ако жекс не буде продао Вучићу дронове
Изгинуће сиротиња на фронту од глади.
Чипуљичка епопеја
Ma naravno da su gluperde.Nisu toliko glupi, primaju ljudi pare od NVO i pumpaju “Sandžak Republjiku”.
Nisu bili batinasi , vec slobodni gradjani Srbije koji zele da oslobode prostorije svog fakulteta , koji su blokaderi pretvorili u brlog.
A ona nije bila ni u mislima ....rođena 1990 god. I Prica o Kosovu 1981 god.dobro da nije rekla 1968.god.evo sta im je poenta ....
Đurđević Stamenkovski: Scene iz Novog Pazara podsećaju na Kosovo 1981. godine
Pogledajte prilog 1763139
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski oglasila se povodom incidenata u Novom Pazaru u kojima je načelnik policije Nermin Ljajić, inače Bošnjak i musliman, povređen nakon što su ga ekstremisti pogodili flašom u glavu.
- Dok je vršio svoju dužnost u zaštiti javnog reda i bezbednosti građana, jedan deo nasilnika uzvikivao je: "Ovo je Sandžak!" Drugi su nam psovali srpsku majku. Ta slika, nažalost, neodoljivo podseća na prizore iz 1981. godine, kada su albanski separatisti na Kosovu i Metohiji, pod plaštom studentskih protesta, isturili decu i mlade u prve redove, a iza njih nosili parole: "Kosovo Republika" - izjavila je ministarka.
опасно хушкање банде системске
али то су отрцане изђанђале форе
Bolje da rekla 1389.....A ona nije bila ni u mislima ....rođena 1990 god. I Prica o Kosovu 1981 god.dobro da nije rekla 1968.god.
![]()
Hebo te fakultet. Da si ga toliko voljela i zvršila bi ga.Nisu bili batinasi , vec slobodni gradjani Srbije koji zele da oslobode prostorije svog fakulteta , koji su blokaderi pretvorili u brlog.
dobro je ne dizi tenziju
ko da su gradjani muslimasnke veroispovesti u sbriji nesto posebniji ili vise zaebani ako na njima vrsis teror sa batinasima krimosima naspram sotalih gradjana u srbiji...
sve su to gradjani srbije
mi smo ujedinjeni narod...
uvek je srbija bila dobraSns krimose zajedno proteruju Srbi i Bosnjaci. Radja se neka bolja Srbija.
Neka. Cuvamo mesto za Vas. Elitu.Hebo te fakultet. Da si ga toliko voljela i zvršila bi ga.
dakle ja nas zavadio a ne titoisticki sistem i bagra anti srpska koja sve cini na nasu stetuNekad smo bili i braća dok ti nisi uzeo pušku da ratuješ sa njima.
jel lepo tako odredjivati i svojatati narodni novac...