Bas me zanima da li je ikome pogodjeno?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.460
http://www.kurir.rs/zabava/zena/haj...o-da-procenis-i-procitas-ljude-clanak-1892663

Meni jeste,znala sam procitavsi naslov da hoce.

"Da li umeš dobro da proceniš i pročitaš ljude?
Dobili ste: Odlično procenjuješ ljude

quiz_image_55b8f5df0bafd.jpg

Ti bez problema možeš da prepoznaš tuđa osećanja. Za tebe su svi otvorene knjige. Ovo je možda zbog tvoje sjajne intuicije ili stvarno mnogo empatišeš. Procena ljudi i čitanje ljudi ti nije nikakav problem."

Da li umeš dobro da proceniš i pročitaš ljude?
Dobili ste: Imaš snažnu intuiciju

Postoji metafizički aspekat tvoje ličnosti koji ti dozvoljava da stupiš u konekciju sa neizrečenim osećanjima i pokretima drugih ljudi. Možda nije uočljivo na prvu loptu, ali ljudi su kompleksna bića i ne postoje crna i bela osećanja. Skoro uvek možeš dobro da proceniš čoveka i pročitaš osećanja.

Iskljucivost su zaboravili jer su fini, ali eto, ima neke veze.

ne bakćem se time
imo sam priliku da slušam kako se ti horoskopi, testovi i te gluposti smišljaju, tako da neka fala :lol:

- - - - - - - - - -

Takodje :)

Ti bez problema možeš da prepoznaš tuđa osećanja. Za tebe su svi otvorene knjige. Ovo je možda zbog tvoje sjajne intuicije ili stvarno mnogo empatišeš. Procena ljudi i čitanje ljudi ti nije nikakav problem.
a šta...ti si se malo oslobodila glede svog izgleda, odnosno hvalama koje si dobila, pojačalo ti se o samopouzdanje i sad samo sebe za avatare kačiš, il mi se čini ? :per:

ne bakćem se time
imo sam priliku da slušam kako se ti horoskopi, testovi i te gluposti smišljaju, tako da neka fala :lol:

- - - - - - - - - -

a šta...ti si se malo oslobodila glede svog izgleda, odnosno hvalama koje si dobila, pojačalo ti se o samopouzdanje i sad samo sebe za avatare kačiš, il mi se čini ? :per:

Čini ti se Dee

Kacim sebe radi prevencije ili što mi vamo kažemo prophylaktisch

Da nebi neko od mene u svojim mislima stvorio sliku heißer feger :)))) heißer feger znači riba ipo :)))

:)

http://www.kurir.rs/zabava/zena/haj...o-da-procenis-i-procitas-ljude-clanak-1892663

Meni jeste,znala sam procitavsi naslov da hoce.

"Da li umeš dobro da proceniš i pročitaš ljude?
Dobili ste: Odlično procenjuješ ljude

quiz_image_55b8f5df0bafd.jpg

Ti bez problema možeš da prepoznaš tuđa osećanja. Za tebe su svi otvorene knjige. Ovo je možda zbog tvoje sjajne intuicije ili stvarno mnogo empatišeš. Procena ljudi i čitanje ljudi ti nije nikakav problem."

ma nije to
nego si more bit onaj indigo...vendigo...kako se vec vabi...

Čini ti se Dee

Kacim sebe radi prevencije ili što mi vamo kažemo prophylaktisch

Da nebi neko od mene u svojim mislima stvorio sliku heißer feger :)))) heißer feger znači riba ipo :)))

:)

pa ne kažete samo vi tamo nego i mi ovde...profilaktički...preventivno
ej...pa nije da nisi, nemoj sad tu nešto lažna skromnos ovo ono :heart:

:lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam odje čisto zbog zezanja :))))
kao i svi mi, jelda :per:

Back