Baštensko cveće

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
prolece 2013 020.jpg

prolece 2013 021.jpg
prolece 2013 022.jpg
prolece 2013 023.jpg
prolece 2013 024.jpg

Kanarinka, kandilice su ti fantastične! Ja sam mnogo puta pokušavala da ih odgajim, ali mi nije uspelo, niknu, rastu a neće da cvetaju. Jednom sam kupila procvetalu, ali je cvetala malo, pa je posle krenula kiša danima, cvetovi nestali, posle toga iako su došli sunčani dani, više nije htela da cveta. Tako da više ni ne pokušavam da je gajim.

Kanarinka, kandilice su ti fantastične! Ja sam mnogo puta pokušavala da ih odgajim, ali mi nije uspelo, niknu, rastu a neće da cvetaju. Jednom sam kupila procvetalu, ali je cvetala malo, pa je posle krenula kiša danima, cvetovi nestali, posle toga iako su došli sunčani dani, više nije htela da cveta. Tako da više ni ne pokušavam da je gajim.

Hvala,narode!Bas me cudi da ti nisu kandilice uspele,ja ne znam sta cu sa njima,nemam kome vise da ih dam,a zao mi baciti,a ne mogu samo kandilice gajiti.Mozda nisu imale dovoljno sunca?Mada ja ih imam i hladovini.Ako hoces seme od mojih,javi mi na pp.

Hvala,narode!Bas me cudi da ti nisu kandilice uspele,ja ne znam sta cu sa njima,nemam kome vise da ih dam,a zao mi baciti,a ne mogu samo kandilice gajiti.Mozda nisu imale dovoljno sunca?Mada ja ih imam i hladovini.Ako hoces seme od mojih,javi mi na pp.

Hvala puno, međutim, ja sam jednom prilikom kupila već procvetale koje su cvetale dok je bilo sunca, čim su počele kiše cvetanje je prestalo i više se nije ni jedan jedini cvet pojavio. Grešim u nečemu, ali ne znam u čemu.
Tako godinama nisam uspevala da odgajim ruzmarin i tek ove godine sam uspela, sada mi je izdržao zimu i eno ga na terasi raste i baš se radujem zbog toga.
Opet možda ne grešim ja, možda je u pitanju sastav zemljišta, ne znam šta je to u pitanju.
Isto tako, kao što me neke cvećke *neće* neke opet toliko dobro uspevaju, ma same se rasejavaju, čak i iz betona niču.

Back