Batić: Predlog rezolucije o aboliciji holandskog bataljona

pa pravili su ih i plavi shlemovi
oni su tamo trebali da shtite civile a prvo su pushtali oriceve koljache da 3 godine vrshljaju nekaznjeno a posle nisu sprechili ni odmazdu
ko smo mi da ih oslobodimo odgovornosti i to u ime RS lol
niti vidim kako je to moguce...sad mi kao izjavimo"holandski mirotvrci nisu krivi za srebrenicu primi meee"hahahhaha
pa neshto tako debilno moze da izazove samo podmseh i blamazu prvih tih holandjana a i nas samih

pa pravili su ih i plavi shlemovi
oni su tamo trebali da shtite civile a prvo su pushtali oriceve koljache da 3 godine vrshljaju nekaznjeno a posle nisu sprechili ni odmazdu
ko smo mi da ih oslobodimo odgovornosti i to u ime RS lol
niti vidim kako je to moguce...sad mi kao izjavimo"holandski mirotvrci nisu krivi za srebrenicu primi meee"hahahhaha
pa neshto tako debilno moze da izazove samo podmseh i blamazu prvih tih holandjana a i nas samih

R.Mladić je problem za Srbiju,štiti ga i krije bosanskosrpski lobi.Pošto oni prave problem,stvaraju tenzije i smetnje Srbiji neka odgovaraju.

Lider Demohrišćanske stranke Srbije Vladan Batić saopštio je danas da će skupštini sutra predati rezoluciju o političkoj aboliciji holandskog bataljona za događaje u Srebrenici.

U saopštenju se ocenjuje da "kad već ne izručujemo Ratka Mladića, onda Skupština Srbije treba da donese rezoluciju i da na taj način uveri Holandiju da smo prošli katarzu i da je tamo počinjen strašan zločin za koji svakako nije kriva Holandija".
Batić podseća i da dolazak Srbije na belu šengensku listu i dobijanje statusa zemlje kandidata za ulazak u EU zavisi od stava Holandija koja to uslovljava hapšenjem i izručenjem Mladića.
"Zbog navodne odgovornosti holandskog bataljona za stradanje civila u Srebrenici, više od deset njegovih pripadnika je izvršilo samoubistvo, stotine su postali psihijatrijski slučajevi, a zbog toga je pala i jedna holandska vlada, tako da je to i dalje politički problem te zemlje zbog čega i traži izručenje Mladića", kaže se u saopštenju.
"Vreme je da priznamo da za zločine u Srebrenici nije kriv niko drugi nego snage bosanskih Srba", smatra Batić.

http://www.blic.rs/politika.php?id=94028

koja glupost majko... chuj da mi dajemo aboliciju. i holandjani izvrsavali samoubistva... ah avaj...

mudar je ovaj batic, u tri lepe...

SREBRE.jpg

Najjace ime ikad.

:super: :super: :super:

Јел то ова официрчина писала :hahaha:

Well I don't care what the Dutch say about Srebrenica. I think that Batic is not a Serbian so it is easy for him to spit on Serbian victims around Srebrenica, killed by Naser Oric.

In other hand, the Dutch, having nothing to do with Srebrenica massacres, should be forgiven for their mistakes. That would provide us with EU valid passports, and make our life easier. Maybe then nobody would ask Mladic from us. :)

Back