Bastać napravio carinski prekršaj, u prtljagu imao više od 10.000 evra

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.853
1571642973721.png

Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać napisao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno, što je 10.000 evra, dodajući da nije znao da je to prekršaj.

@bastacbastac
Kada je neko bolestan i kada je nečiji život u pitanju,da li treba pomoći? Za mene nema dileme-da!
Danas me je carinik izvukao iz reda i pretresao do gole kože.Utvrdili su da sam napravio carinski prekršaj.U prtljagu sam imao više novca nego što je dozvoljeno.Nisam znao...1/1
7:13 PM - Oct 20, 2019

Mediji su sinoć objavili da je prilikom carinskog pregleda kod Bastaća je pronađeno 12.750 evra i 81.000 dinara.
Kako je preneo "Kurir", alarmirani su nadležni organi, a sve se dogodilo juče, kada je Bastać došao letom iz Dubaija.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...aj-u-prtljagu-imao-vise-od-10000-evra/6qgktt3
Интересантан је тај Бастаћ!
Тако неупућен није знао да је то прекршај а у Дубаију се бавио некаквом трансакцијом новца, сам без пратње непогрешив за летове авиона и веома пожртвован да помогне када је ,,неко болестан''. Ко ли се само из СзС разболео па му Бастаћ понудио помоћ. И то још новцем из Дубајија.
Како ли Општина Стари Град функционише са оваквом незналицом када су прописи у питању?

Хтео човек да одједном унесе у земљу нешто мало више новца, није као великомученик мистер Бин, који се 20 пута цимао на рути Канада - Србија.

Његова несрећа је што је тренутно један од трнова у оку власти, па су га лако ловили, мада плен и није тако велик колико је велика глад крезубих за сензацијом

Хтео човек да одједном унесе у земљу нешто мало више новца, није као великомученик мистер Бин, који се 20 пута цимао на рути Канада - Србија.
Његова несрећа је што је тренутно један од трнова у оку власти, па су га лако ловили, мада плен и није тако велик колико је велика глад крезубих за сензацијом
По теби поента су ,,крезуби'', зар не!?
Баш срдачан однос!

Naravno da je to poenta.
Onaj vas krao po free shopovima pa nikom nista, dijareja ga namucila...
Drugi ima 20 stanova,treci u Brusu ima imovinu vrdnu milione eura od plate 80h.
Шта си предузео по питању тих крађеа? Или само кевтање!
Бануј их!

Шта си предузео по питању тих крађеа? Или само кевтање!
Бануј их!
Pa dok je sendvicara kao ti i marinac iz Mirjeva,ne mozemo da ih banujemo,na zalost.
Ali ce doci vreme,nadam se sto pre,da ce razni Vulini,Jutke,Dacici da odgovaraju za svoja (ne)dela,stanove,kofere....itd.

Каже човек после само пет минута га звали из Курира да га питају о томе.

Каже човек после само пет минута га звали из Курира да га питају о томе.
То он каже! А можда лаже да су га звали после пет минута!?
А и није важно, ухваћен је у недозвољеној радњи и тачка.

БАСТАЋ ИСПАО ГЛУП
http://www.pravda.rs/2019/10/21/bastac-ispao-glup-evo-kako-su-ga-namestili-posle-frke-s-vesicem/
Bastać se zbog carinskog prekršaja izvinio javnosti i kolegama u SZS
https://naslovi.net/2019-10-22/n1-i...ja-izvinio-javnosti-i-kolegama-u-szs/24335786
BASTAĆ OTKRIO KO MU JE DAO 13.000 EVRA DA UNESE U SRBIJU
https://www.espreso.rs/vesti/politi...da-unese-u-srbiju-pa-ovo-je-kao-u-nekom-filmu
Важно је да се извинио: ,,......kolegama u SZS''.

PREŽIVEO PAKAO
EKSKLUZIVNO! ŠOKANTNA ISPOVEST BASTAĆEVOG VENČANOG KUMA: Mučio me 9 sati, šibao kanapom, stavljao kesu na glavu, dovodio ljude koji su me tukli celu noć!
31.10.2019.

Lazar Lešnjak, venčani kum Marka Bastaća i njegov doskorašnji saradnik, otkriva šokantne detalje u vezi sa predsednikom opštine Stari grad. Otkriva da je Bastać, inače predsednik gradskog odbora Đilasove stranke, uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao. Bastać ga je vezao, udarao pesnicama po glavi, mučio, davio... Sve je to trajalo celu noć, čitavih 9 sati.

VIDEO 1
Lešnjak otkriva i kako je Bastać uzimao novac od agencija koje su od Opštine Stari grad dobijale poslove u vezi sa geronto-uslugama za najstarije građane.

VIDEO 2

Lešnjak otkriva kako je funkcionisao dogovor Marka Bastaća i investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu.

VIDEO 3
Lešnjak svedoči kako ga je Bastać 9 sati mučio i detaljno opisuje šta mu je sve radio dok ga je čitavu noć držao vezanog u stolici.

kurir.rs
https://www.kurir.rs/vesti/politika...glavu-dovodio-ljude-koji-su-me-tukli-celu-noc

Лепо је, Мито, што си тако критичан према властима у Старом граду.

Проблем је што ниси исто толико критичан и према вишим нивоима власти.

Нпр. према властима у Граду и Републици.

Сваашта - НИСАМ ЈА УОПШТЕ КРИТИЧАН - него кум Бастаћа....... али ево он је све демантовао:

Bastać demantovao da je mučio i prebio venčanog kuma

N1 Beograd
Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać demantovao je optužbe koje je na njegov račun izneo njegov kum Lazar Lešnjak, koji ga je optužio za fizičko maltretiranje, mučenje i prebijanje.

"Povodom netačnih i izmišljenih izjava Lazara Lešnjaka, pozivam tužilaštvo i policiju da hitno ispitaju sve njegove navode, s obzirom na to da sam u video-izjavi optužen za teška krivična dela. Svi ovi napadi i laži koje se već mesecima plasiraju, samo da bi me u javnosti predstavili, najpre kao pripadnika crnogorskog klana, potom kao čoveka koji krade novac za lečenje dece, i na kraju kao nasilnika, režirani su u Vučićevoj kancelariji zla", stoji u saopštenju.

"Interesantno je da se ova najnovija montirana afera dešava samo dan nakon što sam skinuo plakat sa likom Aleksandra Vučića i Milorada Dodika koji nam se rugaju sa tunela i samo nekoliko dana nakon što sam najavio da ćemo telima braniti i odbraniti Stari savski most", naveo je Bastać u saopštenju i dodao da su "to razlozi ove kampanje, koja je samo jedna od brojnih kojima se kontaminira javni prostor, a svi mi koji mislimo drugačije i koji se borimo protiv onih koji nam uništavaju živote i kradu budućnost, svakodnevno targetiramo kao legitimne mete za sve one koji rade u službi opstanka na vlasti ovog režima".

Ranije danas, Lazar Lešnjak, venčani kum Marka Bastaća i njegov doskorašnji saradnik, optužio ga je za mučenje i fizičko prebijanje. Prema njegovim rečima Bastać je uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu.

Rekao je da je Bastaću novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je navodno preživeo pakao.

Bastać ga je, prema njegovim trvdnjama, vezao, udarao pesnicama po glavi, mučio i davio. Prema tim optužbama, "sve je to trajalo čitavu noć, čitavih devet sati".

PREŽIVEO PAKAO
EKSKLUZIVNO! ŠOKANTNA ISPOVEST BASTAĆEVOG VENČANOG KUMA: Mučio me 9 sati, šibao kanapom, stavljao kesu na glavu, dovodio ljude koji su me tukli celu noć!
31.10.2019.

Lazar Lešnjak, venčani kum Marka Bastaća i njegov doskorašnji saradnik, otkriva šokantne detalje u vezi sa predsednikom opštine Stari grad. Otkriva da je Bastać, inače predsednik gradskog odbora Đilasove stranke, uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao. Bastać ga je vezao, udarao pesnicama po glavi, mučio, davio... Sve je to trajalo celu noć, čitavih 9 sati.

VIDEO 1
Lešnjak otkriva i kako je Bastać uzimao novac od agencija koje su od Opštine Stari grad dobijale poslove u vezi sa geronto-uslugama za najstarije građane.

VIDEO 2
Lešnjak otkriva kako je funkcionisao dogovor Marka Bastaća i investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu.

VIDEO 3
Lešnjak svedoči kako ga je Bastać 9 sati mučio i detaljno opisuje šta mu je sve radio dok ga je čitavu noć držao vezanog u stolici.

kurir.rs
https://www.kurir.rs/vesti/politika...glavu-dovodio-ljude-koji-su-me-tukli-celu-noc

ВИДЕО 4
Лажњак сведочи;
Прво каже да је Бастаћ њих троје везао за столице и тукао,а после да су га и та друга двојца тукла.

Back