BAS ME ZANIMA

kučka:
A da mi to malo okrenemo:

Nikada nije samo jedan. Nisu skotovi i bude lepo. Nema trauma i ne gubi se vreme. Stice se praksa dok ne naidje jedan kao ti. Brojati, pa to je danas van pameti.Ko to još radi.

Klap-klap! Bravo!

E, efendija...da ne pricam o zenama uopste i da govorim u svoje ime...sto bih bilo koga lagala, stojim iza svega sto sam u zivotu uradila, u vecini slucajeva mi je bilo lepo, bila sam sa ok momcima koji su i dan danas tu da mi pomognu kad god kao pravi prijatelji i nista vise od toga, a bilo ih je prilicno...ne bih nista krila, ali sa druge strane ne vidim razlog prebrojavanja sex partnera i raport o njihovoj duzini, izdrzljivosti i ljubavnickom umecu...ne brojim ih ni ja, zasto bi ih brojao neko ko je sa mnom...cak sta vise, sigurna sam da meni takva pitanja niko nece ni postavljati kao sto nije ni do sada, nisam bila niti cu biti sa osobama koje takve stvari zanimaju...

kučka:
A da mi to malo okrenemo:

Nikada nije samo jedan. Nisu skotovi i bude lepo. Nema trauma i ne gubi se vreme. Stice se praksa dok ne naidje jedan kao ti. Brojati, pa to je danas van pameti.Ko to još radi.

Klap-klap! Bravo!

E, efendija...da ne pricam o zenama uopste i da govorim u svoje ime...sto bih bilo koga lagala, stojim iza svega sto sam u zivotu uradila, u vecini slucajeva mi je bilo lepo, bila sam sa ok momcima koji su i dan danas tu da mi pomognu kad god kao pravi prijatelji i nista vise od toga, a bilo ih je prilicno...ne bih nista krila, ali sa druge strane ne vidim razlog prebrojavanja sex partnera i raport o njihovoj duzini, izdrzljivosti i ljubavnickom umecu...ne brojim ih ni ja, zasto bi ih brojao neko ko je sa mnom...cak sta vise, sigurna sam da meni takva pitanja niko nece ni postavljati kao sto nije ni do sada, nisam bila niti cu biti sa osobama kojima su takve stvari bitne...
Citajuci tvoje postove sticem utisak da su za tebe zene po pravilu glupacice koje nisu u stanju ni da razmisljaju ni da uzivaju, koje muskarci sluzeci se forama i fazonima navuku na sex u kome one ne dozivljavaju orgazme, ali glume zbog muskarca...da li je to bas tako :?: :?: :?:

Back