Baštensko cveće

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Interesuje me da li neko od forumasa zna gde mogu da se nabave krtole georgina, ne dalije, nego bas geogrine? Biljka visoka do 1,8m valjda moze i citava 2, sa ogromnim zutim, ili crvenim cvetovima. Cvet je precnika oko 30-40cm i sastoji se od niza latica koje se postepeno otvaraju, traje jako dugo.

10_05fa0597589d319dac5daabe01b7540c.jpg

Interesuje me da li neko od forumasa zna gde mogu da se nabave krtole georgina, ne dalije, nego bas geogrine? Biljka visoka do 1,8m valjda moze i citava 2, sa ogromnim zutim, ili crvenim cvetovima. Cvet je precnika oko 30-40cm i sastoji se od niza latica koje se postepeno otvaraju, traje jako dugo.
Pogledaj na svet biljaka ili na limundu.Mada koliko sam ja videla na SB one se vode pod dalije.;)

Ja da se pohvalim da mi lale nikle sve, stim sto moram da vam priznam da sam ih posadila tek pre dve a mozda i tri nedelje :zstidljivko: verovatno ce kasniti malo ali nadam se da ce vredeti.

Nista ovo toplo vreme ne valja,kod mene u punom cvatu kukurek,krokusi,lale,narcisi i zumbuli krenuli...Tako pre par zima isto bilo toplo vreme,prolecno cvece krenulo i na kraju nista od njega nije bilo!

Back