Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.853
Predsednik Opštine Stari Grad Marko Bastać napisao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno, što je 10.000 evra, dodajući da nije znao da je to prekršaj.
@bastacbastac
Kada je neko bolestan i kada je nečiji život u pitanju,da li treba pomoći? Za mene nema dileme-da!
Danas me je carinik izvukao iz reda i pretresao do gole kože.Utvrdili su da sam napravio carinski prekršaj.U prtljagu sam imao više novca nego što je dozvoljeno.Nisam znao...1/1
7:13 PM - Oct 20, 2019
Mediji su sinoć objavili da je prilikom carinskog pregleda kod Bastaća je pronađeno 12.750 evra i 81.000 dinara.
Kako je preneo "Kurir", alarmirani su nadležni organi, a sve se dogodilo juče, kada je Bastać došao letom iz Dubaija.
https://www.blic.rs/vesti/politika/...aj-u-prtljagu-imao-vise-od-10000-evra/6qgktt3
Интересантан је тај Бастаћ!
Тако неупућен није знао да је то прекршај а у Дубаију се бавио некаквом трансакцијом новца, сам без пратње непогрешив за летове авиона и веома пожртвован да помогне када је ,,неко болестан''. Ко ли се само из СзС разболео па му Бастаћ понудио помоћ. И то још новцем из Дубајија.
Како ли Општина Стари Град функционише са оваквом незналицом када су прописи у питању?