Батак и карабатак

Кад видимо добру рибу, а ми помислимо у себи "Јао, што имаш добар батак" мислећи на њене бутине.

Храбрији међу нама, не само да помисле, већ јој то и кажу.

Е, сад...

ако је бутина код жена еквивалент батаку код пилета, односно кокошке,

шта му карабатак дође као еквивалент на женском телу?

Ја се слабо разумем у женску анатомију, па морам да питам.
Zanimljivo posmatranje žene kao ribe, kokoške.

Zato sto i zivotinje imaju noge. To se zove zoomorfizam i sklonost je kod coveka jos iz prastarih dana. Grcka mitologija je puna toga. Covek je asocijativno bice i nista lose u tome osim ako neko hoce nekoga da uvredi ili povredi. A reci zenski da ima dobar batak nije uvreda vec prr kompliment. Osim ako ona iz nekog drugog razloga zeli da se uvredi. A to je dalje stvar kulture i rizika da nekome tako nesto kazes.
S druge strane, jel tebe vredja kad bi ti rekla da si izdrzljiv kao pas? Jel bi skocio povredjen i lupio joj samar?
Ili da ti kaze: izvadi tu konjsku ********.
Jel bi prso? Oterao je u pm? Skotinou jedna ovo je ljudski kuyac a ne konjski. Kako mozes? Nikada te vise necu dejtovati.

pa ok, kompliment jeste generalno validniji kada ima vise uvidjajnosti, ali nekada da ti neko kaze da si hebeno dobar komad, nista strasno. Na protiv, biti objektifikovan i predmet pozude u krevetu je hot.
Da se razumemo, slobodno mi delite komplimente kako sam dobar komad, kako imam dobar karabatak sta god vam padne na pamet. Pucaj!
Kako suptilno zicam za komplimente.

I ne samo da pričaju.
Mene bi to recimo napalilo, da čujem od njega da imam dobar batak ❤️
Rekla bih stvarno to misliš? Hoćeš da ga isprobaš? 😍
...
Season 1 Nbc GIF by The Good Place

ookay

Back