GAGI_BG_35
Početnik
- Poruka
- 2
SA KOLIKO MUSKARACA DEVOJKE VODE LJUBAV PRE NEGO STO SE UDAJU ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuuu...zakopa mehanibal77:u nekim novinama procitah da zene priznaju 3 do 5 partnera u zivotu a muskarci 7 do 12.a i jedni i drugi imaju isti prosek.a muskarci ne preuvelicavaju! :wink:
Stoooo? Nemoj mi reci da si ispod crte!? Ne brini se, Hani ti vadi prosek...SINDI:auuuu...zakopa meops:
8)Kelis:Ma nista ispod trocifrenog broja partnera... znaci minimum stotka...![]()
E sada ima i onih kao ova gigule sto je... ona se pametna udala iskusna...![]()
ne bree..naprotiv :?Julian_Duranona:Stoooo? Nemoj mi reci da si ispod crte!? Ne brini se, Hani ti vadi prosek...SINDI:auuuu...zakopa meops:
vadim prosek tebi dusice,za sindi se ne brinemJulian_Duranona:Stoooo? Nemoj mi reci da si ispod crte!? Ne brini se, Hani ti vadi prosek...SINDI:auuuu...zakopa meops:
GAGI_BG_35:SA KOLIKO MUSKARACA DEVOJKE VODE LJUBAV PRE NEGO STO SE UDAJU ?
Znaci, moram jos dobro da zapnem, prije nego odlucim da se udam...goodday:sa 35...ne znam odakle mi daj broj
snoshaj efendija:Uvek samo sa jednim a suprug im je drugi i najbolji muškarac u životu.Nevinost su izgubile sa skotom koji je na tome insistirao i bilo je grozno. Zbog toga su se istraumirale i godinama nisu ni pomislile na muškarca tj. dok nisu upoznale svog mužića...
A u stvari najveći broj pokvasi više muda nego što ima lampica u Diznilendu ali laaažu breeee![]()
kučka:snoshaj efendija:Uvek samo sa jednim a suprug im je drugi i najbolji muškarac u životu.Nevinost su izgubile sa skotom koji je na tome insistirao i bilo je grozno. Zbog toga su se istraumirale i godinama nisu ni pomislile na muškarca tj. dok nisu upoznale svog mužića...
A u stvari najveći broj pokvasi više muda nego što ima lampica u Diznilendu ali laaažu breeee![]()
A da mi to malo okrenemo:
Nikada nije samo jedan. Nisu skotovi i bude lepo. Nema trauma i ne gubi se vreme. Stice se praksa dok ne naidje jedan kao ti. Brojati, pa to je danas van pameti.Ko to još radi.
Nadam se da si zadovoljan. Ja sve ovo javno priznah, breeee![]()
GAGI_BG_35:SA KOLIKO MUSKARACA DEVOJKE VODE LJUBAV PRE NEGO STO SE UDAJU ?
drea:GAGI_BG_35:SA KOLIKO MUSKARACA DEVOJKE VODE LJUBAV PRE NEGO STO SE UDAJU ?
glupog pitanja zar je to uopste vazno![]()