Zlatko 01
Poznat
- Poruka
- 8.304
ako bude imao srece, kao Aleksandar Vucic, prezivece atentat...AV, preziveo 357 atentata
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj je neiskusan.ako bude imao srece, kao Aleksandar Vucic, prezivece atentat...AV, preziveo 357 atentata
"Pazite, Bašare Hafizoviču, još ćete kroz prozor ispasti".Треба да се чува прозора.
Руска гравитација уме да повуче неопрезне
Могуће да му не прија клима , чај, или је преосетљив полонијум или новичок...
https://nova.rs/vesti/svet/basar-al-asad-otrovan-i-u-teskom-stanju-u-moskvi/
Bašar al Asad otrovan i u teškom stanju u Moskvi? Traži se hitno objašnjenje od ruskih vlasti
SVET Autor: Nova.rs 22. sep 202514:19
37komentara
Zdravstveno stanje Bašara al Asada dovedeno je u pitanje nakon nepotvrđenih izveštaja da je bivši predsednik Sirije otrovan u Rusiji i prebačen u bolnicu.
Да га ћаћа није зезнуо, сад би слушао музику на Карнеги Холу и гледао представе на Бродвеју.
Asad živ i zdrav juri unuke po Gorki parku.Fake news kao sto je i Putin do sada umro deset puta od raka
![]()
![]()
![]()
Нека не пере прозоре. Мож' да се оклизне.Ćuti dobro je prosao, zamisli da drzi razgovore sa studentim na univerzitetima; mogao bi i metak da popije umesto čaja.
Malopre sam pričao sa Crnim papom, kaže "ne znam ništa, bogami".По мојим изворима, они нису умешани.
Овај пут.
ukapirao je da ti u kreml su mizerije, Rusi lizali zapadu guzice i nista od toga,U kom smislu "pravi Rus"?
Пре пола сата ми, не знам зашто, пале на памет те српске јабуке што смо извозили у Русију, па турали камење да испадну теже.Srpske jabuke stigle do Moskve...
U sljive su turali kamenje mislim.Пре пола сата ми, не знам зашто, пале на памет те српске јабуке што смо извозили у Русију, па турали камење да испадну теже.
Па се мислим. Зашто Срби немају пословни морал и тако се брукају у пословању.
Да ли смо одувек били такви морони у бизнису (нпр. у време Црног Грује) или нас је комунизам сатр'о па нам уништио пословни морал.
Još ima onih koji veruju nova s? Sačuvaj bože....
to je little britainGB lažovizija![]()
ima vise PutinaFake news kao sto je i Putin do sada umro deset puta od raka
![]()
![]()
![]()
Ideja je bila da niko neće otkriti.U sljive su turali kamenje mislim.
Al svejedno vecito neke prevare Srba.
Iz izvora dnevnici raznih gospoda u BG i unutrasnjosti , a skupljenih u stanu jednog diplomate, koje sam ja citao , najposlovniji moral sto Srbi mogu da naprave je u velikim putnickim centrima i presedanjima...Znaci recimo pre prvog svetskog rata to je Aleksinac, prva stanica da se ne gubi glava od Bg ka Nisu i dalje ka Carigradu....Пре пола сата ми, не знам зашто, пале на памет те српске јабуке што смо извозили у Русију, па турали камење да испадну теже.
Па се мислим. Зашто Срби немају пословни морал и тако се брукају у пословању.
Да ли смо одувек били такви морони у бизнису (нпр. у време Црног Грује) или нас је комунизам сатр'о па нам уништио пословни морал.
Eh, bilo je drugo vreme kad ga ćale savetovao.Жао ми Асада.
Желео је да држи стоматолошку клинику на западу,
а ћале му увалио распад од државе.
Што родитељ може да те упропасти, не може нико.
Да га ћаћа није зезнуо, сад би слушао музику на Карнеги Холу и гледао представе на Бродвеју.
Eh, bilo je drugo vreme kad ga ćale savetovao.
Tito bio živ pa su drugi ciljevi bili prioritet
Sirija i njen trenutni predsednik su najbolji primer koliko je narod u svetu danas glup.Нека не пере прозоре. Мож' да се оклизне.![]()