Batinasi iz kriminalnih krugova u potrebama vlasti

Схватили смо да када тенкови буду изашли на улице, ботови ће се реферисати на жуте. Може све, могу и полицајци који гурају и туку жене, могу и чекићи и палице, а могу и криминални батинаши.

Не личи ми на златно доба.
Ne treba vise da postoje ni zuti ,ni crveni a ni plavi .

Схватили смо да када тенкови буду изашли на улице, ботови ће се реферисати на жуте. Може све, могу и полицајци који гурају и туку жене, могу и чекићи и палице, а могу и криминални батинаши.

Не личи ми на златно доба.
Moze i narod da bije ...a ako narod krene da bije ,nece da bude dobro ....za njih.

Juce Belivuk i njegovi mesari danas Vuciceva privatna vojska i batinasi.Juce Sabac danas Novi Sad,Ko je sledeci na meti Vucica?
Budi se Srbijo!
tesko

niko n iza sta ne mari vise

niko u nista ne veruje vise

a ko ce da ih zameni kada se probudimo?

70 god titoisticka banda jase i unistava srbiju vodeci je u ambis

ovo su njihovi placenici, nista se tu promenulo nije

svi su oni tu preko 30 god

seselj vucic draskovic canak ceda, vulin dacic...

i uvjek je sluzba imala svoje krimose i huligane

ovo je danas prevrsilo meru tj policija biva pasivna dok sljam hapsi ljude....

SVI OVI VIDEO PRILOZI, GOVORE U CINJENICU DA SU ANGAZOVANI BATINASI , NA SVIM PROTESTIMA.

ko ih angazuje ko ih placa od cijih novaca, kako smeju da koriste natpis obezbedjenje, a ne ispunjavaju elementarne uslove da budu priapdnici obezbedjenja?

to je protiv zakona!

POBOGU GDE ZIVIMO!

ovo vodi u ponor....

ocita sprega vlasti sa batinasima iz kriminalnih krugova
Ovo samo budalama nije jasno, ili pak imaju druge motive. Zlo se siri a mi smo nemocni da reagujemo. Oni koji i imaju volju prodju sa koljenom na glavi kao ovaj covjek. Na kraju ce sve pretvoriti u beton i staklo, a vlasnici ce biti bate, kumovi, Dodici, Veselinovici itd, a nama je namjenjena uloga robova. Neka, sa ovako glupim narodom i treba.

Ovo samo budalama nije jasno, ili pak imaju druge motive. Zlo se siri a mi smo nemocni da reagujemo. Oni koji i imaju volju prodju sa koljenom na glavi kao ovaj covjek. Na kraju ce sve pretvoriti u beton i staklo, a vlasnici ce biti bate, kumovi, Dodici, Veselinovici itd, a nama je namjenjena uloga robova. Neka, sa ovako glupim narodom i treba.
tako nam i treba

o tome govorim, KO STOJI IZA OVIH BATINASA IZ KRIMINALNIH KRUGOVA???

kako oni smeju da se angazuju kao lica OBEZBEDJENJA KADA TO NIJE PO ZKAONU I KADA SE TIME KRSI ZAKON SRBIJE O OBEZBEDJENJU!

SVAKO KRESNJE ZAKONA JE KRIVICNO DELO PA MOLIM STOGA DA SE ODGOVORNI ZA OVO KRSENJE ZAKONA KONACNO OSUDE I DA SE SA OVIM ZLOM PRESTANE!!!

Zlo će prestati kad ti budu nabili pendrek u duupe!

Znaš kako kažu - dobro je dok ne biju... e pa sad i biju. Ali ako odeš na demonstracije. Ko nije takojević odma batine. Ko je takojević doma dobije člansku kartu i poso u opštini.

Ništa dok se sam ne pounudiš i pitaš ih da li treba još malo da te lemaju.

Ma lemaš i ti njih.

Batina na batinu pa ko preživi.

Najviše bih voleo da batinjam vučićeve batinaše. Realno, ako ima većih budala u ovoj državi od Vučića to su njegovi batinaši.

Za šaku dolara možeš da saznaš i gde živi, tačnu adresu... pa kako kažu, oko za oko. Ako nisi spreman zub za zub onda si u pogrešnoj državi i treba da bježiš da ne bi ostao bez oba oka i bez zuba.

Ma lemaš i ti njih.

Batina na batinu pa ko preživi.

Najviše bih voleo da batinjam vučićeve batinaše. Realno, ako ima većih budala u ovoj državi od Vučića to su njegovi batinaši.

Za šaku dolara možeš da saznaš i gde živi, tačnu adresu... pa kako kažu, oko za oko. Ako nisi spreman zub za zub onda si u pogrešnoj državi i treba da bježiš da ne bi ostao bez oba oka i bez zuba.
to je nazadna umobolna krimi degenerisana gomila.
njima je mjesto iza resetaka i to ce ih zadesiti.

ova udbaska gamad je spremna da napravi gradjanski rat.

ambis, ne vidi nam se izlaz.

Pobogu, prevrsilo je svaku meru. U novom Sadu su juce bili protesti protiv urbanistickog projekta, plana kako hocete ga nazovite, i to je pravo gradjana. ne podrzavam da se razumemo, ono rusenje zastitne ograde, sto je mozda za cilj imalo eventualan prodor u skupstinu na silu...
Mi sad mozemo da nagadjamo kud bi demonstranti krenuli, po logici ove vlasti ja sutra mogu da iznajmim obezbedjenje pa kad SNS sendvicari krenu za Beograd da im moje obezbedjenje pale autobuse sa izgovorom da su krenuli u Beograd da menjaju ustavni poredak.Da su upali u skupstinsku salu tu je policija da radi svoj posao po zakonu.

Back